-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 28

Kosmoenergetikė prognozuoja: spalio 28 d.–lapkričio 3 d. energijų kalendorius

Kviečiame pasidomėti, ką įdomaus mus žada paskutinioji spalio savaitė...
Kava
Fotolia_57146687_Subscription_L / Fotolia nuotr.
Temos: 2 Energetika Topazas
Asmeninio archyvo nuotr. / Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė
Asmeninio archyvo nuotr. / Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė

Energijų kalendorių parengė psichoinformaciologė, kosmoenergetikos magistrė Eglė Gleščinskienė.

Šią savaitę sulauksime šiek tiek lengvesnių, stabilesnių energijų, skatinančių atsakomybę ir teisybę. Po praėjusių kelių nelengvų savaičių galime jaustis vis dar truputį dirglūs, nesusibalansavę ar išsekę. Vis dar išliks konfliktų ir ginčų tikimybė. Teisybė kiekvienam bus sava, o bandymai ieškoti jos ir įtvirtinti ją, argumentuojant savo pasirinktą poziciją, dažnai bus nesėkmingi. Tai autoritetų, mokytojų, išmintingų, gebančių matyti ir įvertinti visumą, asmenų laikas. Esant nesutarimams, priešiškoms nuomonėms, ieškant visoms pusėms tinkamo kompromiso, bus kreipiamasi į autoritetus. Būtent jų žodis, patarimas, veiksmas bus vertingas ir svarus, padedantis slopinti nepasitenkinimą, agresiją, ne laiku ar ne vietoje rodomus jausmus, emocijas.

Šeima, mažiausioji visuomenės ląstelė, šią savaitę patirs palaikymą, paramą, geranoriškumą ir pagalbą sprendžiant jos išlikimo problemas. Vėl bus gręžiamasi į šeimos išsaugojimą, tradicinių šeimos vertybių stiprinimą. Palanku taikytis, ieškoti kompromisų užsitęsusiems sprendimams, rūpintis vaikų išsilavinimu, savo mokymosi ir tobulėjimo galimybėmis.

Šia savaitę po truputį pradės skleistis meilės ir gausos energijos, atnešančios atpildą mylintiems, besiaukojantiems, besistengiantiems padėti kurti gerovę asmenims. Išaugs pastojimo tikimybė, bus lengviau pranešti Visatai apie savo ketinimą ir norą susilaukti vaikų, mylinčios ir negalinčios susilaukti vaikų poros gaus kažkokios naujos informacijos apie kitokias pastojimo alternatyvas, metodikas, skatinančias vienaip ar kitaip pačiam tobulėti ir laisvintis nuo praeities, gaunant šansą į savo gyvenimą „prisišaukti“ gimti pasirengusią sielą.

Ir... puiki žinia visiems mylintiems, ieškantiems meilės, svajojantiems apie tikruosius jausmus ir jų atsaką – mūsų aplinkoje augs energijų, skatinančių visokias meilės išraiškas, koncentracija. Stiprės noras kalbėti apie savo jausmus, išreikšti juos, atskleisti mylimajam savo norus ir lūkesčius, lengviau bus sulaukti atsako, nusimesti ribojančius meilės, bendravimo ir santykių stereotipus. Greičiau pasiduosime žavesiui, flirtui, intrigai, tad santykiai darysis atviresni, erotiškesni, aistringesni. 

Labai tiks natūralaus akmens topazo papuošalai. Šią savaitę žydrasis topazas gali tapti ne tik puikiu papuošalu, bet ir talismanu, pritraukiančiu sėkmę, padėdamas užpildyti vis dar tuščias „gyvenimo nišas“ nauja pozityvia patirtimi ir žiniomis. Jis skatins mūsų savirealizaciją, padės išlikti tvirtiems siekiant norimo tikslo, ypač jei jis bus susijęs su mokymusi ir žinių kaupimu, gebėjimų ugdymu, talentų realizacija. Topazo vibracijos, rezonuodamos su aplinkos energijomis, padės lengviau atskirti apgavystes ir atpažinti tikrąją meilę, skatins dvasinį augimą.

www.kosmoenergetika.lt

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius