-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 05

Kai tvarkytis namus – malonu: „Dyson“ belaidžiai siurbliai

Lietuvių jau atrasta ir įvertinta britų kompanija „Dyson“, šiandien didžiąją dalį investicijų skirianti švaraus oro technologijų vystymui, apie oro kokybę mąsto ir kurdama siurblius. Du dešimtmečiai tyrimų ir inžinerinių sprendimų paieškų leido suprasti, kas dulkių siurblio idėją pakelia į naują lygį, – tai ne tik dulkių surinkimas, bet ir filtravimo sistema, sulaikanti smulkiausias daleles bei alergenus ir neleidžianti jiems grįžti atgal.
Kai tvarkytis namus – malonu: „Dyson“ belaidžiai siurbliai
Kai tvarkytis namus – malonu: „Dyson“ belaidžiai siurbliai / Partnerio nuotr.

Būtent dėl to britiškas siurbimo technologijas ypač vertina dulkių erkutėms ir žiedadulkėms alergiški, oro taršai jautrūs žmonės, taip pat šeimos, kurioms rūpi namų oro kokybė.

Pavasariui įsibėgėjant, siūlome į namų tvarką pažvelgti naujai – pro „Dyson“ prizmę, kuri buitį mato kitaip.

Partnerio nuotr./Kai tvarkytis namus – malonu: „Dyson“ belaidžiai siurbliai
Partnerio nuotr./Kai tvarkytis namus – malonu: „Dyson“ belaidžiai siurbliai

Jokių kompromisų namų oro švarai

Šio sezono kompanijos šūkis – „Tik „Dyson“ veikia kaip „Dyson“. Kompanijos įkūrėjas Jamesas Dysonas teigia: „Jaučiame tikrą aistrą nuosekliam vis tobulesnių inžinerinių prietaisų kūrimui. Štai kodėl niekas kitas neveikia taip, kaip veikia „Dyson“.“

Ambicingas devizas puikiai suprantamas kiekvienam jau išbandžiusiam šio buities inovacijų kūrėjo produktus. Nors rinkoje šiandien matome visą eilę belaidžių dulkių siurblių, ir visi jie iš pažiūros atrodo panašiai, išskirtinė britų kompanijos gaminių savybė – visiems siurblių modeliams būdinga iki 0,3 mikrono dydžio dalelių surenkamoji geba.

Pažangiausias modelis „Dyson V11“ surenka 99,97 % dulkių, žiedadulkių ir net bakterijų bei patikimai „uždaro“ jas siurblio viduje. Taigi oras necirkuliuoja pirmyn atgal – unikali plaunama HEPA filtrų sistema valo išpučiamą orą didžiausiu rinkoje efektyvumu.

Partnerio nuotr./Kai tvarkytis namus – malonu: „Dyson“ belaidžiai siurbliai
Partnerio nuotr./Kai tvarkytis namus – malonu: „Dyson“ belaidžiai siurbliai

Pamatinės unikalios charakteristikos, tokios kaip filtrai, higieniška dulkių išmetimo sistema ar energiją taupyti padedantis įjungimo/ išjungimo mygtukas rankenoje vienija visus belaidžius šio prekės ženklo siurblius. Vis dėlto skirtingi modeliai kurti tam, kad atitiktų skirtingų lūkesčių įvairovę.

Palyginimui aptarsime du optimalius pasirinkimus – „Dyson V8“ belaidį dulkių siurblį, tinkantį mažesniems plotams ir trumpesnėms dulkių paieškų kelionėms, ir naujausią kompanijos kūrinį – „Dyson V11“, kuriam būdingos pažangiausios charakteristikos ir maksimalūs rezultatai: visiems, kurie siekia tobulumo.

„V8“ – nedideliems būstams

Modelis „V8“ sukurtas tam, kad optimaliai patenkintų nedidelių būstų savininkų lūkesčius. Iki 150 kv. m plotams siurbti tinkantis belaidis siurblys leis pajusti siurbimo malonumą, nes yra manevringas, lengvas ir galingas. Neprarasdamas galios, siurbia iki 40 minučių. 0,54 l talpos šiukšlių surinkimo ir išmetimo mechanizmas užtikrina greitą, patogų ir higienišką dulkių pašalinimą iš prietaiso.

Šis modelis tinkamas prižiūrėti įvairiems paviršiams: šepetys su tiesiogine pavara sugrąžins džiaugsmą kilimui, minkštojo volelio šepetys skirtas siurbti kietoms grindims, mini elektrinis antgalis įsiskverbs gilyn į lovos čiužinį.

Su modeliu „Dyson V8 Animal“ pridedami papildomi antgaliai naminių gyvūnų augintojams, tarp jų ypatingas – lankstus antgalis siaurų ir tik svajonėse pasiekiamų tarpų valymui. Taip pat vertingi antgaliai sunkiau prieinamoms interjero vietoms pasiekti – kampams, grindjuostėms nusiurbti (skirtingų modelių komplektacijos skiriasi).

Partnerio nuotr./Kai tvarkytis namus – malonu: „Dyson“ belaidžiai siurbliai
Partnerio nuotr./Kai tvarkytis namus – malonu: „Dyson“ belaidžiai siurbliai

Mažas svoris (2,61 kg) ir ergonomiškas dizainas leis nepavargstant siurbti net ir lubas.

Siurblys lengvai transformuojamas į mini rankinį siurblį, todėl patogus naudoti automobilio salono švarai palaikyti ar nusivežti į sodybą pavasarinei dulkių medžioklei.

„V8“ – belaidė technologija su patirtimi: nepaisant to, kad yra ankstesnės kartos nei kompanijos naujausi belaidžių siurblių šeimos nariai, šis modelis vis dar yra pats populiariausias dėl optimalaus kainos ir kokybės santykio. Efektyvus, funkcionalus ir universalus – kiekvieno miestiečio poreikiams.

„V11“ lygių nėra

Belaidis siurblys „Dyson V11“ – visiems maksimalistams! Idealiai tinka gyvenantiems didesniuose būstuose, nespėjantiems tvarkytis ir svajojantiems apie greitį ir galią viename. Iki 200 kv. m ploto nuosavų namų savininkai įvertins ne tik ilgesnį – iki 60 min. – siurbimo laiką, kurio be kompromisų užteks sutvarkyti visoms namų erdvėms, bet ir laidinio siurblio pajėgumus atitinkančią įsiurbimo galią.

Svarbu ir tai, kad laikui bėgant prietaiso siurbimo galia nemažėja.

Didesniems siurbimo plotams pritaikyta ir net 0,76 l tūrio dulkių surinkimo talpa. Be to, dabar ji ne tik higieniška, bet ir žaisminga: „nusitaikyk ir šauk“ valymo funkcija vienu svirtelės spustelėjimu automatiškai išstumia surinktas dulkes lauk, o Jums belieka mėgautis procesu.

Viena iš unikalių „V11“ modelio savybių – minimalus triukšmo lygis. Siurbti tyliai, greitai ir smagiai – misija įmanoma! LCD ekranas, automatinis variklio greičio prisitaikymas prie siurbiamos dangos rūšies, – tai protingo siurblio sumanūs bruožai, kurti siekiant nukelti jus į aukščiausią siurbimo patirties dimensiją.

Partnerio nuotr./Kai tvarkytis namus – malonu: „Dyson“ belaidžiai siurbliai
Partnerio nuotr./Kai tvarkytis namus – malonu: „Dyson“ belaidžiai siurbliai

Tiems, kuriems visada norisi daugiau, sukurta „Dyson V11 Absolute Extra Pro“ modifikacija, turinti papildomą kraunamą bateriją ir stilingą įkrovimo stotelę. Su galingiausia belaidžio siurblio versija išsiurbsite dvigubai didesnį plotą – abi baterijos užtikrins nepertraukiamas dvi valandas siurbimo. Panašu, kad teks sutikti: „V11“ lygių nėra.

Šiam britų prekės ženklui neegzistuoja paprasta buitis – inovacijų lyderė pasiryžusi pakeisti mūsų požiūrį į kasdienius namų darbus.

Galbūt dėl to kompanijos gaminių vartotojai pasižymi išskirtine savybe – prieraišumu. Išbandžius kompanijos kūrinius, nebesinori bandyti nieko kito, nes... „tik „Dyson“ veikia kaip „Dyson“. Pavasario proga išdrįskite susikurti tvarkymosi džiaugsmą!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius