Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 04 06

Horoskopas balandžio 6 d., antradieniui

22-oji Mėnulio diena. Ši diena – rami, išmintinga. Nereikia skubėti. Viską gerai išnagrinėkite, apmąstykite – žymiai didesnė tikimybė nei paprastai ką nors išsiaiškinti, atskleisti.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Artimų žmonių patarimai gali jums pasitarnauti sprendžiant buitines problemas. Šiandien nebus sunku suderinti asmeninius ir dalykinius interesus, jei nesiekiate per daug. Galbūt kažką įsigysite namų ūkiui.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jūsų nuotaika turėtų būti gana pakili. Tikriausiai patirsite malonių įspūdžių, o dėl išgirstos naujienos apie kažką įsisvajosite, imsite kurti įdomius planus. Kiek jie realūs, parodys netolima ateitis.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Galimas dalykas, kad atsiras naujas pajamų šaltinis arba kažkokiu būdu prisidursite prie savo santaupų. Galite sėkmingai investuoti į namų komfortą, verslą, žemės ūkį.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Kils įvairių troškimų, idėjų. Jums iš širdies padės, patars, parems artimos aplinkos žmonės. Tačiau kitų įtaka gali būti ir klaidinanti. Tikėtina, kad prisiklausysite pažadų, kurie vargu ar bus ištesėti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien nedaug vilties atgauti skolą, konkrečiai susitarti dėl finansavimo, įsidarbinimo, protekcijos, atlygio už kokią nors paslaugą ar pan. Verčiau nekelkite sau ir kitiems rimtų tikslų, daugiau ilsėkitės.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Kažkas šiandieną gali padaryti jus laimingu. Galbūt tai lems padidėjęs piniginės svoris, o gal vis stiprėjantis pripažinimas, populiarumas tarp bendraminčių. Pajusite, kad susidomėjimas jumis akivaizdžiai auga.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Iš ryto galite tikėtis gerų rezultatų oficialiuose susitikimuose, profesinėje veikloje. Tačiau vėliau šiek tiek sulėtinsite tempus, užsisvajosite, sumažės realybės pojūtis, praktiškumas.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Galbūt teks imtis tų reikalų, kuriuos vis atidėliojote dėl jų keblumo ar sudėtingumo. Galite kreiptis į autoritetus, ieškoti teisybės ar rėmėjų, bendraminčių. Nebus sunku patraukti dominančio asmens dėmesį.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jei ieškote rėmėjo, norite gauti kreditą, išsirūpinti lengvatą, kompensaciją, draudimo išmoką ar pan., nesnauskite – mėginkite iš pat ryto. Vėliau daugės apgaulingų pažadų, didės įtampa.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Būsite nusiteikę užmegzti bendradarbiavimą, skirstytis pareigas, įrodinėti teisybę. Sugebėsite diplomatiškai gudrauti, atsitraukti, jei reikia, tad gali pavykti susitarti net su tais, kuriuos laikėte savo priešais, varžovais.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Galite mėginti išsiaiškinti nesutarimus su kolegomis, derėtis dėl algos pakėlimo, ieškoti darbo ar jį keisti, pradėti naują kūrybinį projektą. Rezultatų iš karto nesimatys, todėl į galvą lįs visokios keistos mintys.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jūsų artistiškumas, gyvumas, sugebėjimas taikliai šmaikštauti patiks aplinkiniams ir gali lemti sėkmę meilėje, kūrybiniame darbe, dalykinėje partnerystėje. Svarbu, kad mylėtumėte, gerbtumėte ne tik save, bet ir kitus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius