Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 04

Kacy Catanzaro – pirmoji moteris, nušluosčiusi nosį vyrams neįtikėtinos ištvermės projekte

24-erių gimnastė, sportuojanti jau 18 metų, žavi ne tik raumeningu kūnu ar gundančiomis figūros linijomis.
Sportiška figūra
Sportiška figūra / Fotolia nuotr.

Sportininkės pasirodymas itin populiariame projekte „American Ninja Warrior“ Dalase atėmė žadą ir vyrams, ir moterims. O kaipgi kitaip! Ji tapo pirmąja moterimi, laimėjusia šio projekto regioninį finalą. Nieko keisto, kad žiūrovai tiesiog ūžė iš pasitenkinimo. Turint galvoje, kad rungtys tikrai ne iš lengvųjų, o pati Kacy iš pirmo žvilgsnio primena trapią Coliukę.

Kviečiame ir jus įvertinti merginos pasiekimus. Atrodo, kad tokios rungtys ne vienam vyrukui kaip reikiant pakaitino padus, o štai Kacy viską atliko kone tobulai. Ir dargi taip, tarsi šios užduotys būtų lyg kasdienis pabėgiojimas!

VIDEO: Kacy Catanzaro triumfas

Merginos sėkmė kaipmat sulaukė ypatingo dėmesio – vien filmukas, kuriame ji demonstruoja savo galias, per kelias dienas buvo peržiūrėtas daugiau kaip 6,5 mln. kartų.

1,52 m ūgio ir 45 kg svorio mergina, per naktį tapusi įžymybe, teigia, jog tuo būtinai pasinaudos skelbdama pasauliui, kaip palaikyti gerą formą ir gyventi sveikai.

Nepaisant visų iššūkių, Kacy džiaugiasi saldžiais pergalės vaisiais. „Aš dirbau taip sunkiai, kad atsidurčiau čia, ir šis jausmas yra tiesiog nepakartojamas bei nenusakomas. Džiaugiuosi ne tik dėl savęs ir kitų moterų – netikėjau, kad įmanoma nugalėti vyrus šioje kovoje“, – tikina mergina. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius