Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 10 31

Kaip sukurti rudens jaukumą ir papuošti namus: pravers miško gėrybės, žibintai, spalvingi augalai

Už lango matome, kaip vis greičiau temsta, pila lietus ir ateina darganotos bei niūrios dienos. Tenka vis daugiau laiko leisti namuose, tad dabar puikus metas susikurti rudeninį jaukumą.
Rudeninė kompozicija
Rudeninė kompozicija / 123RF.com nuotr.

Įvairios žvakės, žibintai, šviečiančios lemputės, miško gėrybės, rudens augalai – visa tai padės namuose jaustis jaukiai, šiltai ir maloniai. Nuo ko pradėti?

Dabar – moliūgų metas. Juos galite dailiai išskaptuoti, nuspalvinti įvairiomis spalvomis (įspūdingai atrodo matinės spalvos bei blizgūs atspalviai – auksiniai, sidabriniai), arba puošti namus ir namo kiemą nedažytais, natūraliais moliūgais.

Prie įėjimo padėti moliūgai visada pralinksmina, taip pat drąsiai moliūgus galite laikyti ir balkone arba ant stalo ir papuošti juos žybsinčiomis lemputėmis.

Vida Press nuotr./Moliūgų dekoras
Vida Press nuotr./Moliūgų dekoras

Štai puikus pavyzdys, kaip moliūgai papuoš namų išorę – juos galima panaudoti rudeniškiems vainikams.

Kitas moliūgų panaudojimas – rudeninių gėrybių puokštėms. Išskobę moliūgus į juos galėsite įdėti puokštes, miško gėrybes ir pasitelkti savo fantaziją.

Spalvingų lapų dar gana gausu parkuose ir miškuose. Dabar dar galite suspėti papuošti spalvomis savo namus ir interjerą.

Lemputės ir žvakės – nieko nėra jaukiau nei švelni šviesa namuose. Jeigu nemėgstate deginti žvakių, dabar galima įsigyti tokių, kurios veikia su baterijomis, tačiau švieselė puikiai imituoja liepsnos plazdėjimą.

Nepraleiskite progos namų papuošti dailiomis rudeninėmis gėlėmis – viržiais. Jie ilgai laikosi, gražiai atrodo ir tiks tiek lauke, tiek namuose.

Fotolia nuotr./Viržiai
Fotolia nuotr./Viržiai
Fotolia nuotr./Viržiai
Fotolia nuotr./Viržiai

Dar daugiau idėjų atrasite galerijoje!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius