Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 15

Horoskopas antradieniui – liepos 16 d.

Sužinokite, kokią dieną jums prognozuoja žvaigždės.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jums teks būti tokiais diplomatiškais, kokiais net nemanėte esą. Tam tikra nauja patirtis, kurios jums įgyti padės jūsų partneriai, išspręs kai kurias šio laikotarpio problemas. Vakarop drąsiau rinkitės naujas kryptis, bet turėkite galvoje, kad bendradarbiavimas ir pasitikėjimais kitais, ypač savo šeima, yra didžiausias akstinas nesustoti pusiaukelėje. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nors jūsų nežavi mintis visą mielą dieną kuistis po buities problemas, nesusiviliokite pasiūlymais, žadančiais trumpalaikę, bet lengvai pasiekiamą naudą ir aiškius veiklos rezultatus. Pasitelkite į pagalbą norą bendrauti ir bendradarbiauti, nes tai padės išgirsti jums būtinas rekomendacijas. Pasijutę tvirčiau esamoje situacijoje, vakare savo pastangomis ir išmone sužavėsite visus.  

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Neatitikimas tarp jūsų vilčių gyventi sotesnį ir patogesnį gyvenimą ir rūsčios realybės šiandien bus ypač ryškus. Kita vertus, pati tinkamiausia diena nenuleisti rankų ir išsišluoti nereikalingas šiukšles, užuot ėmusis naujų projektų įgyvendinimo. Vakarėjant  pamažėle pradės spręstis įstrigę reikalai, kol įgis tinkamą greitį ir išryškės konkretesni jūsų pastangų rezultatai.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šį tą ištaisyti šiandien pavyks tinkamai, jei bendraudami su šeimos nariais ir kitais artimais žmonėmis, pasitelksite kompromisą ir teisingumą. Jei turite naujų sumanymų, juos pradėkite vakare, priešingu atveju, susidursite su neįvaikinamomis kliūtimis. Jūsų iniciatyva ir ryžtas, nukreipti į šeimos ar artimų santykių tobulinimą, pasiteisins.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jei būsite įsukti į įvykių srautą ir priversti daug judėti ir daug bendrauti, nepamirškite išlikti budrūs ir susikaupę. Vakare didžiulis emocinis krūvis atiteks jūsų šeimai, į kurią norėsite sutelkti visą savo energiją. Tiesa, ne visos jūsų pastangos bus teisingai suprastos, todėl net ir pačius šviesiausius savo ketinimus atlikite tik tuomet, kai viską suderinsite su kitais ir viską jiems paaiškinsite.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Sunku bus suprasti, ko iš jūsų tikimąsi, bet jūs pasistenkite. Priešingu atveju, nepavyks tinkamu tempu pajudėti į priekį. Per dieną kaupkite jėgas ir taisykite tai, kas išėjo iš rikiuotės, net jei bus nuobodu ir neteiks jokio pasitenkinimo. Vakare reaguosite į viską karščiau ir ieškosite būdų pasireikšti tarp draugų ar artimųjų.  Viskas tiks, kas neeikvoja jūsų jėgų, o padeda pasikrauti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Didžioji dienos dalis tiks pabaigti pradėtus darbus, daugiau energijos skiriant tobulinti atliktas užduotis ir taisyti klaidas. Kol nesutvarkysite to, kas privalo būti sutvarkyta, jums nebus leista vykdyto tolimesnių užduočių. Joms ateis laikas tik vakarop. Skyrę dieną save stiprinti, vakare pasižvalgykite, kokie žmonės ir kokia veikla gali padėti jums sustiprinti materialinį pagrindą ir įkvėpti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Didžiąją dalį dienos bandymai prasiskinti kelią į priekį bus tik bergždžias laiko ir energijos švaistymas. Nenorėdami atsidurti užburtame savo problemų rate, suraskite visas spragas ir priemones joms užtaisyti. Vakare jūsų pastangos bus pastebėtos, o jūs daug drąsiau galėsite aplinkiniams pareikšti savo nuomonę ir nuosekliai pasistengti dėl savo pozicijos sutvirtinimo.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Diena, kai galite nemažai padaryti savo ir kitų labui, jei nevengsite grupės palaikymo ir žinosite, kokiu tikslu viską darote. Dar viena dienos užgaida: neikite nepramintais takeliais, nes jie nuvestų į niekur. Vakare atidėkite į šalį abejones ir savo asmeninius poreikius. Tik tai leis jums tinkamais būdais pasirūpinti tais, kuriems reikalingas jūsų palaikymas. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Noras rasti nusiraminimą ir patvirtinimą darbe bus teisingas, bet tai tiks tik anksčiau pradėtai veiklai. Tačiau čia svarbu žinoti, kad privalote koreguoti netikslumus ir susidurti su išbandymais, kurių negalėjote iki tol prognozuoti.  Sprendimai rasis ir jūsų iniciatyvos, ir jūsų bendražygių dėka. Todėl noriai įsitraukite į jums naudingą dialogą su partneriais.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Vidurvasaris prašo jūsų nurimti ir neskubėti. Labiau pasirūpinę harmoningais santykiais ir bendra dienos harmonija, nei savo ambicijomis, vakare jausitės galingesni ir galintys atlikti net ir sudėtingiausias užduotis. Be to, tam yra dar viena sąlyga: paisykite patarimų, kai jausitės įstrigę, o jei sutiksite tokių, kurie stokoja krypties  – noriai ją parodykite.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jūsų gera valia bus tik pusė darbo. Jei kas nors rėš gausybę komentarų, kad jūs tą ir aną darote neteisingai, neužsikimškite ausų. Gal šie komentarai svarbūs ir reikalingi? Peržengę ne vieną neįveikiamą problemą, vakare pajusite, kad viskas yra paprasčiau nei atrodo, ypač tada, kai paklūstate vidiniams impulsams kovoti už savo sėkmę ir laimę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius