Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujoji limituota roletų audinių kolekcija: funkcionalumas, modernumas ir elegancija viename

Ne veltui sakoma – jei nori teigiamų pokyčių gyvenime, pradėk nuo aplinkos. Namų atnaujinimas visuomet atneša į gyvenimą šviežumo, naujumo pojūtį, suteikia atgaivos. Jei namuose nesinori drastiškų pokyčių, tačiau jaučiate poreikį pakeisti namų aplinką, įpūsti jai gyvybės, idealus pasirinkimas – atnaujinti langų dekorą.
Naujoji roletų audinių kolekcija: funkcionalumas, modernumas ir elegancija viename
Naujoji roletų audinių kolekcija: funkcionalumas, modernumas ir elegancija viename / „Dextera“ nuotr.

DEXTERA namų erdvę kviečia papildyti funkcionaliais ir stilingais dekoro akcentais. Nauja limituoto leidimo roletų audinių kolekcija iš Nyderlandų – funkcionalumas, modernumas ir ilgaamžė elegancija viename.

Limituoto leidimo roletų audinių kolekciją sudaro beveik 500 skirtingų audinių, todėl tinkamą roletų audinį ras net išrankiausio skonio žmonės. Spalvinė paletė pasižymi didele spalvų gama: nuo žemiškų, vienspalvių tonų iki ryškesnių, labiau ekstravagantiškų, raštuotų atspalvių. Skirtingi audinių raštai padės sukurti išskirtinį interjerą kiekvienoje jūsų namų patalpoje, kad ir kokio stiliaus jie būtų.

„Dextera“ nuotr./Naujoji roletų audinių kolekcija: funkcionalumas, modernumas ir elegancija viename
„Dextera“ nuotr./Naujoji roletų audinių kolekcija: funkcionalumas, modernumas ir elegancija viename

Gamtos įkvėptos spalvos – įneškite savo interjerui šilumos ir jaukumo pamažu pasitinkant šiltąjį sezoną. Natūralios spalvos puikiai dera su dienos šviesa ir padeda sukurti ramią atmosferą, užtikrinančią gerą savijautą. Gamtos spalvos pakeičia kambario dvasią, suteikia jaukumo, harmonijos, komforto.

Kokybė – audiniai yra pagaminti iš itin kokybiškų medžiagų, o tai garantuoja gaminio ilgaamžiškumą. Medžiagos, iš kurių gaminami audiniai, yra tvirtos ir patvarios, todėl jas mažiau veikia išoriniai veiksniai. Nors aukštesnė medžiagos kokybė įprastai reiškia didesnę kainą, DEXTERA siūlo įsigyti kokybišką gaminį už itin patrauklią kainą.

Alsuojanti elegancija – audiniai yra ne tik patvarūs, bet ir išsiskiria laikui nepavaldžiu elegancijos pojūčiu. Tai puiki detalė klasikiniam interjero stiliui, kuris išsiskiria prabanga ir puošnumu. Asortimente rasite ir audinių, kurie klasikiniam stiliui suteiks modernumo, šiuolaikiškumo.

Universalumas – raštų ir spalvų įvairovė leis derinti audinius prie įvairių interjero stilių: tiek modernaus, šiuolaikiško, tiek alsuojančio klasika bei rafinuotumu. Lengvai galėsite priderinti norimo atspalvio ar rašto audinį prie įvairių medžiagų, vyraujančių namų erdvėje: medžio, akmens, betono, odos bei kitų medžiagų.

„Dextera“ nuotr./Naujoji roletų audinių kolekcija: funkcionalumas, modernumas ir elegancija viename
„Dextera“ nuotr./Naujoji roletų audinių kolekcija: funkcionalumas, modernumas ir elegancija viename

Funkcionalumas – atitinkamai pasirinkti audiniai blokuos griežtą saulės šviesą, kas puikiai pasitarnaus vaikų ar miegamojo kambariams sukurti nakties tamsos efektą net ir pietų metu. Taip pat, padės palaikyti optimalią temperatūrą išvengiant tiesioginės saulės spindulių. Šioje kolekcijoje rasite ir tuos audinius, kurie leis švelniai prasiskverbti šviesai į patalpą, todėl puikiai tiks darbo kambariui ar poilsio zonoms.

Medžiagiškumas – modernūs bei klasikiniai, paprasti ar prabangūs, lengvai ar stipriai pritemdantys, vienspalviai, raštuoti, blizgūs ar matiniai – tikrai išsirinksite savo interjerui tinkamiausius iš itin gausaus limituoto leidimo roletų audinių asortimento.

Nesate tikri dėl audinių pasirinkimo ir pritaikymo interjere? Nemokamas konsultanto iškvietimas į namus matavimui visoje Lietuvoje! Konsultantas atvyks su gaminių pavyzdžiais, profesionaliai pamatuos ir patars, kuriuos gaminius išsirinkti. Susisiekite nemokamu numeriu 8 800 00013 arba info@dextera.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius