-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 03 23

Metas Velykų medžiui: idėjos, kurioms sunku atsispirti

Velykos vadinama gražiausia pavasario švente ir tam sunku paprieštarauti. Subtilus ir skoningas stalo ir namų dekoras, pavasarinės spalvos, ryškiaspalvės gėlės – visa tai sukuria nuostabią nuotaiką, jaukumą, nuoširdumą.
Velykų medžio idėjos
Velykų medžio idėjos / Vida Press nuotr.

Jeigu turite savo kiemelį, pamėginkite papuošti aplinką Velykų akcentais – vienas iš paprasčiausiai įgyvendinamų dalykų yra Velykų medis. Na, o jei kiemelio neturite, Velykų medis gali „ateiti“ į jūsų namus. Ryškia žaluma sušvitusias medžių, krūmų šakas merkite į didelę vazą ir dekoruokite velykiniais akcentais.

A post shared by Carissa (@countrifiedcasa) on

Kaip rašoma housebeautiful.co.uk, štai kokiais patarimais reikėtų vadovautis, kad sukurtumėte skoningą puošmeną:

1. Pasirinkite kelias, o ne gausybę spalvų, pavyzdžiui, geltoną, auksinę ir neutralius „nude“ atspalvius. Dailiai atrodys ir hiacintų mėlynumo akcentas.

2. Įtraukite į dekoratyvinę kompoziciją pavasarines gėles, tarkime, narcizus, tulpes, krokus, scyles, medžių šakas. Dailiai atrodys „kačiukais“ pasidabinusios karklo, gluosnio šakelės. Jeigu jas apipurkšite aukso spalvos dažais, tuomet sukursite magišką Velykų įvaizdį.

3. Maloniai triukšmingi šeimos pietūs prie vaišėmis nukrauto stalo – pagrindinė susibūrimo vieta. Kodėl gi jos nepapuošus Velykų medžiu? Taip pat dailiai atrodys aukso spalvos kiaušiniai dubenyje bei servetėlės, perjuostos aukso spalvos kaspinėliu.

4. Maži paukšteliai, jų figūrėlės – kuo puikiausiai tiks pagyvinti Velykų medį. Rinkitės geltonus ir pūkuotus viščiukus ir įvairiaspalvius kitus paukštelius.

5. Dekoracijos vientisumas. Stenkitės, kad viskas derėtų tarpusavyje – geriau mažiau negu daugiau detalių ir spalvų. Ant Velykų medžio ar dekoracijose puikiai tiks plunksnos, simbolizuojančios švelnumą ir pavasario pradžią.

Kviečiame pasisemti idėjų, kaip papuošti Velykų medį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius