Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 08

Naujųjų metų planai: ką būtina padaryti 2020?

Metų pradžia – lyg naujas startas ir metas, kai išsikeliame naujus tikslus. Kokie bus 2020 metai? Galbūt pradėsite sportuoti ar sveikiau maitintis? O gal pradėsite kruopščiai rūšiuoti ir prisidėsite prie planetos gerbūvio? Tegul šie metai būna nauja pradžia geriems įpročiams, tačiau nepamirškite, kad naujos patirtys ir nepamirštami įspūdžiai pavers šiuos metus ypatinga istorija, kurią norėsite papasakoti draugams ir artimiesiems.
Naujųjų metų planai: ką būtina padaryti 2020?
Naujųjų metų planai: ką būtina padaryti 2020? / Partnerio nuotr.

„Laisvalaikio Dovanos“ įspūdžių ekspertai paruošė 2020 metų TOP 6 patirtis, kurias privalote išmėginti ir patirti šiais, 2020 metais.

1. Atraskite Lietuvą iš naujo

Nors ir nedidelė, tačiau Lietuva pilna gražių, neatrastų vietų. Druskininkai, Birštonas ir pajūris – jau gerai žinomi kurortai, tačiau vis labiau populiarėja ir lankytojų dėmesį traukia istorijos vingiais apipinti Lietuvos dvarai. Pasidarykite savaitgalio išvyką po Lietuvą, o naktį praleiskite dvare ir pasijuskite it tikri kunigaikščiai.

Partnerio nuotr./Atraskite Lietuvą iš naujo
Partnerio nuotr./Atraskite Lietuvą iš naujo

2. Išpildykite svajonę

Tegul šie metai – svajonių išsipildymo metai! Pajuskite laisvę ir pasigrožėkite miesto bokštais bei gamta lengvai skrodžiant dangų karšto oro balionu. Pramogos metu ne tik sužinosite daugiau apie šią ypatingą transporto priemonę, bet ir pamatysite kaip gerai pažįstamos vietos atrodo iš aukštai.

Partnerio nuotr./Išpildykite svajonę
Partnerio nuotr./Išpildykite svajonę

3. 3,2,1 šokam!

Kažkada tai turi įvykti! Įvykdykite ne tik metų, bet ir vieną iš viso gyvenimo planų. Įveikite save ir leiskitės į patį ekstremaliausią nuotykį – išbandykite šuolį parašiutu ar šuolį su virve nuo tilto. Tai be abejonės bus pati įsimintiniausia šių metų istorija, kuri leis ne tik didžiuotis savimi, bet ir turėti dar vieną įdomų pasakojimą draugams ir šeimos nariams!

Partnerio nuotr./3,2,1 šokam!
Partnerio nuotr./3,2,1 šokam!

4. Ragaukite kitaip

Visi gurmanai šiais metais privalo išmėginti bent vieną naują receptą, paragauti dar neragautą patiekalą, skonių derinį ar išbandyti vakarienę dar nebandytoje vietoje. Desertų, gėrimų ar maisto degustacijos, o gal vakarienė tamsoje ar vakarienė komiškame šou „Shitty Dinner“?

Partnerio nuotr./Ragaukite kitaip
Partnerio nuotr./Ragaukite kitaip

5. Prisilieskite prie galios

Greičio, azarto ir adrenalino fanai – pats laikas sėsti už galingo sportinio automobilio vairo ir pajusti tikrą galią. Pasivažinėjimai su gražuoliais Ferrari, Lamborghini, o gal sportiniu naujoku Lietuvoje KTM X-BOW R? Sėskite už sportinio automobilio vairo miesto gatvėse ar Kačerginės Nemuno žiedo trasoje ir pajuskite, ką reiškia vairuoti galingą automobilį.

Partnerio nuotr./Prisilieskite prie galios
Partnerio nuotr./Prisilieskite prie galios

6. Skirkite laiko sau

Svarbiausia – nepamiršti skirti dėmesio sau! Šiais metais pasilepinkite malonia SPA terapija, sukurkite naują tradiciją ir kartą per mėnesį pasilepinkite pirčių ir baseinų malonumais. O galbūt pat laikas atrasti naują hobį: jodinėti žirgais, kurti tikrus maisto šedevrus virtuvėje ar išmokti profesionaliai slidinėti „Slidinėjimo akademijoje“?

Partnerio nuotr./Skirkite laiko sau
Partnerio nuotr./Skirkite laiko sau

Dar daugiau idėjų 2020 metų planams rasite ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius