-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 12

Ekspertas atsakė į dažniausiai užduodamus klausimus apie robotus vejapjoves

Jei svajojate apie robotą vejapjovę, o galbūt kaip tik dairotės jo įsigyti, šis vaizdo įrašas kaip tik jums. Jau 25-erius metus pažangius vejos priežiūros sprendimus siūlančios Švedijos kompanijos „Husqvarna“ robotų vejapjovių ekspertas Simas Bairašauskas papasakojo viską, ką būtina žinoti apie savarankiškai bet kokias vejas prižiūrinčius patikimus pagalbininkus.

Kad lietuvio sklype dirbantis robotas vejapjovė per sezoną vidutiniškai sutaupo apie darbo savaitę jo laiko, paskaičiuoti nesunku, tačiau ar žinote kuo dar robotas vejapjovė pranašesnis prieš įprastas vejapjoves? Kodėl jo prižiūrima veja sutankėja ir atrodo sveikesnė?

Vis dar visuomenėje dažnai klajoja mitai, kad robotai vejapjovės negali prižiūrėti didelių teritorijų, kad jie gali dirbti tik sklypuose, kuriuose nėra siaurų pravažiavimų, ar tik tuose, kuriuose veja idealiai lygi. Ar šiuolaikinis robotas vejapjovė iš tiesų gali dirbti bet kokiame sklype? Ar sklypą reikia specialiai paruošti? Į ką atsižvelgti formuojant naują sklypą? Ar robotas vejapjovė gali prižiūrėti ką tik pasėtą veją?

Neužtenka roboto vejapjovės tik įsigyti. Kad šis perversmą vejos priežiūroje sukūręs technologinis stebuklas dirbtų jūsų sklype, jį būtina instaliuoti, t. y. specialiu kabeliu pažymėti jo darbo zonas, ir paruošti darbui. Kaip robotas vejapjovė instaliuojamas? Ar šį darbą galima pasidaryti pačiam? Ar po instaliacijos vejoje nelieka žymių? Ką daryti seniai suformuotų sklypų, kurių veją paveikė aplinka ir atsirado nelygumų, savininkams? Kuo ypatingi „Husqvarna“ robotai? Galiausiai, kiek visa tai kainuoja?

Tai tik dalis klausimų, į kuriuos šiame vaizdo siužete robotų vejapjovių ekspertas S. Bairašauskas.

Jei vaizdo siužete neišgirsite atsakymo į jums rūpimą klausimą, „Husqvarna“ kviečia dalyvauti vebinare ir jo metu S. Bairašauskui užduoti jums rūpimus klausimus. Vebinaras vyks gegužės 14 d. 15 val. Daugiau informacijos rasite čia. Klausimus apie robotus vejapjoves taip pat galite užduoti „Husqvarna“ paskyroje feisbuke.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius