-65% metinei prenumeratai! Išskirtinis pasiūlymas.
Išbandyti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 09 02

Horoskopas rugsėjo 02 d., ketvirtadieniui

23-oji Mėnulio diena. Nesėkminga diena. Daug agresijos, irzlumo. Žmonės, linkę kerštauti, pykti, tą dieną ypač pasiduoda šioms silpnybėms. Galimi kivirčai, nubunda žemi instinktai: gobšumas, plėšrumas, egoizmas gali pasireikšti tiems, kuriems iš esmės tai nebūdinga.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Palankus metas reikalams tvarkyti, įvairiems susitikimams, kelionėms. Vis dėlto daug iš savęs nereikalaukite – argi jūs neverti atostogų? Na, o jei dirbsite, neskubėkite, kad nepraleistumėte slaptos užuominos, patarimo.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Ramybės laikas, kai verta atsiriboti nuo bet kokių rūpesčių, nereikalingo bendravimo, – tai jus išsekins. Pasitvirtins jūsų nuojauta dėl finansinių reikalų, taip pat dėl santykių su mylimu žmogumi.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nebloga diena – galite sulaukti netikėtos pagalbos, gauti gerą patarimą. Nevenkite bendrauti. Tinkamas metas aplankyti savo bičiulius.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nesistenkite greit sutvarkyti šios dienos reikalų. Verta imtis rimtos veiklos, tačiau nepamirškite, kad šiuo metu jums keliami itin aukšti reikalavimai – nedarykite nieko, jei nesate iki gali tikri.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Gera diena – seksis visur, net ir pykstantis. Tinka spręsti finansines problemas – dabar atsivers naujos galimybės. Vakaras palankus priimti svečius ar patiems kur nors išsiruošti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nereikėtų persistengti – mažiau nervinkitės, kad gali kas nors nepavykti, – viskas bus geriau, nei tikitės. Nebloga proga priminti draugams apie senos skolos grąžinimą, kaip apie būdą sutvirtinti gerus jūsų santykius.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Prieš reikšdami nepasitenkinimą kuo nors pamėginkite tą asmenį pateisinti ir savyje paieškoti to, kas kitame nepatinka. Gera diena įvairiems susitarimams.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Imkitės kasdienių darbų, siekite viską kuo geriau atlikti – galite sulaukti priekabių tiek iš kolegų, tiek iš namiškių. Gerai pradėti gydymosi, sveikatos stiprinimo kursą.
 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Gera diena. Tiesa, dabar tas laikas, kai reikia taupyti jėgas, taip pat stiprinti ryšius su sutuoktiniu, šeima arba giminaičiais. Galimas lemtingas meilės nuotykis. Būkite atsargesni vairuodami automobilį.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Itin pasyvi diena – svarbia veikla neužsiimkite. Daugiau laiko praleiskite savo namuose su artimaisiais. Gerai ilgiau pabūti prie tekančio vandens.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Parama, kurią gaunate iš artimų draugų, šeimos ir moterų, suteikia jums papildomą pasitikėjimą. Tai geras laikas užglostyti problemas namuose. Pabandykite situacijose surasti teigiamų aspektų prieš ieškodami neigiamų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Svajingas metas – lepinkitės, teikite dovanas sau, artimiesiems. Apie darbus negalvokite – laikas mėgautis laisvu laiku ir meile.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius