Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 10 11

Daug jaudulio ir dramos – štai ką rekomenduojame pamatyti per Epic Drama spalio mėnesį

"Epic Drama" - tai kokybiškų serialų TV kanalas, televizijos žiūrovams pristatantis geriausias istorines dramas. Paslaptingų žmogžudysčių tyrimai, kriminalinės dramos, istorinės, fantastinės, kostiuminės ir karinės dramos - jaudinančios istorijos iš praeities - viskas viename kanale. Šiame straipsnyje pristatome įdomiausius serialus, kurie jūsų lauks spalio vakarais.
MAIN_15MINDaug jaudulio ir dramos – štai ką rekomenduojame pamatyti per Epic Drama spalio mėnesį
MAIN_15MINDaug jaudulio ir dramos – štai ką rekomenduojame pamatyti per Epic Drama spalio mėnesį / Epic Drama nuotr.
Temos: 2 Kinas Serialas

Singapūro užėmimas

Gumos barono Valterio Blaketo ir jo šeimos gyvenimas 1941 m. Singapūre kupinas turtų ir privilegijų. Karo niokojamos Europos siaubas atrodo tik kaip tolimas šnabždesys, tačiau Blaketo planai įtvirtinti savo galią sužlunga, kai jo verslo partneris ponas Vebas tampa nedarbingas ir jo įmonės dalis gali būti perleista jo idealistui sūnui Metju. Svarstydami savo palikimo klausimą, Valteris ir jo dukra Joana turi padaryti viską, kas jų galioje, kad pašalintų Metju keliamą grėsmę, tačiau, kol Joana imasi gundymo plano, Metju dėmesį patraukia paslaptinga Kinijos disidentė Vera Čiang. Žemyne įsigalint karo chaosui, pražysta uždrausta meilė ir kolonijinių privilegijų era atsiduria ties pražūties slenksčiu. Žiūrėkite „Singapūro užėmimą“ ketvirtadieniais, 19.05.

Epic Drama nuotr./Singapūro užėmimas
Epic Drama nuotr./Singapūro užėmimas

Povandeninis laivas

1943 m. pavasaris -Robertas Ehrenbergas vėl išvyksta į neįmanomą misiją su labai jaunu ir nepatyrusiu vadu ir įgula. Medžiojamai kerštingo britų vado Svinburno, U-949 įgulai nepakanka vien tik pasiraitoti rankoves, kad išvengtų mirties; tuo tarpu Hagenui Forsterui buvo paskirta misija Lisabonoje, kurios metu jis susitinka su Klausu Hofmanu, neoficialiai per savo tėvą Vilhelmą Hofmaną padedančiu JAV kariniam laivynui užmegzti ryšį su Reicho kariniu jūrų laivynu, kad užbaigtų karą. Kažkur kitur Vilhelmo dukra Hana įstrigo Kylyje beviltiškoje santuokoje, o jos statuso ribos ir pavojingas režimas vėliau atveda prie žaidimo su ugnimi. Naujos serijos per Epic Drama kiekvieną ketvirtadienį, 22.00.

Epic Drama nuotr./Povandeninis laivas
Epic Drama nuotr./Povandeninis laivas

Christine'os Keeler teismas

Tai visiškai naujas ir jaudinantis požiūris į vieną iš įspūdingiausių bei liūdnai pagarsėjusių skandalų Didžiosios Britanijos istorijoje – 7 deš. įvykius, vėliau pavadintus Profumo romanu, dėl kurių buvo priverstas atsistatydinti ministras pirmininkas Haroldas Macmillanas. Tai buvo su seksu, šnipinėjimais ir melagystėmis susijęs skandalas, apie kurį 1963 m. rašė visos Didžiosios Britanijos žiniasklaidos priemonės, o jo atgarsis supurtė pačią vyriausybę ir baigėsi modelio Christine‘os Keeler teismu. Žavingoje eroje, vykstant klasių kaitai, atsiradus lyčių ir rasinei politikai bei pačiame šaltojo karo įkarštyje, vykstančio serialo veiksmas leidžia iš arčiau pažvelgti į didžiausią Didžiosios Britanijos skandalą, kurį atskleidžia pagrindiniai veikėjai, primenantys apie liūdnai pagarsėjusį įvykį. Christine‘os Keeler teismą žiūrėkite ketvirtadieniais 22.50 – per Epic Drama.

Epic Drama nuotr./Christine'os Keeler teismas
Epic Drama nuotr./Christine'os Keeler teismas

Projektas „Mėlynoji knyga“

Šio jaudinančio serialo veiksmas vyksta Šaltojo karo ir kylančios atominės eros fone. Jį sukurti įkvėpė realaus gyvenimo projektas „Mėlynoji knyga" - JAV oro pajėgų vykdomas NSO tyrimas. Talentingas astrofizikas dr. J. Alenas Hainekas įdarbinamas ypatingai slaptoje programoje kartu su kapitonu Maiklu Kvinu; bandydamas išsiaiškinti tiesą, slypinčią už virtinės paslaptingų reginių, dr. Hainekas pamažu supras atsidūręs milžiniškos ir pavojingos nuslėptos operacijos, keliančios pavojų jo ir jo artimiausių žmonių gyvybei, centre. Kvapą gniaužiantis mokslinės fantastikos serialas per Epic Drama penktadieniais, 19.05.

Epic Drama nuotr./Projektas „Mėlynoji knyga“
Epic Drama nuotr./Projektas „Mėlynoji knyga“

Merdoko paslaptys: žinau, ką padarei praeitą rudenį

Ateiviai! Vaiduokliai! Raganos! Per daugelį metų mūsų herojus ir jo komanda susidūrė su įvairiais herojais ir išgyveno, kad papasakotų savo istorijas. Tai yra jų didžiausių siaubo filmų rinkinys, surinktas į Merdoko Helovyno spektaklį. Seni gandai apie klouną, terorizuojantį vidurinės mokyklos moksleivius, Helovyno metu virsta tikrove, kai jauna moteris peiliu subadoma savo mylimojo akivaizdoje. Merdokas apklausia išgyvenusįjį, tačiau jo pasakojimas nesutampa su Harto autopsijos išvadomis; metais anksčiau Louise Cherry rašė apie klouną, kuris priekabiavo prie mokinių ir gėdino juos už romantiškus ryšius, o vieną jų privedė prie savižudybės. Merdokas aptaria bylą su Ogdenu, kuris mano, kad žudikas, vedamas puritoniškų įsitikinimų, pasigailėjo vaikino, kad galėtų įamžinti siaubingą istoriją. Tačiau žudiko santūrumas trunka neilgai... po kurio laiko klounas vėl žudo. Specialus rinkinys kanalo eteryje spalio 31-ąją, nuo 17.30.

Epic Drama nuotr./Merdoko paslaptys: žinau, ką padarei praeitą rudenį
Epic Drama nuotr./Merdoko paslaptys: žinau, ką padarei praeitą rudenį

Daugiau informacijos rasite Facebook

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius