Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 07

Horoskopas penktadieniui – vasario 8 d.

Susipažinkite su šios dienos astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Žmonės kalbės daug ir garsiai, o jūs – klausykitės. Taip apie kitus sužinosite daug įdomių ir naudingų dalykų. Klausykitės ne žodžių, o to, kas slepiasi po jais, pavyzdžiui, stebėkite gestus, pauzes ar balso toną. Tai pati tinkamiausia diena norintiems išmokti skaityti tarp eilučių. Visa kita strigs, būsite išsiblaškę ir nuolat pamiršite, kur ir kada privalote būti.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Kas taip garsiai, bet neaiškiai kalba? Draugai nesupras, ką norėsite pasakyti, nebent jie žiūrės jums į akis ir stebės jūsų kūno kalbą. Jeigu žinote, kaip šį trūkumą pakreipti jūsų ir kitų naudai, – pirmyn! Jei ne, raskite būdų, kaip išvengti tuščių kalbų, kurios iš visų pusių liesis lyg sraunūs upeliai.  

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Išsakyti mintis nebus lengva, bet labai norėsite visiems papasakoti, ką galvojate. Puiku, jei kalbėsite apie dalykus, kuriuos išmanote, ir darbe tai naudosite tikslingai, protingai. Šiandien jus persekios viena problema: logika ir nuoseklumas bus lyg nepažįstami, su kuriais nepavyks rasti bendros kalbos. Beje, privalote žinoti, kad šis penktadienis – tai ne naujų darbų ir ne naujų pradžių diena. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Perlenksite lazdą siekdami įtikinti kitus. Jūsų kalbos nutekės tartum vanduo nuo žąsies ir nepasieks adresato. Kuo daugiau reikalausite iš kitų, tuo mažiau turėsite klausytojų ir pašnekovų. Nukreipkite didelį norą bendrauti į vidinių poreikių tenkinimą. Taip, tai nebus lengva, tačiau šis būdas – vienintelis, kuris šios dienos silpnybes padės paversti jūsų stipriąja puse. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Ar žinote, kokia yra tiesa, ir norite, kad visi ja patikėtų? Šios dienos tiesos pilnos paslapčių. Netgi tiems, kurie jas kuria ir aktyviai skleidžia, šios tiesos liks tokia pačia paslaptimi. Jei nieko nesupratote, kas čia pasakyta, vadinasi, tai ne jūsų saviraiškos diena. Šį penktadienį palikite viską taip, kaip radote nubudę ryte. Permainos įvyks ir be jūsų pastangų, nes dabar galite tik sugadinti viską. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Neatsargumas bendraujant, išsakant nuomonę, pasirašant dokumentus gali pakenkti net šviesiausiems ir šilčiausiems santykiams. Pasidomėkite, kaip jaučiasi kiti, o ne tik jūs. Pažvelkite į problemas ne savo, bet partnerių akimis. Pirma, kad įžvelgtumėte tiesą, antra, kad suprastumėte, kaip jie jaučiasi.  

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Vienas po kito ant galvos kris nenumatyti darbai, trukdantys atlikti tai, ką privalote. Neskubėkite jų nudirbti greitai ar bartis dėl to, kad tai – ne jūsų pareiga. Bus lengva sugadinti santykius su kolegomis dėl neatsargiai ir kandžiai išsakytos kritikos. Paskubomis atlikti darbai viską dar labiau supainiotų, nei įmanoma esant tokioms aplinkybėms. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien reikės būti atidesniems. Atsisakykite naujos atsakomybės ir konkretumo reikalaujančios veiklos. Klysite tikėdami, kad jūsų gebėjimas kalbėti šiandien jums atvers visas duris. Priešingai – atsiskleisite taip, kad vėliau išsigąsite savęs ir savo atvirumo. Stebėkite, kokiais būdais tai paveiks jūsų gyvenimą. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Kalbėsite daug. Manysite, kad išsakote savo mintis, bet klysite. Protingiausia būtų palikti mintis ten, kur jų vieta, bet jūs su tuo nesutiksite kategoriškai. Šeimoje dėl to gali kilti rūpesčių, dėl kurių negalėsite įveikti dar vieno dienos laiptelio. Nesižavėkite naujais viliojančiais pasiūlymais ir praleiskite dieną kuo santūriau bei kiek įmanoma susikaupę. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Neatsargios pastabos užgaus jūsų jausmus. Jei pokalbio iniciatoriais būsite jūs, manysite, kad nepasakėte nieko tokio, kas galėjo įskaudinti kitus. Priežastis – negirdėsite savęs. Bandymai atskleisti save įvairiais būdais, ilgi pokalbiai ir kelionės tik gaišins jūsų laiką. Galiausiai suprasite, kad viskas nubėgo pro šalį lyg sraunus upelis, o jūs iš to negavote jokios naudos. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Norą aktyviai veikti galima palyginti su bangomis, kurios dėl savo nepastovumo neleidžia nuosekliai imtis veiklos ir pabaigti darbą iki galo. Išloš galintys gilintis į savo vidų, o ne išorinę praktinę veiklą. Ypač rizikuos norintys imtis naujų darbų. Liaukitės skubėję, nes nuskuosite priešinga kryptimi. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Nebūtina kalbėti garsiau ir greičiau, kad jus išgirstų. Suteikite žodžiams daugiau prasmės, nes dabar jais galite daugiau pasiekti, priešingu atveju – liežuvis taps nuožmiausiu jūsų priešu. Neatsargiai ar netyčia išsakyta aštri nuomonė sudaužys ir sugriaus tai, ko vėliau nebepajėgsite sulipdyti. Tiesa, jei galite, visą dieną nepradėkite nieko nauja. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius