-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 12 20

Ekspertas dalinasi, kaip išmaniai pasveikinti verslo partnerius ir klientus

Artėjant šventėmis siunčiame sveikinimus ne tik savo artimiesiems ir draugams, bet ir verslo partneriams. Jei dar sukate galvą, kaip kūrybiškai ir išskirtinai pasveikinti savo klientus ar verslo partnerius, „Bitės Profai“ dalinasi išmaniais sprendimais, kad išrinkti dovaną būtų kur kas lengviau.
Ekspertas dalinasi, kaip išmaniai pasveikinti verslo partnerius ir klientus
Ekspertas dalinasi, kaip išmaniai pasveikinti verslo partnerius ir klientus / Shutterstock nuotr.

Taupydami jūsų laiką, kviečiame su turiniu susipažinti lengviau:

  • „PicCollage Photo Layout Edits“ programėlėje gausu šventinių rėmelių, fonų ir lipdukų, kurie leis sukurti unikalų kalėdinį atviruką;
  • „Quik“, „iMovie“ ir „KineMaster“ leis greitai ir lengvai kurti profesionaliau atrodančius vaizdo įrašus net ir neturintiems patirties;
  • Įkėlę komandos narių nuotraukas į iš anksto sugeneruotas animacijas programėlėje „JibJab“, sukursite šmaikštų šventinį sveikinimą.

Daugiau apie tai, kaip išmaniai pasveikinti savo verslo partnerius su šventėmis, sužinokite toliau skaitydami šį straipsnį.

„Išmanūs sprendimai suteikia galimybę kūrybiškai ir įdomiai pasveikinti savo verslo partnerius su artėjančiomis šventėmis. Nuo personalizuotų šventinių atvirukų iki muzikinio sveikinimo – tokie virtualūs linkėjimai tikrai nustebins. O geriausia tai, kad visa tai bus už dyką – tereikės jūsų kūrybiškumo“, – sako „Bitės Profas“ Martynas Vrubliauskas.

Nustebinkite šventiniais atvirukais – „PicCollage“

Shutterstock nuotr./Ekspertas dalinasi, kaip išmaniai pasveikinti verslo partnerius ir klientus
Shutterstock nuotr./Ekspertas dalinasi, kaip išmaniai pasveikinti verslo partnerius ir klientus

Puikus sveikinimas verslo partneriams – unikalus šventinis atvirukas, kurį padės sukurti programėlė „PicCollage Photo Layout Edits“ („Android“ ir „iOS“). Jis bus kur kas nuoširdesnis nei tradicinė žinutė, išsiųsta per socialinius tinklus ar el. paštą.

„Programėlėje gausu šventinių rėmelių, fonų ir lipdukų, kurie leis sukurti unikalų kalėdinį atviruką. Be to, ja labai paprasta naudotis – tiesiog išsirinkite patikusį rėmelį ar šventinį foną ir įkelkite nuotrauką iš telefono nuotraukų galerijos. Norėdami, įterpkite nuotaikingų lipdukų: blizgučių, snaigių ar šventinių lempučių, bei užrašykite sveikinimo tekstą. Taip pat galite dar labiau suasmeninti atviruką ir pridėti savo įmonės logotipą. Po to išsaugokite paruoštą sveikinimą išmaniajame įrenginyje ir išsiųskite verslo partneriams“, – sako M.Vrubliauskas.

Beje, labai patogu, kad galite išsisaugoti sukurto atviruko šabloną ir pakeisdami verslo partnerių vardus, sustiprinti asmeniškumo pojūtį.

Jei vis dar neturite logotipo ar keičiate įmonės vizualinį identitetą, „Bitės Profai“ dalinasi išmaniais sprendimais, kurie padės greitai ir lengvai tą padaryti.

Norite dar labiau išskirtinio sveikinimo? Sukurkite nuotaikingą animaciją iš savo komandos narių nuotraukų ar pačių užfiksuotų žiemos vaizdų. Vienas paprasčiausių ir funkcionaliausių kūrimo įrankių – „GIF Maker, GIF Editor“ („Android“ ir „iOS“). Toks šmaikštus sveikinimas, be abejonės, puikiai tiks ir išsiųsti kolegoms įmonės viduje.

Sukurkite kalėdinį filmuką – „Quik“, „iMovie“ ir „KineMaster“

Shutterstock nuotr./Ekspertas dalinasi, kaip išmaniai pasveikinti verslo partnerius ir klientus
Shutterstock nuotr./Ekspertas dalinasi, kaip išmaniai pasveikinti verslo partnerius ir klientus

Kitas unikalus būdas pasveikinti savo verslo partnerius – sukurti šventinį filmuką. Jame galite patalpinti tiek įgarsintus kolegų sveikinimus, tiek jų nuotraukas su ekrane užrašytais linkėjimais. Be to, galbūt turite nuotraukų ar vaizdo įrašų, kuriuose esate kartu su partneriais – tokios brangios ir daugelio primirštos akimirkos tikrai sukels daug šiltų emocijų.

„Greitai ir lengvai kurti profesionaliau atrodančius vaizdo įrašus be patirties leis programėlės „Quik“ („Android“ ir „iOS“), „iMovie“ („iOS“) ir „KineMaster“ („Android“). Jose galėsite karpyti vaizdo įrašus, sukurti jiems subtitrus ar kitokio formato tekstą. Taip pat keisti spalvas, papildyti šventiniais efektais ir muzikiniu fonu. Norėdami, prie kalėdinio sveikinimo galėsite pridėti nuotraukų ir jas čia pat paredaguoti, išlaikant filmuko vientisumą“, – pasakoja „Bitės“ išmaniųjų įrenginių ekspertas.

Patogu, kad sukurtu filmuku lengvai galėsite pasidalinti su dideliu kiekiu žmonių – universalus sveikinimas puikiai tiks visiems jūsų verslo partneriams. O norėdami, šventinį sveikinimą galėsite tiesiai kelti į „YouTube“ kanalą ar socialinius tinklus ir pasidalinti su visu pasauliu.

„Filmukus labai įdomu ne tik išsiųsti kitiems, bet ir peržiūrėti patiems, todėl aš rekomenduoju tokį susikurti ir sau. Sudėkite ten gražiausius bendrus prisiminimus, nuotraukas iš bendrų vakarėlių ar įamžintus, tik jums vieniems suprantamus juokelius. Esu tikras, geros emocijos išliks net ir po švenčių“, – priduria M.Vrubliauskas.

Daugiau naudingų patarimų, kaip sukurti nepamirštamą filmuką, rasite kitame „Bitės Profų“ straipsnyje.

Pralinksminkite juos dainomis – „JibJab“

Shutterstock nuotr./Ekspertas dalinasi, kaip išmaniai pasveikinti verslo partnerius ir klientus
Shutterstock nuotr./Ekspertas dalinasi, kaip išmaniai pasveikinti verslo partnerius ir klientus

Į šį sąrašą, be abejonės, verta įtraukti ir itin šmaikštaus sveikinimo idėją. Pakeitę muzikinio klipo personažų veidus savo komandos narių nuotraukomis, turėsite nuotaikingą ir originalų filmuką. Šiai užduočiai puikiai pravers įrankis „JibJab“, kurį pasieksite tiek per programėlę („Android“ ir „iOS“), tiek per naršyklę.

„Programėlėje rasite animuotų vaizdo klipų šablonus, kurių fone skamba vienos žinomiausių kalėdinių dainų, tokių kaip „Feliz Navidad“ ar „Winter Wonderland“. Viskas, ką jums reikės padaryti – įkelti komandos narių veidų nuotraukas ar nusifotografuoti naudojant išmaniojo įrenginio kamerą. Jos automatiškai bus pritaikytos muzikinio klipo animacijoms, o sugeneruotą filmuką nieko nelaukę galėsite išsiųsti partneriams“, – sako „Bitės Profas“.

Išmaniųjų įrenginių ekspertas priduria, kad tik dalis muzikinių klipų yra nemokami. Už kitus teks sumokėti apie 3 eurų mėnesį mokestį.

„Kaip ir filmuką, taip ir šį muzikinį klipą, patogu vienu kartu išsiųsti visiems verslo partneriams. Taigi, sutaupysite tiek laiko atskirų dovanų paieškoms, tiek jų siuntimui. Na, o jei dar nesugalvojote, kuo nustebinti savo kolegas, šventinis muzikinis klipas tam irgi puikiai tiks “, – pastebi „Bitės Profas“.

Išmaniųjų įrenginių ekspertas priduria, kad puikiai dovana verslo partneriams galėtų būti ir išmanus daiktų ieškiklis. Apie „Apple AirTag“ ir „Samsung Galaxy SmartTag“ įrenginių skirtumus pasakoja „Bitės Profai“.

O jei ieškote brangesnės dovanos, iki 100 eurų, „Bitės Profai“ sudarė TOP 5 geriausių pasirinkimų gidą.

Daugiau apie tai, kaip išmaniai pasveikinti verslo partnerius su šventėmis, galite sužinoti iš didžiųjų miestų „Bitės“ salonuose įsikūrusių „Bitės Profų“. Išmaniųjų technologijų ekspertai konsultuoja nemokamai nepriklausomai nuo to, kokio tinklo paslaugomis naudojatės. Daugiau naudingų patarimų ir įdomių naujienų ieškokite „Bitės Profų“ puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius