-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 07 24

7 priežastys, kodėl daugeliui patinka žemėlapis „Trip Map“

Įspūdingo dydžio žemėlapis „Trip Map“ – daiktas, skirtas ne tik kelionių entuziastams, bet ir visiems, mėgstantiems įamžinti savo patirtis. Vieniems jis tampa svarbiausiu kelionių dienoraščiu, kitiems – esminiu namų interjero akcentu. Daugelio pamėgtas, įvairaus dydžio bei spalvų „Trip Map“ žemėlapis gali atlikti ne vieną funkciją.
„Trip Map“ žemėlapis
„Trip Map“ žemėlapis / Partnerio nuotr.

1. Kolekcionuoja prisiminimus

Momentinės ir skaitmeninės nuotraukos, užrašai bei kiti įdomūs kelionės trofėjai dažniausiai nugula stalčiuose ar skaitmeninėse saugyklose, todėl neretai pasimeta kitų daiktų, vaizdinės medžiagos gausoje.

Ant sienos kabinamas „Trip Map“ žemėlapis leidžia išsaugoti bei kaupti kelionių prisiminimus vienoje vietoje, o kartu ir tapti gyvu memuaru bei žadinti prisiminimus, emocijas kiekvieną dieną.

2. Puošia namus visam gyvenimui

Kadangi „Trip Map“ žemėlapiai yra gaminami iš aukščiausios klasės medžiagų, jie gali tapti interjero dalimi. Žemėlapio pagrindas yra gaminamas ši natūralios drobės, o porėmis – natūralaus medžio.

Kokybiški pigmentiniai dažnai bei apsauginis lakas užtikrina gaminio ilgaamžiškumą, o įvairi, individualiai pasirenkama žemėlapio stilistika, spalvų paletė leidžia išsirinkti daiktą, atitinkantį jūsų skonį bei stilių.

3. Įtraukia visą šeimą

Daugelis šeimų šiandien keliauja kartu su savo mažaisiais. Taigi, kelionių prisiminimai, akimirkos bei trofėjai – džiaugsmas, kuriuo drauge gali pasidalinti visi šeimos nariai.

Svarbu ir tai, jog prisimindami aplankytas vietoves, vaikai (kaip, beje, ir suaugusieji) turi progą įsiminti, išmokti ne tik kelionėse regėtų šalių, bet ir salų, vandenynų, jūrų ir sostinių pavadinimus bei jų lokacijas.

4. Motyvuoja bei įkvepia keliauti

Jeigu jūsų „Trip Map“ kabo ant sienos matomoje namų erdvėje (miegamajame, svetainėje, o gal virtuvėje), tikėtina, kad į jį bent sykį žvilgtelėsite kasdien. Tai – pats lengviausias būdas įsitraukti į pasaulio tyrinėjimą, atrasti nepažintus kraštus ir, žinoma, išsirinkti ne tik kelionės vietą, bet ir kryptį (-is).

Partnerio nuotr./„Trip Map“ žemėlapis
Partnerio nuotr./„Trip Map“ žemėlapis

5. Tampa pokalbių ir traukos objektu

Šiandien yra sunku sutikti žmogų, kuris nemėgsta keliauti. Ko ne kiekvienas, įsitraukęs į kelionių temą, noriai dalijasi istorijomis bei kultūrinėmis patirtimis iš įsimintinų ar neseniai lankytų kraštų.

Taigi, jeigu į jūsų pobūvį susirinko viens kitą menkai pažįstantys žmonės ar kolegos, būtent žemėlapis gali jiems padėti pradėti pokalbį. Daugelis pastebi, jog įvairių susitikimų ar vakarėlių metu būtent žemėlapis tampa vienu svarbiausių dėmesio centrų.

6. Išlieka madingas

Net ir šiandien, GPS ir virtualių žemėlapių laikais, daugelis keliautojų yra linkę įsigyti materialų svečios šalies, konkretaus miesto ar vietovės, kurioje apsistoja, žemėlapį. Tiesa, toks žemėlapis yra pritaikytas turistiniams tikslams, todėl grįžę namo jį paprastai pasidedame į stalčių.

Tuo tarpu namams specialiai sukurtas, kabinimui ant sienos paruoštas „Trip Map“ pasižymi minimalistiniu dizainu, todėl gali atlikti ne tik pažintinę funkciją, bet ir išlikti madingu ilgus metus, o kartu ir įsilieti į skirtingų erdvių interjerą.

7. Puiki dovana

Nesvarbu, kokia proga – gimtadienis, vestuvės ar mokyklos baigimo šventė – toks žemėlapis tiks tiek pradedančiam, tiek ir patyrusiam keliautojui, kuris mėgsta įamžinti savo patirtis. Be to, tokia dovana tiks ne tik artimam bičiuliui ar šeimos nariui, bet ir verslo partneriui, kolegai, vadovui.

VIDEO: Stilingi žemėlapiai su smeigtukais ant drobės | Trip Map

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius