Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 27

Dėmesio verti vandens maišytuvai

Šiais laikais vandens maišytuvai nėra tik būtinas virtuvės ar vonios aksesuaras. Išdailinti iki menkiausių detalių, jie tampa įspūdingais dizaino kūriniais. Be to, paliečiami ir naujausių tehchnologijų vandens maišytuvai puikiai tinka be išmaniųjų naujovių negalintiems gyventi žmonėms. Pasidairykime po jų pasaulį. Gal kuriuo nors įsigudrinsite papuošti ir savo namus?
Vandens maišytuvas
Vandens maišytuvas / Fotolia nuotr.

1. Norite kažko įdomaus? Puikiai tiks vandens maišytuvas, keičiantis spalvą, suteiksiantis vonios kambariui gyvumo ir kiek futuristiškumo. Vėsus tekantis vanduo nusidažo mėlyna spalva, tačiau kai temperatūra aukštėja – jis parausta. Toks maišytuvas kainuoja visai nedaug: bent jau puslapyje thinkgeek.com galite įsigyti jį vos už 20 JAV dolerių.

thinkgeekcom nuotr.
thinkgeek.com nuotr. / Vandens maišytuvas

2. Ką manote apie štai tokį dizaino šedevrą? Plokščias vandens maišytuvas atrodo neįprastai, kaip, beje, ir vandens srovė. Subtilios ir grakščios linijos puikiai tiks prabangiam vonios kambariui papuošti.

amazon.com nuotr.
amazon.com nuotr. / Vandens maišytuvas

3. Įspūdingas maišytuvas, įkvėptas maurų architektūros. Spalvingos melsvos gėlės ir abtsraktūs vaizdiniai – neįprastas dizaino sprendimas, tačiau dvelkia nesuvaidinta romantika.

kohler.com nuotr.
kohler.com nuotr. / Vandens maišytuvas

4. Dizainerio Andrea de Dominiciso šedevras išsiskiria tuo, kad pasižymi itin elegantišku dizainu ir net rafinuota vandens tėkme. Elektroninis vandens maišytuvas, įkvėptas krioklių stichijos, alsuoja tikra prabanga ir masina visus, kurie ištroškę naujausių technologijų.

yankodesign.com nuotr.
yankodesign.com nuotr. / Vandens maišytuvas

5. Dar vienas, kiek netikėtas vandens maišytuvo sprendimas – įspūdinga ir nestandartinė vandens tėkmė, prietaiso valdymas ir kūrybiškai naudojimui adaptuota išorė. Ką manote?

amazon.com nuotr.
amazon.com nuotr. / Vandens maišytuvas

6. Mėgstantiems klasiką. Ji gali būti moderni, patobulinta, nuskraidinti mus į praėjusius laikus, tačiau, kaip ir kaip būtų, ji išlieka amžiams. Štai ir šis variantas – paprastas, bet ne prastas, žavintis savo spalva, dizainu ir galimybe pritaikyti bet kuriuose namuose.

amazon.com nuotr.
amazon.com nuotr. / Vandens maišytuvas

7. Taupantiems romantikams. Šis Hego Water Design šedevras pakerta kojas! Ar įmanoma nesigėrėti šiuo vandens maišytuvu, kuris ne tik padeda taupyti, bet ir turi specialią nišą, kurią galėtume pavadinti vazos prototipu? Atrodo, net žvelgiant į nuotrauką, galima užuosti gėlių aromatą... Mums patiko!

hegowaterdesign.com nuotr.
hegowaterdesign.com nuotr. / Vandens maišytuvas
hegowaterdesign.com nuotr.
hegowaterdesign.com nuotr. / Vandens maišytuvas

8. Minimalistinio stiliaus vandens maišytuvas tinka nemėgstantiems savo namų apkrauti nereikalingomis detalėmis. Žiedą primenanti vonios detalė atrodo netikėtai, o ir naudotis neatrodo sudėtinga.

inewidea.com nuotr.
inewidea.com nuotr. / Vandens maišytuvas

9. Didis ir elegantiškas grožis. Šviesios spalvos vandens maišytuvas atrodo lyg būtų padengtas šerkšnu, nėriniais ar kitais neapsakomo grožio raštais. Idealus pasirinkimas dievinantiems baltą spalvą romantikams.

daniel.it nuotr
daniel.it nuotr. / Vandens maišytuvas

10. Tikras gulbės siluetas – dailu ir nepakartojama. Kartais tereikia vienos detalės, kad virtuvė sužibtų naujomis spalvomis.

brizo.com nuotr.
brizo.com nuotr. / Vandens maišytuvas

11. Mamoli kūrinys. Ką manote apie išskirtinę vandens maišytuvo rankenėlę? Patogu ir praktiška, o gal labiau elegantiška ir rafinuota?

mamoli.com nuotr.
mamoli.com nuotr. / Vandens maišytuvas

12. Ištroškusiems siautulingų spalvų. Visai verta išbandyti, juk dauguma vandens maišytuvų mus stebina savo dizaino sprendimais, bet ne spalvų gausa. Praskaidrina nuotaiką!

savil.it nuotr.
savil.it nuotr. / Vandens maišytuvas

13. Aukštosios mados kūrinys, už kurį reikia dėkoti dizaineriui Sunui Liangui. Netradicinė vandens tėkmė primena nuo krioklio krintančius vandens purslus ir atskleidžia visą stichijos grožį. Dizainerio nuomone, tai itin estetiškas ir komfortiškas vandens maišytuvas. Negalime nepritarti!

yankodesign.com nuotr.
yankodesign.com nuotr. / Vandens maišytuvas

14. Smitho Newnamo ir Touch 360 Studio vandens maišytuvas labiau žavi ne tuo, kad keičia spalvą, atsižvelgdamas į vandens temperatūrą, bet dėl savo plokščią skritulį primenančios formos ir netradicinio valdymo. Nuo rutuliuko padėties priklauso ir vandens srovės stiprumas, ir jo temperatūra.  

yankodesign.com nuotr.
yankodesign.com nuotr. / Vandens maišytuvas

15. Grakštumas, subtilios formos, kuo daugiau lengvumo. Atrodo, kad dizaineriai vadovaujasi būtent šiais kriterijais, kurdami šiuolaikinius vandens maišytuvus. 

rubinetterie3m.it nuotr.
rubinetterie3m.it nuotr. / Vandens maišytuvas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius