-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 02 22

2018-ųjų virtuvės dizaino tendencijos: jaukumo suteiks keli stilingi sprendimai

Virtuvė išlieka ta namų vieta, iš kurios nesinori išeiti. Joje norisi likti kuo ilgiau ir ne tik dėl gaminimo ar mėgavimosi maistu, bet ir dėl jaukumo bei stilingų sprendimų.
Virtuvė
Virtuvė / 123RF.com nuotr.

Štai septynios 2018-ųjų interjero dizaino tendencijos virtuvėje, kurios puikiai ir efektingai atrodo, rašoma purewow.com.

Atvirų lentynų akcentas

Žinoma, tai nėra naujovė, tačiau atviros lentynos vis dar karaliauja ir traukia akis. Svarbiausia šiuo atveju turėti ką į jas dėti ir mokėti dėti taip, kad atrodytų tvarkingai, stilingai ir harmoningai. Todėl jeigu negalite pasigirti mėgstantys tvarką, rinkitės nedideles atviras lentynas, kuriose telpa ne per daug daiktų, todėl vaizdas bus neperkrautas, subtilus.

Perfekcionistams tiks didesnės atviros lentynos, kuriose jie galės sukurti savo idealų pasaulį.

Natūralus medis

Šiltas, jaukus ir visiškai natūralus medis yra tai, ko reikia, jeigu norite būti madingi. Tačiau čia kalbama ne tik apie madą ir stilių, – medis išlieka ta klasikine medžiaga, kuriai sunku atsispirti, ją norisi liesti. Medinės spintelės ar stalviršiai taps tikrai puikiu pasirinkimu.

A post shared by iBOLIGEN.DK (@iboligendk) on

Kvarcas

Natūralaus akmens stalviršiai buvo visada madingi, ilgaamžiai ir stilingi, tačiau šiandien virtuves užgrobia kvarcas. Jis atrodo pribloškiančiai, efektingai ir suteikia virtuvės erdvei stilingumo.

Paslėpta virtuvė

Kitaip tariant, 2018-aisiais madingas diskretiškumas. O kalbant apie virtuves, reikėtų pagalvoti apie nuo aplinkinių kiek paslėptą virtuvės zoną, įrenginius ar virtuves, kurios neatrodo kaip virtuvės.

A post shared by natty BLANC (@nattyblanc) on

A post shared by DECOFEED (@decofeed) on

Kur atsisėsti?

Šiais metais virtuvėje populiariausios U, L formos sėdimosios vietos, kurios apsupa stalą. Tai gali būti tiek sofos, tiek suoliukai, paminkštinti pagalvėlėmis. Kad būtų aiškiau, žvilgtelėkite į nuotraukas.

A post shared by eHow (@ehow_team) on

Tekstūrinės plytelės

Plytelės tampa tikrais meno kūriniais, kurie gali kaip reikiant pagyvinti jūsų virtuvę ar suteikti jai šarmo ir elegancijos. Dabar jų pasirinkimas išties labai platus, todėl nesunku atrasti tokias, kurios tiks bet kokiame interjere. Svarbiausia, nepersistengti su spalvomis, kad jos vėliau neerzintų.

A post shared by B&Q (@bandq_uk) on

Spalvos

Nebijokite ryškių ir netikėtų spalvų bei jų atspalvių. Šiais metais populiari violetinė, žemiškai žalia ir apskritai 2018-ieji, kalbant apie spalvas, yra drąsūs ir novatoriški! Beje, įvairios detalės ir aksesuarai virtuvėje taip pat išgyvena spalvų renesansą.

A post shared by Sarah ???? (@kirbz82) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius