Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 06 16

Konkurso „Mano kiemas“ dalyviai Krapauskai kuria grožį vidury miesto

Konkursas „Mano kiemas“ vis labiau įsibėgėja ir atskleidžia, kad lietuviai neabejingi juos supančiai aplinkai. Puikus pavyzdys – Krapauskų šeima iš Kauno, kurianti grožio oazę vidury miesto, daugiabučių rajone.
Konkurso „Mano kiemas“ dalyvių Krapauskų kiemas
Konkurso „Mano kiemas“ dalyvių Krapauskų kiemas / Asmeninio archyvo nuotr.

„Labai pamėgome jūsų dalyvių „Mano kiemas“ nuotraukų galerijas. Labai džiaugiamės kūrybiškumu, idėjomis, tiesiog matome rojaus kampelius.

Nutarėme ir mes su vyru pasidalinti keliomis nuotraukomis.

Tiesa, galimybių turime nedaug, nes gyvename viduryje miesto, Kaune, daugiabučių kvartale. Gyvename pirmame aukšte, balkono neturime, tai tą, bent minimalų grožį, nutarėme sukurti ir mes tiesiog po langais.

Žinau, kad neprilygsime dalyvių nuotraukoms, bet rajone praeinantys vaikai džiaugiasi kampeliu, pasisveikina su nykštuku ar ateina atsigerti gamtos gyventojai. Labai džiugina ir gražūs praeivių žodžiai.

Pradėjome gražinti savo kiemą, kai žolės pradėjo erzinti, o pasiteiravus, kas turėtų tvarkyti, negavome atsakymų, tad pradėjome kurti grožį pagal galimybes“, - rašo Loreta Krapauskienė.

Pasigrožėkite Krapauskų šeimos sukurtu grožiu!


Dalyvaukite konkurse „Mano kiemas“

Dalyvauti gali visi – nesvarbu, ar jūs turite didelę sodybą, o gal gėlyną įkūrėte jaukiame balkone ar šalia daugiabučio namo. Dalykitės savo mintimis, idėjomis ir nuotraukomis.

1. Siųskite savo kiemo, sodybos nuotraukas (ar vaizdo įrašą – jie ypač laukiami).

2. Kartu su nuotraukomis (būtinai – viename laiške!) pridėkite ir tekstą, kuriame būtų surašyta, per kiek laiko sukūrėte aplinką, kaip puoselėjate savo sodybą, kodėl jums tai svarbu ir kuriame rajone ji yra.

3. Viską siųskite adresu gyvenimas@15min.lt. Būtinai parašykite savo vardą, pavardę, telefono numerį ir adresą.

Konkursas truks iki vasaros pabaigos, o nugalėtojus apdovanosime rugsėjo mėnesį. Laukiame vaizdų, istorijų ir įkvėpimo!

Visus negalinčius atsispirti įvairioms apželdinimo idėjoms, besidomintiems dailaus kraštovaizdžio kūrimu ar tiesiog norintiems pasidalinti savo sukurtos, akį traukiančios aplinkos idėjomis, kviečiame dalyvauti konkurse „Мano kiemas“. Konkurso taisyklės: 1. Pildykite anketą prisegdami savo kiemo, sodybos nuotraukas ar vaizdo įrašus. 2. Aprašykite, per kiek laiko sukūrėte savo kiemo aplinką, kaip puoselėjate savo sodybą, sodą, gėlyną, bei kuriame mieste ar rajone tas sukurtas grožis yra. 3. Būtinai parašykite savo vardą, pavardę, telefono nr., kad galėtume su jumis susisiekti.
Ačiū, kad dalyvaujate!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius