Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 04

Horoskopas savaitei 01.04–01.10

Susipažinkite su astrologine prognoze savaitei.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Pirmoji sausio mėnesio savaitė bus ramiausia, o taip pat gana produktyvi – tai geras metas ramiai planuoti, pradėti naujus darbus ar baigti tai, ko nespėjote praėjusiais metais. Sausio 5–10 dienos tam geriausios: būsite produktyvūs, neblogai seksis karjera.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Pirmoji sausio dekada ypač produktyvi, palanki jums, todėl negaiškite laiko vien tik šventiniam poilsiavimui – šiuo metu galite gauti puikių pasiūlymų kilti visuomenėje. Tai puikus metas užmegzti ryšius su užsieniu, pasirūpinti karjera, aukštuoju mokslu, pradėti ar planuoti naujus darbus.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jums šią savaitę ypač seksis – galite sėkmingai spręsti svarbius reikalus, ypač jei jie susiję su kreditais, palikimu, pokyčiais darbe ar giminėje. Pasistenkite šį metą kuo geriau išnaudoti, būti darbingi. Tai produktyvus periodas, kai gali tekti daryti greitus sprendimus, todėl nežiopsokite.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Naujų metų pradžia ypač svarbi jūsų partnerystės santykiams – ne tik asmeniniame, bet ir profesiniame gyvenime. Pasistenkite suvokti naujas šio meto tendencijas, pasiūlymus, reikalavimus. Šiuo metu formuosis svarbių būsimų susitikimų, sprendimų idėjos, užuomazgos. Būkite susitelkę, atidūs.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Sausio pirmoji savaitė gera tiems, kurie ieško darbo arba nori pagerinti jo sąlygas, kokybę. Tai darbingas metas, kai kils puikių naujų idėjų, kaip patobulinti šią sritį. Tai geras laikas ir pradėti ką nors svarbaus darbo srityje, keisti jo pobūdį ar vietą. Geriausias tam metas – 5–10 dienos.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Naujų metų pradžia jums vienas geriausių laikotarpių šiais metais, todėl nešvaistykite jo veltui. Tai jūsų kūrybingumo išsiskleidimo, puikių galimybių meilės bei saviraiškos srityse metas. Būsite žavūs, lengviau išreikšite jausmus, lengviau surasite jums reikalingą poilsio bei saviraiškos būdą, įsigilinę daug suvoksite apie savo poreikius. Neignoruokite šio meto idėjų, net jei jos atrodytų per daug naujos ar drąsios: šis laikas neša jums stiprų plėtros impulsą – ypač meilės, kūrybos srityse bei dvasiniame gyvenime.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jūs šią savaitę norėsite ramybės – tai įsigilinimo į save, intensyvaus asmeninio gyvenimo metas. Skirkite daugiau laiko šeimai, giminei, sau, namams. Lengviau nei įprastai suvoksite, ko reikia harmonijai, sėkmei kurti šiose srityse, lengviau rasite ir būdus jai kurti. Tai jėgų kaupimo metas – nešvaistykite jų dideliuose žmonių sambūriuose, nes prarastumėte daug energijos. Skirkite susitikimus tik su svarbiais jums žmonėmis, daugiau ilsėkitės.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Tai puikus metas tiems, kurie siekia surasti naujus kontaktus, ieško reikalingos informacijos, užsiima tarpininkavimu, prekyba, mokslais, amatais. Tai puikių idėjų šioje srityje metas – nuo 5 iki 10 dienos galite pradėti naujus darbus ar juos planuoti. Jei nespėjote, naujų darbų pradžią atidėkite, nukelkite į vasario pabaigą, kovą ar dar vėlesnį laiką, o šį metą skirkite pasiruošimui.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Pirmąją sausio dekadą geriausiai išnaudosite, jei skirsite laiko rimtam savo finansų, karjeros planavimui. Šis periodas palankus susitikimams su perspektyviais partneriais, kolegomis. Nuo 5 iki 10 dienos – palankus metas pradėti ką nors rimto, kadangi vėliau prasidės mažiau stabilus permainų metas.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Naujų metų pradžia bus šiemet tikrai sėkminga, todėl pasistenkite nešvaistyti laiko veltui. Šiuo metu, jei tik skirsite dėmesio, galite ypač sustiprinti savo asmenybę, suvokti, ko iš esmės jums reikia, ko verta siekti, kaip perspektyvu vystytis. Žinoma, vertėtų daugiau laiko skirti susitelkimui, dvasiniam gyvenimui. Padarykite ką nors, ko labai reikia jūsų asmeniniam vystymuisi, sielai, neeikvokite gyvenimo tik darbui, pareigoms, skirkite laiko sau – tai atsipirks su kaupu.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiomis sausio dienomis jums vertėtų apriboti kontaktus, darbus. Daugiau laiko skirkite poilsiui, valymuisi, tvarkai, jausmų pusiausvyrai įgyti. Tai jėgų kaupimo, susitelkimo metas. Vienatvėje suvoksite daugiau nei įprastai, ryškės stipriosios vystymosi kryptys, temos. Jei skubėsite ar bendrausite su kuo papuolė, prarasite ypač daug jėgų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Laikotarpis gana sėkmingas – būtų gerai, jei skirtumėte laiko susitikimams su rimtais, gerbiamais pažįstamais, draugais. Per kolektyvinę veiklą, draugus, globėjus šiuo metu jums gali ateiti rimta pagalba, puikios idėjos, pasiūlymai, sprendimai įsisenėjusioms problemoms spręsti. Šio meto idėjos palaikys jus gana ilgą laiką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius