-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką žiūrėti ilgąjį Velykų savaitgalį? Karščiausios „Telia Play“ kino naujienos – jūsų namų ekranuose

Jei šį savaitgalį leidžiant laiką su pačiais artimiausiais šeimos nariais, bičiuliais ir draugais, po šventinių pusryčių, pietų ar vakarienės kils klausimas „Gal ką pažiūrime?“, leiskite jums padėti su atsakymu į jį. Patys naujausi ir ką tik kino teatruose rodyti filmai jau „Telia Play“.
„Vonka“ („Wonka“, 2023)
„Vonka“ („Wonka“, 2023) / Telia play nuotr.

„Vonka“ („Wonka“, 2023)

Niekas nepaneigs, jog amerikiečių aktorius Timothée Chalamet šiuo metu yra ryškiausiai spindinti jaunosios kartos Holivudo kino žvaigždė. Kardinaliai keisdamas personažus įvairiuose projektuose, jis savo talentą kuo puikiausiai pritaiko tiek dramose, tiek komedijose, tiek ir mokslinės fantastikos epuose.

Praėjusių metų pabaigoje aktorius suvaidino ir, jo paties žodžiais, vieną sudėtingiausių savo karjeros rolių, žymiausią pasaulyje šokoladininką Vilį Vonką. Didžiausias iššūkis jam šiame miuzikle buvo šokti ir dainuoti, nes kaip pats sako, šie dalykai natūraliai ir „iš eigos“ jam tikrai nesigauna.

Šis muzikinis filmas pasakoja žymiojo saldainių gamintojo ir šokoladininko kelią į saldainių pasaulio Olimpą bei tapimą žinomiausiu pasaulyje saldainių ekspertu.

Gruodžio viduryje didžiuosius ekranus šalyje pasiekęs miuziklas taip patiko mūsų žiūrovams, jog ilgai laikėsi žiūrimiausių filmų sąrašo viršūnėje.

Pasiruoškite spalvų, skonių ir neribotos fantazijos muzikinei pasakai visai šeimai kartu su nuostabia muzika bei puikiuoju Timothée Chalamet.

Nuorodą į filmą - čia.

Telia play nuotr./„Vonka“ („Wonka“, 2023)
Telia play nuotr./„Vonka“ („Wonka“, 2023)

„Priscilla“ (2023)

Tikrai nerasime suaugusio žmogaus, negirdėjusio rokenrolo karaliaus Elvio Presley vardo. Absoliuti muzikinė legenda ir vienas pelningiausių visų laikų scenos atlikėjų.

Daugeliui būna nuostaba sužinojus, jog iki pat šių dienų jo vardą ir palikimą aktyviai garsina buvusi jo žmona Priscilla Presley, apie kurią ir yra ši režisierės Sofios Coppolos kino juosta. Sukurtas pagal Priscillos memuarus, šis filmas pasakoja dviejų žmonių meilės istoriją, nuo pačio pirmo susitikimo, kai moteriai buvo tik 14-lika metų, iki pat laikų, kuomet jų santuoka pradėjo byrėti.

Tikrai ne veltui, ši režisierė ėmėsi šios istorijos ekranizavimo. Sofija garsėja kaip kino kūrėja, mėgstanti kurti pasakojimus apie komplikuotus ir sudėtingus paauglių gyvenimus.

Kaip ne kaip, Priscilla buvo tik paauglė, kuomet pateko į Amerikos dievaičio glėbį ir tapo jo mylimąja.

Nuostabūs kostiumai, kiek kitokia muzika, nei tikėtumėtės, bei įtikinama pagrindinių aktorių vaidyba laukia jūsų šioje biografinėje dramoje, kurioje tikrai pajausite, ką reiškia būti visų moterų numylėtinio išrinktąja.

Nuorodą į filmą - čia.

Telia play nuotr./„Priscilla“ (2023)
Telia play nuotr./„Priscilla“ (2023)

„Argailas“ („Argylle“, 2024)

Britų kino kūrėjas Matthew Vaughnas šių metų pradžioje savo gerbėjams pristatė gerbėjų lauktą ir stipriai išreklamuotą šnipų veiksmo trilerį „Argailas“.

Reklaminė kampanija buvo tokia aktyvi, jog net buvo pasirodę pranešimų, kad scenarijų filmui parašė pati dainininkė Taylor Swift, pasislėpusi po slapyvardžiu.

Žinoma, šie gandai buvo paneigti, tačiau, filmas tokiu būdu susilaukė dar daugiau dėmesio ir reklamos.

Net dešimt rankos pirštų neužteks suskaičiuoti kiek žinomų aktorių ir aukščiausio lygio įžymybių išvysite šiame filme.

Jei patinka stilingi šnipų žaidimai su įtemptomis veiksmo scenomis, tikrai rinkitės šį, ką tik kino teatruose rodytą filmą.

Nuorodą į filmą - čia.

TElia/„Argailas“ („Argylle“, 2024)
TElia/„Argailas“ („Argylle“, 2024)

„Mėlynasis vabalas“ („Blue Beetle“, 2023)

Naujausias „DC“ komiksų visatoje vykstantis filmas pristato žiūrovams herojų Džeimį Rejesą, kuris baigęs teisės mokslus Gothamo universitete su dideliu entuziazmu ir šviesia ateities vizija grįžta namo, pas savo šeimą.

Tik sugrįžęs sužino, jog jo namiškiai susiduria su finansiniais nesklandumais ir gali netekti namų. Juostos herojus nusprendžia visomis išgalėmis padėti šeimai išsaugoti jų būstą.

Beieškant darbų ir, apskritai, gyvenimo tikslo, į Džeimio rankas papuola pakuotė su paslaptingu vabalu. Kaip jau ir galite nuspėti, viskas veda link to, kad vabalas suteikia jaunajam teisininkui nežemiškų galių ir jis tampa pačiu tikriausiu super herojumi.

Šis kitoks komiksinis filmas sužavėjo daugelį kino kritikų ir žiūrovų savo išskirtiniu požiūriu į šeimynines vertybes. Tai tikrai nebus dar vienas pramoginis filmas apie nežemiškas galias turintį herojų. Tai bus pasakojimas apie mylinčią šeimą, kurios meilė bei rūpestis ir yra tikrosios super galios.

Ši kino juosta bus puikus pasirinkimas leidžiant velykinį savaitgalį su šeima.

Viva la familia!

Nuorodą į filmą - čia.

Telia play nuotr./„Mėlynasis vabalas“ („Blue Beetle“, 2023)
Telia play nuotr./„Mėlynasis vabalas“ („Blue Beetle“, 2023)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius