-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 12 06

„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos mamai

Nėra brangesnio žmogaus už mamą. Jai norisi dovanoti tik pačias gražiausias ir reikšmingiausias dovanas. Ką verta po egle palikti šiemet? Matydami rinkos tendencijas ir pirkėjų atsiliepimus „Bitės Profai“ rekomenduoja penkias dovanas, kurios turėtų patikti jūsų mamai.
„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos mamai
„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos mamai / Shutterstock nuotr.

Taip lengviau: greitojo skaitymo faktai apie TOP 5 kalėdines dovanas mamai:

  • „Samsung Galaxy Watch 4“ – laikrodis bet kokiai situacijai;
  • „Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential“ – išmanus siurblys, gelbėsiantis nuo namų ruošos;
  • „Samsung Galaxy Buds 2“ belaidės ausinės – aukščiausia garso kokybė;
  • „Xiaomi Mi Band 6“ – viena geriausių išmaniųjų apyrankių rinkoje;
  • „Samsung Trio“ pakrovėjas – kai norisi atsisveikinti su laidais.

Jei norite daugiau sužinoti apie rekomenduojamas kalėdines dovanas mamai, kviečiame toliau skaityti šį „Bitės Profų” straipsnį.

„Tikėtina, jog dovanos ieškančių vaikų turinti mama jau bus vidutinio amžiaus. Jos prioritetas greičiausiai bus lengvas įrenginių sujungimas, sklandus jų veikimas ir stilinga išvaizda. Laimei, įrenginių, kurie išpildo visas tris sąlygas tikrai netrūksta“, – sako „Bitės Profas“ Andrius Archangelskis.

Pateikiame TOP 5 išmanias dovanas mamai.

„Samsung Galaxy Watch 4“ – laikrodis, su kuriuo galėsite tobulėti

VIDEO: Samsung Galaxy Watch 4 | Watch 4 Classic apžvalga

„Samsung Galaxy Watch“ visuomet buvo vieni išmaniųjų laikrodžių rinkos lyderių, o naujasis jų laikrodis išlaiko visus ankstesnių modelių privalumus ir pristato keletą naujų. Mamai jis tinka dėl itin dailios išvaizdos ir paprasto valdymo, nors funkcijų laikrodyje ir telpa labai daug: nuo skambučių ir žinučių iki detalių kūno duomenų stebėjimo.

„Naujasis „Samsung Galaxy Watch“ veikia kur kas sklandžiau nei ankstesni modeliai bei gali pasiūlyti bene didžiausią populiarių programėlių (tarp kurių – „Google Maps“ ir „YouTube Music“) asortimentą išmaniųjų laikrodžių rinkoje. Be to, jis turi ir anksčiau rinkoje nematytų funkcijų, pavyzdžiui, atlieka kūno sudėties analizę. Deja, laikrodis turi ir vieną minusą – jo negalima susieti su „iPhone“ įrenginiais“, – perspėja A.Archangelskis.

Daugiau apie „Samsung Galaxy Watch4“ galite sužinoti pasirinkę 40mm arba 44mm laikrodžio versijas.

„Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential“ – robotas namų tvarkai palaikyti

Gamintojo nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos mamai
Gamintojo nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos mamai

Dovanojant robotą siurblį iš tiesų dovanojamas ne tik pats įrenginys, bet ir laikas, kuris sutaupomas namų ruošai. Ne taip seniai robotai grindimis klajodavo vienas vietas siurbdami daug kartų, kitų išvis nepaliesdami. Naujasis „Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential“ yra kitoks – jis nuskenuoja visą namų erdvę ir pasirūpina, kad neliktų purvinų kampų.

„Pigiausių robotų siurblių kategorijoje „Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential“ yra vienas kokybiškiausių pasirinkimų. Per „Mi Home“ programėlę jam galite liepti namus siurbti, šluoti ir plauti. Jo giroskopo sistema leidžia erdvėje judėti nestringant viename kambaryje, bet paliečiant visus kampus. Siurblys pakankamai galingas surinkti net smulkesnius trupinius, bet ir pakankamai talpios baterijos, kad vienu įkrovimu išplautų iki 90 kv. m. Be to, kadangi robotas neturi išsikišusių jutiklių, jis gali palįsti net po sofomis ar kitais baldais“, – pabrėžia „Bitės Profas“.

Siurblys robotas gali tapti nuostabiu pagalbininku tvarkant namus, tačiau labai svarbu išsirinkti įrenginio modelį tinkamiausią jūsų namams. Mes retai susimąstome, kokiuose skirtinguose namuose gyvename – ne vienodos išplanavimas, grindų dangos ir žmonių gyvenimo būdas. Visa tai lemia kitokius valymo poreikius. „Bitės Profai“ pasakoja, kaip teisingai išsirinkti siurblį robotą.

Norėdami įsigyti „Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential“ spauskite čia.

„Samsung Galaxy Buds 2“ belaidės ausinės už įkandamą kainą

VIDEO: Samsung Galaxy Buds2 apžvalga

Jei mama mėgsta klausytis muzikos, dovanokite jai belaides ausines. „Samsung Galaxy Buds 2“ būtų puikus pasirinkimas dėl savo triukšmo slopinimo funkcijos – šią turi ne vienas modelis, tačiau ne visuose juose ji veikia taip pat sklandžiai. Būtent „Samsung Galaxy Buds 2“ aplinkos slopinimas yra itin kokybiškas ir tuo pačiu jos pigesnės už dalį konkurentų.

„Triukšmo slopinimo funkcija „Samsung Galaxy Buds 2“ ausinėse veikia tikrai ne prasčiau negu brangesniuose ausinukuose. Įsikišus jas pašalinami fono garsai, o jeigu staiga aplinką norite girdėti gerai, ją kaip tik pastiprinsite „Aplinkos garsų“ funkcija. Tai įmanoma todėl, kad kiekvienoje ausinėje yra trys skirtingi mikrofonai ir dviejų krypčių garsiakalbiai, galintys slopinti ar paryškinti beveik bet kokius garsus“, – bandymų rezultatais dalinasi A Archangelskis.

Patraukli belaidžių ausinių kaina šiuo atveju tikrai nereiškia, kad jos mažiau kokybiškos. Kitoms triukšmo slopinimą siūlančioms ausinėms šios nusileidžia nebent klausymo trukme: su slopinimu jų galėsite klausyti iki 5 valandų, be – iki 8 valandų. Tačiau per vos 5 minutes „Samsung Galaxy Buds 2“ pasikraus iškart valandai klausymo.

Norėdami įsigyti „Samsung Galaxy Buds 2“ spauskite čia.

„Xiaomi Mi Band 6“ – apyrankė visiems gyvenimo atvejams

VIDEO: Mi Smart Band 6: One Step Ahead!

Išmani apyrankė yra puikus išradimas jau vien todėl, kad padeda sukurti aktyvesnio gyvenimo įpročius net pernelyg nesistengiant. „Xiaomi Mi Band 6“ ne tik seka atliekamus žingsnius, bet ir miego kokybę, deguonies kiekį kraujyje, streso lygį ir daugybę kitų parametrų. Vidutinio amžiaus žmonėms, ypatingai dirbantiems sėdimą darbą, apyrankės pastebėjimai gali tapti didžiule pagalba.

„Visas naujausios „Xiaomi“ apyrankės priekis išnaudojamas „AMOLED“ ekranui, kuris sukurtas taip, jog puikiai matytųsi ir itin šviesioje aplinkoje. Ekrane vartotojas gali išvysti savo pulsą, nueitus žingsnius, žinutes, informaciją apie miegą ir net deguonies kiekį kraujyje. Be to, apyrankė atspari vandeniui, o vos kelių valandų pakrovimo pakanka net iki dviejų savaičių nešiojimo. Tai puikus įrenginys tiems, kurie nori svarbiausią informaciją matyti netraukdami iš kišenės telefono, ir neketina apyrankės priežiūrai skirti daug laiko“, – pastebi „Bitės Profas“.

Norėdami įsigyti „Xiaomi Mi Band 6“ spauskite čia.

„Samsung Trio“ – vienas belaidis įkroviklis visiems įrenginiams

Gamintojo nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos mamai
Gamintojo nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos mamai

Jei mama lengvai pasiklysta tarp skirtingų pakrovėjų, o laidai namuose ją tik erzina, padėkite po eglute „Samsung Trio“. Belaidžio krovimo įrenginys pastaruoju metu vis labiau mėgstamas tų, kurie paprasčiausiai pavargo kasdien rūpintis kiek procentų baterijos turi kuris įrenginys.

„Vienu metu su „Samsung Trio“ galima krauti net tris įrenginius: telefoną, belaides ausines, išmanųjį laikrodį ir kita. Išvis įrenginį sudaro šešios krovimo ritės, tad net nereikia telefono ar laikrodžio padėti itin tiksliai – jie vis tiek krausis. Įkroviklis yra sąlyginai paprastas išradimas, tačiau susidomėjimas juo vis auga, nes žmonės nori išlaisvinti namus nuo laidų ir apie įkrovimą galvoti dar rečiau“, – pastebi „Bitės Profas“.

Norėdami įsigyti „Samsung Trio“ spauskite čia.

Tobula dovana tėčiui – ne pati lengviausia užduotis. Dėl šios priežasties, „Bitės Profai“ rekomenduoja penkias dovanas, kurios greičiausiai Kalėdų rytą nudžiugintų net patį reikliausią tėtį.

Pagalbos išrenkant svarbiam žmogui išmaniąją dovaną galite kreiptis į didžiųjų miestų „Bitės“ salonuose įsikūrusius „Bitės Profus“. Išmaniųjų technologijų ekspertai konsultuoja nemokamai nepriklausomai nuo to, kokio tinklo paslaugomis naudojatės. Daugiau naudingų patarimų ir įdomių naujienų ieškokite „Bitės Profų“ puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius