Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 06

Horoskopas savaitgaliui – rugsėjo 7–8 d.

Susipažinkite su šio savaitgalio astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nieko tokio, jei savaitgalį atsibusite supratę, kad neišlipsite niekaip iš pareigų ir būtinybės spręsti su partneryste susijusius reikalus. Numokite ranka į šeštadienį ore tvyrančią įtampą, antraip patys užtemdysite padangę, kurioje turėtų abi dienas šviesti Saulė. Džiaukitės tuo, kuo jus apdovanoja šeima ir uoliai rūpinkitės, kad namuose visiems būtų gera. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jei esate vieniši, drąsiai „užmeskite meškeres“ kitoje vietoje, kur didelė priešingos lyties atstovų koncentracija. Na, o jei jūsų širdis užimta, džiaukitės dalykais, kuriuos jums seikėja jūsų mylimas žmogus. Be to, jei esate kuriantis žmogus, savaitgalį turite daugiau šansų pasauliui parodyti, ką sugebate ir pritraukti į savo gretas daugiau gerbėjų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Rūpinsitės, kad savaitgalį jūsų šeimoje nieko netrūktų, o visi namiškiai būtų skaniai pamaitinti ir jūsų rūpesčio bei meilės apgaubti. Gal net kiek persistengsite, norėdami visiems įtikti, bet jūsų pastangos nenueis vėjais. Be to, jums bus leista įsitikinti, kad ne visada būtina visur suspėti – stabtelkite ir įsiklausykite, ką jums gero nori pranešti mylimas žmogus ar jūsų atžalos.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Savaitgalį net niekur neišeidami iš namų įrodysite visiems, kad apie jus pamiršti nevalia. Laiku atsidursite tinkamoje vietoje, gausite reikalingą informaciją ir pritaikysite ją pagal savo ir šeimos poreikius. Galimas daiktas, kad į jus bus kreipiamasi pagalbos. Švieskite ir drąsiai demonstruokite savo stipriąsias savybes. Tik savo asmenybės šviesa pasistenkite nieko neužgožti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jums dabar svarbu įsitvirtinti ir parodyti kitiems, ką sugebate ir jūs nedvejodami darote vieną po kito jums palankius sprendimus. Savo vidumi žinote, ką ir kaip daryti, kad teigiama linkme pakreiptumėte šiuometinę jūsų situaciją. Geroji žinia ta, kad jums savaitgalį atskubės palaikymas, kuris nebus regimas akimis. Įsileiskite jį.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiomis dienomis draugai dosniai jus apdovanos, negailėdami naudingų patarimų, reikalingos pagalbos ar suteikdami jums kitokio malonaus dėmesio. Tačiau ne viskas bus pateikta taip, kad teliktų įsidėti į burną ir sukramtyti. Tik aktyviai įsitraukdami į veiklą ar dalyvaudami kiekviename jums pasiūlytame renginyje  ar įvykyje, atsidursite jums palankių įvykių centre.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Net savaitgalį negalėsite pamiršti apie tai, kas jūsų laukia darbo vietoje. Galbūt net privalėsite atlikti svarbias užduotis tam, kad nepraleistumėte jums suteiktos progos. Nesigraužkite, jei dėl to praleisite kokią svarbią savaitgalio pramogą. Būtų blogiau, jei tingiai gulėtumėte ant sofutės, maigydami nuotolinio valdymo pultelį.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Pasistenkite, kad savaitgalį jūsų erudicija netrikdytų jūsų draugams su jumis nuoširdžiai ir pilnavertiškai bendrauti. Beje, malonios žinios ir geros naujienos atskubės iš toli. O jei kas nors iš draugų jums pasiūlys leistis į kelionę – neabejokite, kad šis pasiūlymas yra geras.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Savaitgalį gerai jausitės tik ten, kur būriuojasi minios žmonių arba jaukiame draugų būryje. Bet nepaskęskite minioje. Raskite laiko pagalvoti ne tik apie tai, ko norite jūs, bet ir apie tai, ką galite duoti kitiems. Sąžiningos ir nuoširdžios dalybos leis įgyti jums reikalingą palaikymą ir suvokimą, kad dalindamiesi gerais dalykais, patys jų įgyjate vis daugiau. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Būkite kuklūs, bet aktyvūs – tokia savaitgalio taisyklė. Galite turėti daug, bet jūsų galimybės turi tam tikras ribas. Deja, jums tai pastebėti ir įvertinti bus sunku. Laimėsite, jei atrasite aukso vidurį tarp to, kas įmanoma ir kas ne.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Žingsnelis po žingsnelio jūs keičiate savo gyvenimą, bandydami pereiti į kitą etapą, net jei patys kol kas to nepastebite. Savaitgalį jums atskubės galingas palaikymas, kuriam jokiu būdu neužtrenkite durų. Galbūt tai padės jums pagerinti savo mitybos įpročius, paskatins užsiimti sportu ar kitais būdais pasirūpinti savo gera savijauta.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Kažkoks jūsų vaikų ar mylimo žmogaus poelgis jūsų širdyje sukurs mažutę šventę. Nepamirškite ja pasimėgauti. Ir... patys įdėkite savo indėlį į jūsų tarpusavio santykius ir gerą savaitgalio atmosferą. Tad jokiu būdu nepamirškite atsiriboti nuo visų rūpesčių bei padovanoti sau ir savo mylimiems žmonėms kažką malonaus (nesvarbu, kas tai bus –jūsų iškeptas obuolių pyragas, gražiai sutvarkyti namai ar netikėta išvyka)  - viskas, aks teikia džiaugsmo šiomis dienomis suteiks jums ypač daug energijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius