-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuviška komedija „Šeima”: jei kas jus prajuokins, tai tikrai šis elitinių aktorių „šeimos” susibūrimas

Patys kūrėjai ir aktoriai šį filmą pristato kaip spooky komedijos žanro atstovą, kas žiūrovams turėtų sufleruoti, jog seanso metu bus galima pasijuokti, išsigąsti, o gal net pasibjaurėti ekrane matomais vaizdais. Toks siaubo ir komedijos žanrų mišinys.
Lietuviška komedija „Šeima”: jei kas jus prajuokins, tai tikrai šis elitinių aktorių „šeimos” susibūrimas
Lietuviška komedija „Šeima”: jei kas jus prajuokins, tai tikrai šis elitinių aktorių „šeimos” susibūrimas / Telia play nuotr.

Nežinia, kaip įkalbėjo ar ką prižadėjo režisierius R.Cicėnas, savo filme vaidinti sukvietęs šiuos aktorius, tačiau tokio Lietuvos teatro ir kino žvaigždyno išties pavydėtų bet kuris šalies kino kūrėjas.

Net nežinia, nuo ko ir pradėti: kino ekranuose rečiau matoma Kristina Kazlauskaitė, jai kompaniją čia palaiko Rimantė Valiukaitė, Dainius Kazlauskas, Vytautas Kaniušonis, Emilis Vėlyvis, Sigitas Račkys – ir tai tik keletas grandų, kuriuos išvysite šiame filme.

Prie teatro žvaigždyno čia jungiasi ir jaunosios kartos aktoriai bei socialinėse medijose populiarūs veidai, o bene pirmuoju smuiku čia griežia Lietuvos teatro ir kino superžvaigždė aktorius Kęstutis Cicėnas, kuris šiame filme tiesiog žongliruoja savo komedijiniais sugebėjimais. Jei tik tinkamai nusiteiksite, tikrai būsite keletą kartų prigauti kikenantys iš jo meistriškai apvaidintų taip vadinamų one-liner’ių.

O ir šiaip, jei jau jūsų neprajuokins K.Cicėnas, tai tikrai šį darbą pribaigs R.Valiukaitė su D.Kazlausku. Elitiniai mūsų teatro aktoriai čia, atrodo, mėgaujasi kiekviena akimirka, vaidindami savo absurdiškus personažus.

Visa filmo istorija prasideda nuo piršlybų momento, kuomet ekrane matome, kaip romantiškai valtyje besiplaukiojančiai Mildai, kurią vaidina Gailė Butvilaitė, pasiperša jos vaikinas. Viskas būtų lyg ir nuostabiai romantiška, jei ne merginos nuogąstavimai dėl vaikino pristatymo savo šeimai. O jos šeima ir yra ta „šeima“ iš šios siaubo komedijos pavadinimo. Kaip jau ir galėjote suprasti, nieko čia kasdieniško šiame susipažinime tikrai nebus.

Telia play nuotr./Lietuviška komedija „Šeima”: jei kas jus prajuokins, tai tikrai šis elitinių aktorių „šeimos” susibūrimas
Telia play nuotr./Lietuviška komedija „Šeima”: jei kas jus prajuokins, tai tikrai šis elitinių aktorių „šeimos” susibūrimas

Beje, visas filmo veiksmas vyksta ištaiginguose Mildos šeimos namuose, akylesnė akis tikrai atpažins, jog ekrane matome vieno gražiausių Lietuvos dvarų – Burbiškių dvaro interjerą. Tad „šeimos“ ir filmo kūrėjų skonis tikrai neblogas.

Taigi, istorija sukasi apie vaikino Raimundo, kuris atvyksta į merginos namus, asmeninę pažintį su visais šeimos nariais. O jų čia nėra jau tiek ir mažai. Pagal konservatoriškas giminės tradicijas, šiame namų dvare gyvena ne tik tėvai, seneliai, pusbroliai, bet ir kiti šeimai artimi žmonės. Raimundas, lyg kokiam kompiuteriniame žaidime eidamas per skirtingus kambarius, turi susipažinti akis į akį su visais namų gyventojais.

O jie tikri personažai, turintys savo pomėgių, reikalavimų ir nelabai jaučiantys gėdos ar padorumo jausmą.

Raimundui tenka atkentėti visiškus amerikietiškus kalnelius, susipažįstant su kiekvienu iš namiškių. Tik juostos pabaigoje išryškėja visa tiesa, kas gi vyksta šiuose namuose.

O viso filmo moralas yra ganėtinai paprastas: kaip ir daugumai šeimų, taip ir šiai labiausiai rūpi dukros laimė. Priemonės tą pasiekti – juk tik detalės.

Jei kurį vakarą pasirinksite namuose pasižiūrėti šią komediją, tikrai būsite nustebinti dialogų žvitrumo ir smagiai parinktų, išmintingų juokelių. O kai dar smagūs sakiniai atsiduria talentingų aktorių lūpose, belieka tik sėdėti ir mėgautis.

Tikrai kiekvienas žiūrovas savo gyvenime ras, kur panaudoti ir filme skambančią frazę: „Aš, kai ją kaskart pamatau, įsimyliu vėl iš naujo.“

Šiuo metu šią lietuvišką komediją galite pasižiūrėti ir „Telia play“ filmų platformoje. Nuoroda į filmą čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius