Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 02 26

Horoskopas vasario 26 d., sekmadieniui

Sužinokite, ką jums žada žvaigždės.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Labiausiai rūpės neišspręsti iki galo finansiniai bei su šeimos, vaikų aktualijomis susiję klausimai. Tikėtinas intriguojamas pokalbis su menišku žmogumi ar romantiškai nusiteikusiu gerbėju. Pajusite troškimą atskleisti meilės jausmus.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandieną pasižymėsite ypatingu jautrumu. Žeis bet kokia nemaloni smulkmena, neteisybė. Kažkas privers jus suabejoti neseniai padaryto pasirinkimo teisingumu, kitiems savo duotais arba jums rūpinčio asmens pažertais pažadais.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Kažkuo gali nustebinti jums neabejingas asmuo. Nežinosite, kaip reaguoti į gautus pasiūlymus ar pareiškimus. Aiškiai apibrėžkite savo ir kitų įsipareigojimus. Panašu, kad neišvengsite aistringų meilės pagundų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandieną mielai dalinsitės mintimis, patarimais su aplinkiniais ir tikriausiai sužinosite dalykų, kurie jums bus naudingi. Svarbiausia, neužmeskite nebaigtų darbų, nes net už menkiausią aplaidumą ar nuostolį teks atsakyti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Atrodysite protingas ir objektyvus. Galite pademonstruoti ypatingą gebėjimą susitarti su nepažįstamais ar nesukalbamais asmenimis. Kažkam darysite įspūdį, patiksite savo bendravimo maniera arba išvaizda, madingu stiliumi.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien jums netrūks aktyvumo profesiniuose reikaluose. Netgi nekaip nusiteikę vadovai neliks abejingi jūsų išradingumui bei patrauklumui. Tačiau pavojinga regzti tarnybinį romaną, nes dėl to gali kilti rimtų problemų.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Gana neblogai seksis, jeigu remsitės ne vien savo patyrimu bei galimybėmis. Naudos gali duoti pokalbiai su draugais ar šiaip reikalingais pažįstamais. Gali užsimegzti romantiška intriga. Labiau rūpinkitės išvaizda.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jausite emocinę įtampą. Padėkite aplinkiniams, bendraukite, negalvokite vien apie save ir savo problemas. Netikėtai gali išaiškėti vienas reikalas, susijęs su meile. Gali pasirodyti, jog prisigalvojote nesamų dalykų arba ką nors suklaidinote.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Gali būti, kad sulauksite įvertinimo moksle, įtakingo asmens dėmesio, pasiūlymo vykti į kelionę ar pan. Padaugės sentimentų, emocijų. Sunku bus atsispirti norui pirkti gražius, originalius daiktus sau, artimiesiems ir aplinkai papuošti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Užeis nenumaldomas noras dairytis į gražias vitrinas ir ne tik dairytis, bet ir atnaujinti savo garderobą, pakeisti stilių į labiau pavasarišką.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien nepatartina politikuoti – suges nuotaika, kils nemalonių ginčų. Nesielkite su kitais taip, tarsi jie būtų ne tokie svarbūs kaip jūs. Galimas malonių įspūdžių teikiantis susitikimas su senu draugu, giminaičiu ar buvusiu kolega.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Būsite nusiteikęs siekti šeiminės laimės, komforto. Jei norite geresnių santykių, pamaloninkite brangų žmogų maža dovanėle, skaniu patiekalu. Su artimos aplinkos žmonių pagalba gali pavykti išpildyti kai kuriuos planus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius