-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 12 18

Horoskopas gruodžio 18 d., penktadieniui

2–oji Mėnulio diena. Ši Mėnulio diena prasideda pirmą kartą po jaunaties Mėnuliui patekėjus virš horizonto ir trunka, kaip dauguma Mėnulio dienų, šiek tiek ilgiau, nei parą. Kaip ir pati jaunatis, ši Mėnulio diena pilna didžiulės augimo energijos. Tik jos energija moteriška, pasyvi, turi didelę įtraukimo, sodrinimo jėgą.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Diena gera, jei būsite nuoširdūs, atviri ir jums pavyks rasti reikalingus žmones bei teisingą atsakymą į painų klausimą. Svarbiam dalykiniam reikalui sutvarkyti ieškokite įtakingos draugės.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Diena tinkama apmąstymams, moksliniams tyrinėjimams, gera pradėti laikytis dietos. Šią Mėnulio dieną kūnas labai jautriai padės atsirinkti maistą. Jeigu pagalvojus apie kokį nors valgį ima lengvai pykinti – jis Jums netinka. Diena kupina augimo energijos, todėl stenkitės vyti šalin negatyvias mintis.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Neatskleiskite niekam savo sumanymų, stenkitės juos įgyvendinti, o tik vėliau pasigirti. Palankiausus metas susitikti su senai matytais draugais ar pažįstamais. Neatsisakykite kvietimų į vakarėlius, įvairius susitikimus.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jausitės saugus ir pasitikįs savimi. Papildomas darbas, atsakinga užduotis šiandien jūsų tikrai neapsunkins ir bus greitai įveikta. Diena tikrai bus praleista ne veltui ir verta prisiminti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nevarginkite savęs rūpesčiais, kitaip greit susinervinsite ir nė nepastebėsite, kai išprovokuosite konfliktą, o šiandien derėtų viską spręsti gražiuoju. Tik tada ši diena bus puiki.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nešvaistykite pinigų ir energijos. Nors kol kas nei vieno, nei kito jums netrūksta, anksčiau ar vėliau viskam ateina galas. Pasistenkite nepradėti tokių darbų, kurių negalėsite šiandien baigti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jei pasiduosite nepasitenkinimo jausmui, nevertinsite savo nuopelnus, tuomet sugadinsite dieną sau ir kitiems. Neverta pulti į savigraužą, kadangi tai jūsų dvasinę būseną tik pablogins.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Atrodo, jog esate aprėpę pernelyg daug veiklos, su kuria nesusitvarkote. Gal verta ko nors atsisakyti arba pagalvoti, kaip jaustumėtės be to žmogaus, be tos veiklos? Kartais mažiau būna ir daugiau, ir geriau.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Esate arti išpuikimo nuodėmės. Pagalvokite, gal verta pulti ant kelių ir atgailauti už savo nuodėmes? Kelias, kuriuo einate dabar, toli nenuves.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien būsite linkę abejoti viskuo – net pačiais artimiausiais žmonėmis. Tikriausiai jūs būsite neteisūs. Diena gera namams tvarkyti iš esmės, grožio ir sveikatingumo procedūroms.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Darbas pavyks, jei dirbsite komandoje, o ne kas sau. Nevenkite pasitarti, mokytis pats ir pamokyti kitą. Jei pavyk rasti susitarimą, šiandien pradėti bendri projektai bus ypač sėkmingi.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiuo metu sunkiai seksis teisingai numatyti finansines bei moralines pasekmes. Tad nerizikuokite tvarkydami piniginius ir turto reikalus. Galimas romantiškas nuotykis per dalykinį susitikimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius