Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 01

Manija būti lėle: 3 valandos prie veidrodžio kasdien

Lėlių bumas ir toliau plinta. Todėl nieko keista, kad vis daugiau mažų mergaičių, vaikystėje norėjusių atrodyti lyg lėlės, vėliau ir tampa tokiomis, pagalbon pasitelkdamos makiažo priemones arba kreipdamosi į plastinės chirurgijos specialistus.
Gyva lėlė – dvidešimtmetė Katie Lawrence
Gyva lėlė – dvidešimtmetė Katie Lawrence / „Youtube“ stop kadras
Temos: 2 Lėlė Manija

Viena žymiausių į lėlę panašių merginų (o tokių plačiame pasaulyje galima aptikti ne vieną ir ne dvi) galėtų būti ir dvidešimtmetė Katie Lawrence iš Didžiosios Britanijos. Piešdama veidą ir kurdama savąjį personažą, kasdien prie veidrodžio ji praleidžia 3 valandas. Mergina domisi Japonijos kultūra, žaidžia japoniškus kompiuterių žaidimus ir ją užvaldęs noras atrodyti lyg japoniškai anime lėlytei. Makiažo priemonėms ji negaili 200 svarų per mėnesį, taip pat nemaža suma išleidžiama ir specialiems drabužiams bei aksesuarams.

 

Tiesa, Katie stilius neprimena didžiakrūtės blondinės su vapsvos liemeniu, kokia, tarkime, yra garsioji ukrainietė Valerija Lukjanova, savo išvaizda uždirbanti nemažus pinigus. Išskirtiniai japonų anime stiliui būdingi drabužiai, šukuosena, marginta įvairiausiomis spalvomis, auskarų gausa ir lėliškas makiažas – štai jums visas Katie įvaizdžio kokteilis.

 

Youtube stop kadras / Gyva lėlė  Katie Lawrence
Youtube stop kadras / Gyva lėlė Katie Lawrence

 

„Kai einu gatve šitaip pasidažiusi ir apsirengusi, į mane krypsta visų praeivių akys, jie varsto mane žvilgsniais ir nori nusifotografuoti su manimi. Man patinka didžiulės lėliškos akys, tiksliau tokios, kokias matome animaciniuose filmuose. Taip pat nešioju kontaktinius lęšius, klijuojuosi blakstienas, kad mano įvaizdis būtų efektingesnis“, – pasakoja K. Lawrence.

 

Didžiulę meilę kosmetikai mergina puoselėja jau nuo 11 metų, kai mama jai padovanojo lūpų blizgį. Kadangi Katie lankė mokyklą, kurioje buvo draudžiama dažytis, ji, tik palikusi mokymosi įstaigą, pagaliau pasijuto savimi. Dabar ši mergina turi asmeninį kanalą Youtube tinklalapyje, kuriame dalijasi makiažo paslaptimis, padedančiomis virsti lėle, ir turi išties nemažai pasekėjų.

 

Labiausiai Katie dėkoja mamai, kuri jos norą atrodyti išskirtinai palaikė juo nuo mažų dienų. Kai mergaitei tebuvo ketveri, ji susižavėjo kompiuterių žaidimų personažais, kuriuos dabar mielai įkūnija ir realiame gyvenime.

 

VIDEO: Gyva lėlė – Katie Lawrence

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius