Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
2009 12 22

Horoskopas gruodžio 22 d., antradieniui

7–oji Mėnulio diena. Tai labai intensyvi, aktyvi diena. Palanki vykdyti teisingumą. Šią dieną negalima vogti, keiktis, meluoti – tai maldos, priesaikų, žodinės magijos diena. Geriau imtis tų darbų, kuriuos galite greitai užbaigti.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Kiekvienoje šiek tiek labiau įtampą keliančioje situacijoje elkitės atsargiai, nebent norite įsitraukti į ginčus! Jūsų siekis įsikišti ir padėti kam nors yra gerbtinas, tačiau neprotingas. Leiskite žmonėms savo problemas spręsti patiems.   

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Atidžiau žiūrėkite kaip ir su kuo leidžiate laiką. Nepriimkite nieko už gryną pinigą. Jei esate tvirtai pasiryžę keisti savo gyvenimą ir įgyvendinti svajones, diena tam ypatingai gera. Tik nuo jūsų priklauso pasirinkimas - keisti požiūrį į save ir aplinkinius ar ne.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Pabandykite artimiesiems išsakyti tai, ką jaučiate, ypač, jei jūsų jausmai skiriasi nuo aplinkinių. Juk kartais konfliktas gali būti konstruktyvus dalykas. Diena jums gali būti sunki, kadangi ims atrodyti, jog kiti iš jūsų reikalauja per daug.  

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Kai kuriems žmonėms reikia šiek tiek laiko išsilaisvinti iš savo kiauto, tad pasistenkite būti kantrus. Geriausia strategija patraukti žmones į savo pusę - duoti jiems laiko ir erdvės. Tikėtina, kad jūsų darbo krūvis bus ypač didelis, tačiau nepamirškite skirti laiko ir sau.   

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Prasideda linksmybių ir džiaugsmo laikotarpis. Antradienį būsite nusiteikęs ieškoti malonumų, pasilinksminimų, tačiau šis laikas taip pat geras jūsų kūrybiškajai pusei. Visgi nepamirškite to sunkaus darbo, kurį atlikote finansų srityje.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Atsidursite tokioje situacijoje, kuri gali suteikti naujų galimybių karjeros srityje. Visgi nepalikite likimo valiai savo šeimos, rekomenduojama praleisti laiko ir su ja. Apsupkite save tais žmonėmis, su kuriais Jums gera.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Turėtumėt pasijusti kūrybišku bei stipriu. Neabejokite savo sugebėjimais ir potencialu. Idėjos kils viena po kitos, todėl būsite ypatingai energingas. Romantiški ryšiai turėtų klostytis palankiai, ypač jei išnaudosite savo spontaniškumą.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šis metas palankus susikoncentruoti į finansus ir ateinančių metų planus. Pasikliaukite savo intuicija ir pradėkite veikti. Visgi galite būti suirzęs dėl to, kad ne visuomet viskas klostosi taip, kaip jūs norite.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Būsite kupinas energijos, o jūsų sėkmė bus su jumis. Nebijokite išreikšti savo jausmų, kalbėti apie savo interesus. Visgi gali apimti įvairios keliančios depresiją mintys apie neišvengiamybę. Nepasiduokite joms.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Tikėkite savimi ir savo sugebėjimais. Būsite nusiteikęs ypač romantiškai, tad išnaudokite šios dienos vakarą ir pabūkite namuose su savo mylimu žmogumi. Jei esate vienišas -galite sutikti tą išsvajotąjį ar išsvajotąją.   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Tai metas, kai galite sulaukti nuostabių siurprizų: atkreipkite dėmesį į mažus stebuklus ar reikšmingus sutapimus. Net jei gyvenimas šiuo metu atrodo gan niūrus, būkite tikras - viskas netrukus pasikeis.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jausite energijos antplūdį, todėl darbai eis kaip iš pypkės. Vakare linksminkitės be sąžinės graužaties. Tik atkreipkite dėmesį į savo sveikatos problemas, venkite konfliktų su viršininkais darbe.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje