Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2018 10 22

Dosnus klientas padavėjai paliko 10 tūkst. JAV dolerių arbatpinigių

Šiaurės Karolinoje (JAV) gyvenanti studentė, laisvu nuo studijų metu dirbanti padavėja, buvo šokiruota po to, kai vienas restorano klientas, užsisakęs tik pora stiklinių vandens, jai paliko 10 tūkst. JAV dolerių arbatpinigių, praneša „Fox News“.
Alaina Custer
Alaina Custer / Asmeninio archyvo/„Facebook“ nuotr.

Restorane „Sup Dogs“ dirbanti Alaina Custer negalėjo patikėti ant vieno iš savo aptarnaujamų stalų šeštadienį radusi didžiulę krūvą pinigų. 10 tūkst. JAV dolerių arbatpinigių jai paliko klientas, kavinėje užsisakęs tik dvi stiklines vandens.

„Negalėjau patikėti, kad pinigai yra tikri. Ant stalo stovėjo krūva šimto JAV dolerių banknotų. Aš drebėjau vis klausdama: „Kas čia dabar?“. Maniau, kažkas man iškrėtė pokštą“, – pasakoja mergina.

Tokia krūva arbatpinigių, anot restorano savininko Bretto Oliverio, merginai buvo palikta su rašteliu, kuriame tebuvo parašyta: „Ačiū už skanų vandenį“.

Kuomet A.Custer aptiko paliktus arbatpinigius, prie vieno netoliese esančio staliuko sėdėjo du vyriškiai, kurie filmavo laimingos merginos reakciją.

Pasirodo, žmogus, palikęs šiuos dosnius arbatpinigius, yra „Youtube“ svetainėje pseudonimu Mr. Beast puikiai žinoma asmenybė. Jo „Youtube“ kanalas turi beveik 9 mln. sekėjų.

„Tie du vyriškiai vėliau man papasakojo apie šį „Youtube“ kanalą ir kaip šiuo metu jie bando palengvinti padavėjų gyvenimus“, – pasakojo Alaina Custer.

Mr. Beast vėliau dar grįžo į restoraną ir prisijungė prie savo kolegų. A.Custer iš džiaugsmo sakė visus juos apkabinusi.

A.Custer teigimu, daugelis restorano darbuotojų yra galo su galu nesuduriantys studentai, tad ji nusprendė gautais arbatpinigiais pasidalinti su jais visais.

„Man taip pasisekė, kad gavau šiuos pinigus, bet turėjau jais pasidalinti“, – sakė A.Custer.

Tai jau ne pirmas toks Mr. Beast žygdarbis, praėjusių metų vasarą jis 10 tūkst. JAV dolerių tiesiog padovanojo gatvėje sutiktam benamiui.

VIDEO: Giving A Random Homeless Man $10,000

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius