Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 03 02

Horoskopas penktadieniui, kovo 2 d.

Sužinokite, ką jums žada žvaigždės.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Dažniau pasiduosite nerimui, įsitempsite – nesiimkite sunkių, varginančių darbų bent jau pirmą dienos pusę. Vakare verta susitikti su geru draugu ar drauge ir pasišnekėti apie tai, kas jus slegia.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Neskubinkite įvykių, nelyginkite savo galimybių ir laimėjimų su kitų. Verčiau pasidžiaukite tuo, ką turite. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su kelionėmis, ar patiems išvykti į komandiruotę. Stiprinkite sveikatą.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Galima nebent taktiškai aiškintis santykius su kolegomis – nereikėtų atkakliai reikšti nuomonės, agresyviai jos ginti. Ir nesugalvokite piktai nusiteikę aiškintis santykių šeimoje.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Standartinis mąstymas nepadės išspręsti problemų. Pamėginkite į jas pažvelgti kaip į svetimas, pamąstykite, ką pasiūlytumėte draugui, jei jam taip atsitiktų. Vakarop tiktų su draugais pasitarti jums svarbiu klausimu.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Pirmą dienos pusę nekontroliuosite situacijos – būkite atidūs, kad jūsų nepasitenkinimu, bloga nuotaika nepasinaudotų intrigantai. Nebendraukite su jums nemaloniais žmonėmis, nesiimkite nieko sunkaus. Vakarop reikalai pasisuks jūsų nauda

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Be reikalo nesivelkite į konfliktą, mokėkite skirti provokacijas – jums reikia taupyti jėgas, saugoti sveikatą. Kita vertus, jei reikia apginti savo garbę – kovokite (tik garbingai).

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Gali atsirasti ne nuo jūsų priklausančių kliūčių. Būkite korektiškesni su antrąja puse – jūsų įtarimai, priekaištai nepagrįsti. Vakare nepatartina aiškintis šeimos išlaidų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šios dienos naujienos, susitikimai gali pakeisti jūsų nuomonę apie svarbų reikalą, jus supančius asmenis, kolegas, partnerius ar artimą žmogų. Tik nebūkite patiklūs – išgirsti dalykai gali būti ir apgaulė.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Ginkite savo pozicijas: neužleiskite pelnytos vietos, neatsisakykite uždirbtų pinigų – tegu jūsų negąsdina kai kurių asmenų ryžtingumas. Tiesa, antra dienos pusė bus palankesnė.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nebloga proga ryžtingai spręsti susikaupusias problemas. Jei knieti pasiaiškinti nesklandumus su mylimu asmeniu, derėtų tai padaryti rytą. Galimi nemalonumai, priverstinės išlaidos per savus vaikus.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nebloga proga ryžtingai spręsti susikaupusias problemas. Jei knieti pasiaiškinti nesklandumus su mylimu asmeniu, derėtų tai padaryti rytą. Galimi nemalonumai, priverstinės išlaidos per savus vaikus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Nesivelkite į konkurencinę kovą – dabar laimėsite tik tuomet, jei priešininkus paversite sąjungininkais. Kita vertus, jei jums atgrasus partneris, vakare tinkama proga pasakyti „sudie“. Tiesa, susitaikyti gali nebepavykti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius