Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„HydroSteam“ technologija: Dėmės ir blogas kvapas gali tiesiog išgaruoti?

Būtent taip vadinasi moderni valymo garais technologija – „HydroSteam“. Siurbliai-šluotos „CrossWave“ ir plaunantys siurbliai „SpotClean“ yra būtent tie namų apyvokos įrenginiai, kurie yra sėkmingai pritaikę valymo garais technologiją. Jei turime tikslą efektyviau pašalinti įvairaus tipo dėmes, nešvarumus ar net gyvūnų kvapą iš baldų, grindų ar užuolaidų, tuomet vienas iš efektyviausių sprendimų yra inovatyvūs kompanijos „Bissell“ valymo garais įrenginiai.
Valymo garais technologija – „HydroSteam“
Valymo garais technologija – „HydroSteam“ / Gamintojo nuotr.

Naudinga ir pažangi inovacija dėmes šalinančių siurblių rinkoje – „Bissell“ yra pirmieji pristatę garų funkciją namuose naudojamuose valymo įrenginiuose „CrossWave“ ir „SpotClean“ . Valymas garais padeda gerokai efektyviau išplauti ir išvalyti įsisenėjusias ar lipnias dėmes. Norimas rezultatas pasiekiamas greičiau ir mažesnėmis pastangomis.

Garais – prieš įsisenėjusias dėmes

Reikia pabrėžti, kad valant įrenginiai gali naudoti vandenį, garus arba abu kartu – tai priklauso nuo poreikio. Valant vien garais paviršiai žymiai greičiau išdžiūsta. Valymo garais režimas gali būti naudojamas ir užuolaidų valymui jų nenukabinus.

„SpotClean HydroSteam“ plaunantys siurbliai gali būti dviejų versijų – „Select“ ir „Pro“. Todėl renkantis reikia atsižvelgti į valymo poreikius. Šie „Bissell“ nešiojami valymo siurbliai puikiai tinka kilimams, baldų apmušalams, automobilio salonui valyti. Taip pat puikiai valo ir plyteles bei jų tarpus. Šie prietaisai lengvai šalina net ir įsisenėjusias dėmes.

Gamintojo nuotr./Valymo garais technologija – „HydroSteam“
Gamintojo nuotr./Valymo garais technologija – „HydroSteam“

Minėti siurbliai turi tris skirtingus valymo režimus: valymas garais, valymas vandeniu, valymas garais ir vandeniu. Komplekte – skirtingi valymo šepečių antgaliai bei įvairių paviršių valymo šepetys, taip pat – skalavimo antgalis. Pastarasis naudojamas savaiminiam išvalymui, kuomet išplaunama visa siurblio sistema. Šiai procedūrai nereikia išardyti viso siurblio, kad visos įrenginio dalys būtų švarios.

Siurbliai įprastai turi dvi vandens talpas. Viename – plovimui ir garams naudojamas švarus vanduo, o kitame kaupiamas jau panaudotas vanduo su surinktais nešvarumais.

Gyvūnų kvapas ir plaukai – jau ne problema

„Bissell“ valymo įrenginiai ypač naudingi gyvūnų savininkams, nes puikiai pašalina kvapus ir surenka plaukus. „CrossWave HydroSteam“ siurbliai-šluotos siurbia, plauna ir sausina vienu metu. Taip pat jie turi garų režimą, kurį, galima naudoti pagal poreikį. Čia taip pat galima pasirinkti iš dviejų modelių – „Pet Select“ ir „Pet Pro“.

Šie įrenginiai iš esmės atlieka panašias valymo funkcijas kaip ir prieš tai minėtieji plaunantys siurbliai, tačiau siurbliai-šluotos patogesni mažesniems plotams, sunkiau pasiekiamiems paviršiams. Čia taip pat įdiegta „Tangle-Free“ technologija, kuri sumažina plaukų apsivyniojimą aplink valymo volelį.

Gamintojo nuotr./Valymo garais technologija – „HydroSteam“
Gamintojo nuotr./Valymo garais technologija – „HydroSteam“

Siurbliai-šluotos lygiai taip pat puikiai tinka įvairių paviršių valymui – ir kietoms grindims, ir kilimams. Po atlikto darbo paprasta panaudoti savaiminio išsivalymo sistemą – vienu mygtuko paspaudimu išsiplauna visa siurblio sistema, o kartu ir plovimo volelis. Todėl nereikia išardyti ir rankiniu būdu plauti atskirų siurblio dalių.

Nebus problemų išvalyti ir tamsiausius užkaborius, nes įrenginyje Įmontuotas LED apšvietimas – gerai matysis gyvūnų plaukai, purvas ir kiti nešvarumai. Atskirų aplodismentų verta „FreshStart“ kvapų valdymo sistema. Antimikrobinio plovimo volelio ir filtro dėka kvapai yra neutralizuojami, o ant valomų paviršių palaikomas gaivus kvapas. Gyventi švariau – paprasta!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius