-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 15

Įspūdingi interjero dizaino sprendimai

Pasaulyje galima pamatyti keisčiausių namų, įspūdingiausių pastatų. Savaime aišku, nesnaudžia ir interjero dizaineriai, bandydami naujovių ištroškusiems žmonėms pasiūlyti ką nors naujo ir nepakartojamo. Visame tame gimsta netikėtų, tačiau smagių ir žavių būsto interjero sprendimų. Kuriuos norėtumėte matyti savo namuose?
Lova hamakas
Lova-hamakas / boredpanda.com nuotr.

► Lova hamakas – romantikams

Hamakas dažnam asocijuojasi su vasara, obuoliais kvepiančiame sode... Tačiau šiais laikais hamaką galima įsirengti ir namuose bei paversti jį tikra ramybės ir romantikos oaze. Esame tikri, kad dauguma neatsisakytų štai tokio interjero iššūkio!

► Lova akvariumas

Miegas su žuvytėmis čia įgyja tiesioginę prasmę, juk kai jos tau plaukioja virš galvos, kitaip ir būti negali. Tiesa, už tokį grožį ir galimybę medituoti kone vandenyno aplinkoje tektų suploti išties nemažai – bent jau interneto platybėse kaina prasideda nuo 11 000 ir daugiau JAV dolerių. Masyviame akvariume telpa net 2 600 l vandens. Vadinasi, jame gali apsigyventi daug jūrų gyvūnų.

VIDEO: Lova akvariumas

► Šviestuvas, viliojantis tankiais miškais

Sutikite, namų apšvietimas – svarbi būsto interjero detalė, kuri geba kardinaliai pakeisti ar net transformuoti erdvę. Thyros Hilden ir Pio Diazo sukurtas tikras meno kūrinys, kurio vadinti šviestuvu net neapsiverčia liežuvis, vos vienu spragtelėjimu nukelia mus į miško tankmę. Pavadintas Forms of Nature, baltais ir grakščiai išraitytas čiuptuvėliais šviestuvas sukuria šešėlių teatrą, primenantį ošiančią girią. Ar gali būti puikesnis būdas pajusti gamtos alsavimą?

Thyros Hilden ir Pio Diazo kurtas šviestuvas
piodiaz.wordpress.com nuotr. / Thyros Hilden ir Pio Diazo sukurtas šviestuvas

► Sūpuoklės prie stalo

Dar niekada prie stalo nebuvo taip smagu! Užtenka žvilgtelėti į netikėtą stalo ir kėdžių dizainą, kad pasijustume lyg maži vaikai. Daug smagių emocijų dovanojanti dizaino idėja kainuoja nemažai – net 6 895 svarus. Ką manote? Viena bėda – rimtiems ir iškilmingiems pietums valgyti toks stalas greičiausiai bus labai nepatogus.

Sūpuoklės prie stalo
duffylondon.com nuotr. / Sūpuoklės prie stalo

► Stiklinės grindys

Kai po kojomis pamatai bekraštę tuštumą... Meksikoje, Gvadalacharos mieste, dizaineris  Hernandezas Silva sukūrė išties įspūdingą prabangaus būsto pastogėje interjerą. Visgi labiausiai stebina vonios kambarys, tiksliau – tualetas, pakabintas virš nenaudojamos lifto šachtos 15-ame aukšte.  Pasirinktos stiklinės grindys leidžia stebėti prarają. Taigi belieka nesustingti iš siaubo!

Dizainerio Hernandezo Silvos kurtas vonios interjeras
hernandezsilva.com.mx nuotr. / Dizainerio Hernandezo Silvos kurtas vonios interjeras

► Permatoma vonia tikriems drąsuoliams

Ar norėtumėte štai tokios vonios? Kaip teigė vienas komentatorius, „Tokią vonią smagu turėti namuose, kai tau dvidešimt, tačiau kai sulauki senyvo amžiaus...“ Bet kuriuo atveju maudynės joje tikrai bus ypatingos!

Permatoma vonia
sternmccafferty.com nuotr. / Permatoma vonia

► „Talpieji“ laiptai

Dažna šeimininkė skundžiasi, kad namuose trūksta vietos, todėl gudrūs dizaineriai sugalvojo, kaip namuose sukurti daugiau erdvės. Po laiptais esančias tuštumas jie užpildė plačiomis lentynomis, kurios patogiai išsitraukia ir yra labai talpios. Tik įsivaizduokite, kiek turto ten gali tilpti! Drąsus ir labai išmintingas sprendimas!

Laiptai-lentynos
london.co.uk nuotr. / Laiptai su lentynomis

► Fėjų namai  

Tam, kad greitai atsidurtume pasakoje, tereikia tinkamo teminio interjero. Mažyliai tikrai įvertins išskirtinį kambarį: neįprasta lova, kampe „išaugęs“ plačiakamienis medis su durelėmis kaipmat nuneša į fėjų karalystę. Idealus dizainas mažųjų svajonėms išpildyti!

Interjeras
mytropolisdesign.com nuotr. / Vaiko kambario interjeras

► Mirguliuojančios svajos

Saulės nutviekstas margaspalvis durų stiklas dovanoja nuostabų šešėlį. Spalvų žaismas atsispindi ant laiptų ir grindų bei sukuria jaukią ir romantišką aplinką. Pasirodo, net paprasčiausios durys gali tapti išskirtine interjero puošmena.

Margaspalvis durų stiklas
arminblasbichler.com nuotr. / Margaspalvis durų stiklas

► Tikra čiuožykla

Laiptų ir čiuožyklos duetas – tai, kas idealiai tinka tiek suaugusiesiems, tiek vaikams. Tik nesakykite, kad nenorėtumėte išmėginti! Nuobodus lipimas žemyn įprastomis laiptų pakopomis nė iš tolo neprilygsta pašėlusiam nusileidimui čiuožykla, ar ne?

Laiptai-čiuožykla
twistedsifter.com nuotr. / Laiptai-čiuožykla

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius