-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 10

Naujas mados klyksmas – galingi ir stilingi „Panasonic“ muzikiniai centrai

Daug garso, šviesų, o užvis svarbiausia – „raumeningi“ bosai, dėl kurių net eilinis vakaras su šeima virs įsimintinu. Visu tuo pasižymintys didelio galingumo „Panasonic“ TMAX serijos muzikiniai centrai šiuo metu sulaukia vis didesnio pirkėjų susidomėjimo, ypač tarp jaunų šeimų, porų ir paauglių, o ilgametė japonų kompanija randa naujų būdų suvirpinti muzikos mėgėjų širdis, tiek tiesiogine, tiek perkeltine šių žodžių prasme.
„Panasonic“ muzikiniai centrai
„Panasonic“ muzikiniai centrai / Partnerio nuotr.
Temos: 2 Technika Muzika

Garsiai plyšaujančių muzikinių centrų mada prasidėjo Lotynų Amerikoje, kur žmonės mėgsta šokti tiesiog gatvėse. Ir nors europiečiai drovesni, čia didelio galingumo muzikiniai centrai taip pat randa savo nišą. Vieniems imponuoja tai, kad šios garso sistemos yra santykinai kompaktiškos, nereikia ieškoti vietos, kur pastatyti atskiras kolonėles, vedžioti laidų. Kiti vertina lankstumą: „viskas viename“ tipo muzikinį centrą galima naudoti ne tik namuose, bet ir lengva pasiimti į sodybą, vasarnamį ar tiesiog klausytis muzikos gamtoje. Tinka tiek poroms, tiek šeimoms su vaikais ar paaugliams klausantis muzikos, dainuojant kartu ar žaidžiant žaidimus.

Ne išimtis ir Lietuva: mūsų šalyje galingieji „Panasonic“ TMAX patenka į labiausiai augančią muzikinių centrų modelių kategoriją.

Partnerio nuotr./„Panasonic“ muzikiniai centrai
Partnerio nuotr./„Panasonic“ muzikiniai centrai

Garso galia

„Pagrindinis „TMAX“ serijos muzikinių centrų išskirtinumas yra galia, kuri, priklausomai nuo modelio, siekia nuo kelių šimtų iki kelių tūkstančių vatų. Mažesnysis „TMAX10“ maloniai užpildys vidutinio dydžio patalpas, o didieji „TMAX40“ ir „TMAX50“, kurių galia atitinkamai siekia 1200 W ir 2000 W, gali patikrinti langų ir namo konstrukcijų tvirtumą bei kaimynų kantrybės ribas“, – šypteli „Panasonic“ mokymų specialistas Baltijos šalims Rolandas Kuprys.

Modernaus dizaino muzikiniai centrai yra specialiai pritaikyti didelės galios garsiakalbiams, todėl jais klausantis muzikos garsą galima drąsiai atsukti ir laikyti ties didžiausia padala. Korpuso struktūra ir specialios ertmės užtikrina, kad muzikinis centras nevibruos net esant didžiausiam garsui, o garsiakalbiai išlaikys aukštą garso kokybę nepriklausomai nuo klausymo trukmės.

Partnerio nuotr./„Panasonic“ muzikiniai centrai
Partnerio nuotr./„Panasonic“ muzikiniai centrai

Visi „TMAX“ serijos muzikiniai centrai turi po du 6 cm skersmens aukštųjų dažnių garsiakalbius, visgi esminį vaidmenį juose atlieka žemų dažnių kolonėlės. Net mažiausias iš trijulės „TMAX10“ turi 20 cm skersmens žemų dažnių garsiakalbį, galingesniame „TMAX40“ modelyje jį papildo dar du 10 cm skersmens garsiakalbiai („woofer‘iai“), o „TMAX50“ papildomai sumontuotas dar vienas 20 cm skersmens žemų dažnių garsiakalbis, kuris dar labiau išryškina žemųjų dažnių išskirtinumą ir padidina bendrą garso galią.

Ne veltui „Panasonic“ šių muzikinių centrų skleidžiamam garsui apibūdinti pasirinko anglišką terminą „airquake“. „Tai tarsi žemės drebėjimas, kai ne tik girdime garsą, bet ir jaučiame jo virpesius visu savo kūnu“, – paaiškina R. Kuprys.

Partnerio nuotr./„Panasonic“ muzikiniai centrai
Partnerio nuotr./„Panasonic“ muzikiniai centrai

Koncertas jūsų namuose

Kad klausant muzikos pasijaustum tarsi gerame koncerte reikia ne tik daug garso, bet ir atitinkamo apšvietimo. Tuo pasirūpina „TMAX“ serijos muzikiniuose centruose integruotos LED šviesos diodų juostos, kurios „TMAX40“ ir „TMAX50“ modeliuose žybsi ir keičia spalvas, kurdamos net ir diskotekos įspūdį, o pats muzikinis centras atrodo kaip modernus didžėjaus pultas.

„TMAX10“ modelyje šios juostos nekeičia spalvų, o šviečia maloniai melsvai, taip pat jis turi kitą išskirtinį bruožą – šio muzikinio centro galima klausytis bet kur, nes jis veikia ir prijungus išorinę bateriją. Tam tinka dauguma įprastų, išmaniesiems telefonams skirtų išorinių baterijų (angl. power bank).

Visi „TMAX“ muzikiniai centrai palaiko „Bluetooth“ ryšį, taigi muziką galima groti be jokių laidų, tiesiai iš išmaniojo telefono. Su specialia „Panasonic MAX Juke“ programėle galėsite iš bet kurios vietos valdyti muziką, paleisti iš anksto paruoštą grojaraštį šventei, arba leisti dainas siųsti kitiems žmonėms. Jos gros atsitiktine tvarka, taigi kiekvienas besilinksminantis turės ko laukti. O kur dar galimybė atkurti muziką iš USB atmintinės, muzikos miksavimas, didžėjaus efektai, dainų suliejimas ir kitos funkcijos!

„Panasonic“ TMAX muzikiniai centrai pritaikyti ne tik mėgstantiems klausytis muzikos, bet ir patiems padainuoti poroje ar su vaikais: visi jie turi po dvi jungtis mikrofonams ir palaiko karaokės funkciją. Puiki pramoga ir džiaugsmas visai šeimai.

Partnerio nuotr./„Panasonic“ muzikiniai centrai
Partnerio nuotr./„Panasonic“ muzikiniai centrai

R. Kuprys atkreipia dėmesį, kad jau šįmet prekyboje pasirodys naujas kompaktiškesnis, dar mobilesnis, perspektyvus modelis „TMAX5“, tačiau jis bus be karaokės funkcijos (nebus mikrofono jungties) ir kiek mažesnės galios. Šis modelis turės daugumą „TMAX10“ funkcijų, įskaitant galimybę klausytis muzikos prijungus išorinę bateriją, jame bus įdiegtas įvairiaspalvis apšvietimas, o taip pat palaikys „Qi“ belaidį įkrovimą. Taigi padėję telefoną ant šio muzikinio centro galėsite klausytis muzikos be jokių pertraukų ir nesijaudinti, kad jis išsikraus. Patogu ir tai, kad „TMAX5“ turi du pastatymo būdus – vertikalų arba horizontalų – taigi galima lengvai pasirinkti patogiausią, priklausomai nuo konkrečios erdvės ir situacijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius