Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 11

Gautas didžiulis prizas paaugino ir bendruomenės planus: sutvarkys dar daugiau „Šiaulių jūros“ pakrantės

Beveik du mėnesius trukęs konkursas „Tyli kaimynystė“ pergalės džiaugsmą atnešė Šiaulių rajono Meškių kaimo sodo bendrijos „Šilojai“ Žiedo gatvės gyventojams. Balsavime jie sulaukė daugiausiai skaitytojų palaikymo ir pelnė puikų konkurso organizatoriaus „Husqvarna“ prizą – šešis akumuliatorinius aplinkos priežiūros įrenginius, kurie padės tvarkyti aplinką ne tik gražiau, bet ir be triukšmo.
„Husqvarna“ prizas atkeliavo pas nugalėtojus
„Husqvarna“ prizas atkeliavo pas nugalėtojus / Alvydo Januševičiaus / 15min nuotr.

Žiedo gatvė įsikūrusi prie pat vadinamos „Šiaulių jūros“ – didžiulio tvenkinio, kuriame išsimaudyti karštą dieną atvyksta ne tik sodo, bet ir visos Bubių seniūnijos ar net paties Šiaulių miesto gyventojai. Bendruomenės nariai per keletą metų surėmę pečius sutvarkė pakrantę, kad laiką leisti ir maudytis čia būtų smagu. Išgenėtos sausos medžių šakos, padaryta laužavietė, sukonstruota pavėsinė, pastatyta mini lauko virtuvėlė sriubai virti ar šašlykui kepti, pasodintos net 45 pušaitės.

Konkurse nugalėjusiai bendruomenei buvo padovanoti akumuliatoriniai gaminiai: gyvatvorių žirklės; grandininis pjūklas, vejapjovė, žoliapjovė, krūmapjovė, lapų pūstuvas; keturi įkrovikliai bei 6 akumuliatoriai, kurie yra universalūs ir tinka visiems „Husqvarna“ akumuliatoriniams gaminiams. Tą patį akumuliatorių galima greitai perdėti į žoliapjovę, vejapjovę, pūstuvą, grandininį pjūklą ar gyvatvorių žirkles ir dirbti toliau.

Šiuolaikiniai akumuliatoriniai „Husqvarna“ įrankiai efektyvumu prilygsta tradiciniams benzininiams, bet yra pranašesni tuo, kad tiesiogiai neišmeta jokių teršalų, neskleidžia dūmų, dirba be jokių laidų ir yra tylūs. Tad aplinkos gražinimo darbus bendruomenės nariai galės pradėti anksčiau ir užbaigti vėliau – neteršiant tvenkinio pakrantės ir netrukdant kaimynams.

Atvykusį „Husqvarna“ autobusiuką su prizais bendruomenė pasitiko džiaugsmingai, ypač laimingi buvo vaikai, kuriems konkurso organizatoriai atvežė vaikiškų aplinkos priežiūros įrenginių. Vyrai smalsiai nagrinėjo instrukcijas ir nekantravo išbandyti įrangą, o moterys iš anksto džiaugėsi dar didesniais sutvarkytais tvenkinio pakrantės plotais.

„Smagu matyti gražią ir sutvarkytą pakrantę, kuri yra prieinama visiems norintiems. Tai yra mūsų nuoširdžios, stiprios ir ilgametės draugystės su kaimynais rezultatas. Dabar su dar didesniu entuziazmu kibsime į darbus, turėdami tiek naujos ir modernios įrangos, kuria galime dalintis tarpusavyje“, – šypsojosi viena iš didžiausių bendruomenės entuziasčių Nerija.

Visas bendruomenės šventės akimirkas galite pažiūrėti apačioje esančiame vaizdo reportaže.

VIDEO: Gautas didžiulis prizas paaugino ir bendruomenės planus: sutvarkys dar daugiau „Šiaulių jūros“ pakrantės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius