Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geriausi televizoriai namų kino teatrui: paverskite savo namus kino stebuklų šalimi

Svajojate apie kino teatrą namuose? Jei norite mėgautis patinkančiais filmais ir serialais, verta investuoti ne tik į kokybišką televizorių. Retas kino mėgėjas žino, kaip išsirinkti televizorių ir tinkamus svetainės baldus, kad filmų žiūrėjimo patirtis būtų artimiausia kino teatrui. Kviečiame sužinoti, kaip sukurti tobulą laisvalaikio erdvę namuose.
Geriausi televizoriai namų kino teatrui: paverskite savo namus kino stebuklų šalimi
Geriausi televizoriai namų kino teatrui: paverskite savo namus kino stebuklų šalimi / „Senukų“ nuotr.

Televizoriai: kaip išsirinkti tinkamiausią?

Jeigu norite nuosavos kino oazės namie, svarbu suprasti, kuo pasižymi kokybiški televizoriai. Atsižvelgdami į skirtingus poreikius, pateikiame keletą dėmesio vertų variantų kiekvieno skoniui:

Inovacijų ieškotojams: „LG OLED65G33LA“

„Senukų“ nuotr./Televizorius
„Senukų“ nuotr./Televizorius

Televizorius „LG OLED65G33LA“ yra „OLED“ technologijos šedevras, galintis pasigirti stulbinančiu 65 colių ekranu. „OLED“ (organinių šviesos diodų) technologija užtikrina neprilygstamą vaizdo kokybę ir ryškias spalvas. Kaip ir kiti šio prekinio ženklo televizoriai, „LG OLED65G33LA“ priverčia žiūrovą pasijusti ekrane vykstančios istorijos dalyviu.

Vertinantiems komfortą: „Samsung QE75Q60CAUXXH“

„Senukų“ nuotr./Televizorius
„Senukų“ nuotr./Televizorius

Mėgaukitės bet kokiais kino filmais su „Samsung QE75Q60CAUXXH“ – „QLED“ stebuklu su dideliu 75 colių ekranu. „QLED“ (kvantinių taškų šviesos diodų) technologija padidina spalvų ryškumą ir pagerina vaizdo kokybę, sukurdama ypatingas emocijas. Komfortą vertinantys žiūrovai pamėgs integruotą „Smart Hub“ sistemą, kurios dėka televizorius optimizuoja turinio paiešką, todėl greičiau išsirinksite tinkamiausią filmą.

Veiksmo entuziastams: „Samsung QE77S90CATXXH“

„Senukų“ nuotr./Televizorius
„Senukų“ nuotr./Televizorius

Trokštantiems ryškių kino įspūdžių ar norintiems geriausios vaizdo žaidimų patirties, patiks „Samsung QE77S90CATXXH“ – įspūdingas 77 colių ekraną turintis televizorius. Aukščiausios kokybės garsiakalbiai ir vaizdo raiška leis įsitraukti ne tik į užburiantį kino pasaulį, bet ir į virtualią žaidimų realybę.

Jeigu daug laiko praleidžiate prie televizoriaus ir jums aktualus energijos taupymas, nesijaudinkite – „Samsung“ televizoriai turi „AI Energy Mode“ funkciją, leidžiančią stebėti ir sumažinti energijos suvartojimą.

Sofa lova – patogumo garantas namų kino erdvėje

Ne mažiau svarbus tobulo namų kino aspektas yra ir patogumas. Tinkama sofa lova gali paversti jūsų kambarį tikra poilsio oaze. Tad kokią sofą pasirinkti, kad mėgautis kino filmais būtų ne tik smagu, bet ir patogu?

Vertinantiems komfortą

„Senukų“ nuotr./Sofa lova
„Senukų“ nuotr./Sofa lova

Komforto ir estetikos mėgėjai turėtų ieškoti prie interjero dizaino derančios bei patogia konstrukcija pasižyminčios sofos lovos. Smaragdo žalumo „Eduardo Kronos 19“ sofa yra idealus pasirinkimas ieškantiems harmoningo komforto ir estetikos derinio. Šioje prabangioje sofoje filmų vakarai niekada nebebus nuobodūs.

Didelėms šeimoms

„Senukų“ nuotr./Sofa lova
„Senukų“ nuotr./Sofa lova

Turintiems didelę šeimą arba nuolat sulaukiantiems svečių, pravartu ieškoti erdvios kampinės sofos. „Micadoni Home Mike“ sofa „Mike Panoramic Velvet 8 Seats“ yra tikras išskirtinumas mėgstantiems prabangą. Ši erdvi sofa sutalpins daugybę svečių ir leis visiems jaustis patogiai.

Mėgstantiems kompaktiškumą

„Senukų“ nuotr./Sofa lova
„Senukų“ nuotr./Sofa lova

Kompaktiškumas neverčia jūsų atsisakyti prabangos ir „Micadoni Home Mike“ modulinė sofa tai įrodo. Sukurta atsižvelgiant į stilių ir funkcionalumą, ši sofa suteikia žavesio bet kokiam namų interjerui. Dėl savo universalaus dizaino, ji puikiai tinka mažesniems gyvenamiesiems kambariams, užtikrindama, kad filmais galėsite mėgautis patogiai net ir mažesnėje erdvėje.

Kaip įkurti namų kino teatrą?

Žinote, kokie televizoriai sofos yra geriausios jūsų kambariui, tačiau įdomu, ką dar galėtumėte pridėti į savo namų kino erdvę? Pateikiame keletą naudingų idėjų, kurios padės pasiekti norimą efektą:

1. Strateginių vietų apšvietimas

Pasirinkite reguliuojamus arba išmaniuosius šviestuvus, kad sukurtumėte norimą atmosferą, atitinkančią žiūrimo filmo nuotaiką.

Už televizoriaus įmontuokite LED juosteles arba foninį apšvietimą, kad padidintumėte vizualinį įspūdį ir sumažintumėte akių įtampą kino vakarų metu.

2. Kokybiška akustika

Rinkitės pliušinius, garsą sugeriančius kilimėlius, užuolaidas ir ant sienų montuojamas garso plokštes, kad pagerintumėte akustiką ir sukurtumėte įtraukiančią patirtį. Strategiškai išdėstykite baldus, kad sumažintumėte aidą ir pagerintumėte bendrą garso kokybę.

3. Teminis dekoras

Įsigykite dekoro detalių, kurios primena tikrą kino salę – dirbtinių kino juostų ar spragėsių aparatą. Išnaudokite sienų plotą ir papuoškite erdvę klasikiniais filmų plakatais, garsių aktorių nuotraukomis, pakabinkite rašymo lentą, ant kurios galėtumėte sužymėti norimų pažiūrėti filmų sąrašą.

Pasirinkite tokią spalvų schemą, kuri priverstų pasijusti tarsi kine. Naudokite gilius tonus – pavyzdžiui, bordo ar tamsiai mėlyna spalva puikiai tinka jaukiai kino teatro atmosferai.

4. Išmaniosios technologijos

Integruokite išmaniąsias technologijas, kad galėtumėte valdyti apšvietimą, garsą ir temperatūrą vienu paspaudimu, taip pagerindami kino erdvės funkcionalumą.

Investuokite į universalų nuotolinio valdymo pultą arba įmontuokite išmanią sistemą, kurią galėtumėte valdyti specialia programėle, supaprastinant įvairių prietaisų valdymą ir sumažinant kelių nuotolinio valdymo pultelių poreikį.

5. Erdvės užtemdymas

Jeigu filmus žiūrėti trikdo pro langus sklindanti šviesa, norimą atmosferą padės sukurti kokybiški roletai. Įsigydami roletus veiksmingai reguliuosite į kambarį patenkančios šviesos kiekį.

6. Patogios sėdimos vietos

Filmų vakaro metu patogiai įsitaisyti padės ne tik sofa lova, bet ir didelės minkštos pagalvėlės, užtiesalai ar dideli sėdmaišiai. Taip pat verta pasidomėti foteliais, kurių kojūgalis išsitiesia – tokiame krėsle labai paprasta atsipalaiduoti ir jaustis lyg kino teatre.

Pasirinkus tinkamą televizorių, stilingus baldus ir pasitelkus kūrybiškumą, jūsų svetainė iš paprasto kambario taps tikru kino teatru. Domina kokybiški televizoriai, sofa lova arba roletai? Senukai.lt internetinėje parduotuvėje reikalingas prekes įsigysite vienu mygtuko paspaudimu. Užsukite ir įsitikinkite!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius