Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 08

Gimtadienio staigmena plungiškiui – butas už eurą Vilniaus centre

„Sūnus tikėjo, nes šiandien – jo gimtadienis“, – su šypsena sakė Irena Stonienė, kątik įžengusi į savo naująjį būstą. „Teleloto“ kalėdinis butas šeimynai iš Plungės buvo oficialiai parodytas iškart po sėkmingo žaidimo studijoje – iš penkių pretendentų laimingasis vokas su butu atiteko būtent jiems. Į studiją po keturių valandų kelionės iš Plungės Irena atvyko su savo sūnumi Aurelijumi ir draugės palyda.
„Teleloto“ žaidėjai iš Plungės laimėjo butą Vilniuje
„Teleloto“ žaidėjai iš Plungės laimėjo butą Vilniuje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Laimingasis skaičius – 7

Žaidimo organizatoriai apie gražiausias metų šventes – Kalėdas – pradėjo galvoti dar prieš pusmetį. Būtent tada buvo nupirktas butas pačiame Vilniaus centre, namų kvartale „Naujoji Rivjera“. Šventiniu laikotarpiu kas savaitę buvo išdalinta po vieną pakvietimą į studiją – iš viso pretendentų tapti naujuoju buto šeimininku buvo penki.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./„Teleloto“ žaidėjai iš Plungės laimėjo butą Vilniuje
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./„Teleloto“ žaidėjai iš Plungės laimėjo butą Vilniuje

Laimingasis galėjo būti tik vienas – likę keturi pretendentai namo išvažiavo su 1000 eurų paguodos prizu. 41-ąjį gimtadienį sekmadienį minėjęs Aurelijus voką traukė antrasis iš likusių keturių pretendentų – vienas iš jų turėjo būti laimingas. Išskaičiuojant pasirinktą voką Stonių šeimyna pasikliovė skaičiu septyni.

„Sausio 7 dieną mano gimtadienis, tad iš likusių keturių rinkomės voką išskaičiavę iki septynių“, – apie savo pasirinkimą pasakojo Aurelijus, pridūręs, kad sutapimas ne vienas – tai buvo ir septintoji savaitės diena.

Labiausiai bijojo pramiegoti

Stonių šeima visą gyvenimą praleido Žemaitijoje. 64-erių Irena dirba ryšininke, o jos sūnus Plungėje darbuojasi autošaltkalviu. Tad kelionė į šalies sostinę tolima ir ne kasdienė.

Apie laimingą bilietą su kvietimu į studiją sužinojusi Irena pasakojo, kad baiminosi pavėluoti į filmavimą. „Aš nieko nebemačiau, drebėjo kojos. Labiausiai bijojau pramiegoti. Vis dėl to, kelionė 4 valandos“, – jau atgavusi žadą po keletos minučių įžengusi į butą prisipažino Irena.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./„Teleloto“ žaidėjai iš Plungės laimėjo butą Vilniuje
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./„Teleloto“ žaidėjai iš Plungės laimėjo butą Vilniuje

Stonių šeimyna „Teleloto“ žaidžia jau daugelį metų, tačiau iki šiol turėjo vienintelį laimikį – lygintuvą. Irena pasakojo, kad kartu su sūnumi kartais nusipirkdavo ir po dešimt „Teleloto“ bilietų, tačiau sėkmė nenusišypsodavo. Šįkart buvo nusipirkę tik du bilietus, bet vienas iš jų – su kvietimu į studiją ir dvidešimties procentų tikimybe laimėti butą.

Kaip „ant lėkštutės“

Nuo betoninių sienų iki pilno baldų įrengimo, kokybiškos buities technikos ir net padengto šventinio stalo. Apie viską pagalvota – 50 kv. metrų butas Vilniaus centre, Gedimino pilies pašonėje, yra paruoštas naujam gyvenimui. Kiekvieną detalę apgalvojo ir įgyvendino interjero dizainerė Iveta Bružienė.

Paskutinį kartą dar vienas butas prizų fonde atiteko naujiems šeimininkams iš vasaros žaidimo. Tąkart tikimybė pakviestiesiems į studiją buvo kur kas mažesnė – pretendavo 12 žaidėjų.

„Teleloto“ rodomas kiekvieną sekmadienį 17.20 val. per LNK. Daugiau informacijos rasite loterijos „Perlas“ interneto puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius