Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 10

Pamiršti apie virdulį padės teisingai parinktas maišytuvas

Prieš porą metų kūrybingumo ir ateities tendencijų konferencijoje „What’s Next?“ žinoma režisierė ir prodiuserė Dalia Ibelhauptaitė pasakojo apie savo kūrybišką būstą, kurį Londone buvusios senos gamyklos sandėlyje įsirengė kartu su savo vyru, garsiu aktoriumi Dexteriu Fletcheriu. Ji pasakojo ir apie tai, kokį pilnavertį ir kokybišką gyvenimą jai suteikia ne tik kūrybiška interjero aplinka, bet ir jų namuose integruotos šiuolaikinės technologijos.
 „Grohe“ nuotr./„Grohe RED“ virtuvinis maišytuvas
„Grohe“ nuotr./„Grohe RED“ virtuvinis maišytuvas

Kai D. Ibelhauptaitė prasitarė, kad po daugybės metų jai pagaliau namie nereikia virdulio, nes verdantis vanduo dabar bėga tiesiai iš čiaupo, ko gero, daugelis klausytojų pagalvojo kažko nesupratę, praleidę arba paprasčiausiai palaikė sparnuota režisierės metafora. Pala, koks dar verdantis vanduo iš čiaupo? Kaip be virdulio galima iškart užplikyti arbatos puodelį arba puode tuoj pat pradėti virti makaronus?

Išties virtuviniai maišytuvai su verdančio vandens funkcija vis labiau populiarėja, o tokio populiarumo priežastys paprastos – virtuvėje tiesiog labai patogu ir taupo laiką. Vokietijos santechnikos kompanijos „Grohe“ technologai net apskaičiavo, kad norint užvirinti 1 litrą šalto vandens ant keraminės 2000 W viryklės užtruktų 7 minutes, tokio paties galingumo elektriniame virdulyje – 5,2 minutes, o ant 2500 vatų indukcinės viryklės – 4,2 minutes. Kai iš čiaupo jau teka verdantis vanduo, galite net nespėti mintyse suskaičiuoti iki penkių.

„Grohe RED“ – būtent toks. Išoriškai šis virtuvinis maišytuvas niekuo nesiskiria nuo įprastinio, turi dešinėje sumontuotą svirtelė karšto ir šalto vandens srovės ir temperatūros reguliavimui.

 „Grohe“ nuotr./„Grohe RED“ virtuvinis maišytuvas
„Grohe“ nuotr./„Grohe RED“ virtuvinis maišytuvas

Kad šis maišytuvas kitoks išduoda tik išskirtinio dizaino paleidimo mygtukas kairėje su specialiomis šviesomis. Bet labiausiai žavi tai, kaip preciziškai su įvairiomis inovacijomis „Grohe RED“ užtikrina, ko gero, svarbiausią dalyką tokiam santechnikos prietaisui – saugumą.

Užvirinti 1 l šalto vandens ant keraminės viryklės užtruktų 7 min, tokio paties galingumo elektriniame virdulyje – 5 minutes, o ant indukcinės viryklės – 4 minutes. Kai iš čiaupo jau teka verdantis vanduo, galite net nespėti mintyse suskaičiuoti iki penkių.

Purškimo reguliatorius apsaugo nuo vandens purslų, todėl srovė teka ramiai ir tolygiai. Speciali „CoolTouch“ technologija neleidžia čiaupui įkaisti taip, kad prie jo nebūtų įmanoma prisiliesti. Verdantis vanduo teka tik nuspaudus mygtuką – patraukus pirštą srovė akimirksniu dingsta. Saugumo priemonių daug, bet papildomą dėmesį gamintojas skyrė ir vaikų saugumui. Su „ChildLock“ galima „užrakinti“ verdančio vandens funkciją, o kelių paspaudimų kombinacija veikia taip, kad jos netyčia paleisti negalėtų ne tik vaikai, bet ir išsiblaškęs tėtis, mama ar šiuolaikines inovacijas perprasti norintis senjoras.

 „Grohe“ nuotr./„Grohe RED“ virtuvinis maišytuvas
„Grohe“ nuotr./„Grohe RED“ virtuvinis maišytuvas

„Grohe RED“ veikimo principas nėra sudėtingas. Maišytuvas pajungiamas prie specialaus titano boilerio, kuris gali būti dviejų skirtingų dydžių ir talpos – L (5,5 litro, 49 cm aukščio) ir M (3 litrų, 33,5 cm aukščio), kuris nesunkiai pasislėps ir standartinėje virtuvinėje spintelėje po plautuve.

 „Grohe“ nuotr./„Grohe RED“ virtuvinis maišytuvas
„Grohe“ nuotr./„Grohe RED“ virtuvinis maišytuvas

Pajungimas savo darbą išmanančiam santechnikui irgi neturėtų sukelti galvos skausmo. Prie „Grohe RED“ pliusų galima priskirti ir A energetinę klasę, ir „atostogų režimą“, jei iš namų išvykstame ilgesniam laikui. Galiausiai vanduo šiame boileryje ne tik įkaitinimas, bet ir filtruojamas – dar vienas pliusas netrumpame jų sąraše.

Vis dėlto nepaisant visų privalumų gali atsirasti nemažai abejojančių, ar be verdančio vandens funkcijos neįmanoma išgyventi? Verdiktas aiškus: apsieiti tikrai galima, tačiau vertinantys komfortą ir patogumą savo namuose, taupantys laiką, mažų džiaugsmų sąrašą su „Grohe RED“ tikrai papildys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius