Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 07 16

Konkursas „Mano kiemas“: pasidalinkite savo sukurto grožio nuotraukomis!

Aplink savo namus trokštate susikurti tobulą grožio, augalų ir kvapnių gėlių oazę? Nuo ryto iki vakaro su malonumu plušate besirūpindami savo kiemu, sodu ar sodyba?
Gėlės
Gėlės / 123RF.com nuotr.

Visus negalinčius atsispirti įvairioms apželdinimo idėjoms, besidomintiems dailaus kraštovaizdžio kūrimu ar tiesiog norintiems pasidalinti savo sukurtos, akį traukiančios aplinkos idėjomis, kviečiame dalyvauti konkurse „Mano kiemas“ ir laimėti praktiškus prizus.

Dalyvauti gali visi – nesvarbu, ar jūs turite didelę sodybą, o gal gėlyną įkūrėte jaukiame balkone ar šalia daugiabučio namo. Dalinkitės savo mintimis, idėjomis ir nuotraukomis.

1. Siųskite savo kiemo, sodybos nuotraukas (ar video – jie ypač laukiami).

2. Kartu su nuotraukomis (būtinai – viename laiške!) pridėkite ir tekstą, kuriame būtų surašyta, per kiek laiko sukūrėte grožį, kaip puoselėjate savo sodybą bei kuriame rajone ji yra.

3. Viską siųskite adresu gyvenimas@15min.lt. Būtinai parašykite savo vardą, pavardę, telefono nr. ir adresą.

Konkursas truks iki vasaros pabaigos! Laukiame vaizdų ir istorijų!

Fotolia nuotr./Laistomos gėlės
Fotolia nuotr./Laistomos gėlės

Visus negalinčius atsispirti įvairioms apželdinimo idėjoms, besidomintiems dailaus kraštovaizdžio kūrimu ar tiesiog norintiems pasidalinti savo sukurtos, akį traukiančios aplinkos idėjomis, kviečiame dalyvauti konkurse „Мano kiemas“. Konkurso taisyklės: 1. Pildykite anketą prisegdami savo kiemo, sodybos nuotraukas ar vaizdo įrašus. 2. Aprašykite, per kiek laiko sukūrėte savo kiemo aplinką, kaip puoselėjate savo sodybą, sodą, gėlyną, bei kuriame mieste ar rajone tas sukurtas grožis yra. 3. Būtinai parašykite savo vardą, pavardę, telefono nr., kad galėtume su jumis susisiekti.
Ačiū, kad dalyvaujate!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius