Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 10 30

Panevėžietis laikrodininkas Povilas: „Grįžta į madą mechaniniai laikrodžiai“

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį, iš spalio 29 dienos į 30-ąją, atsukome laikrodžius viena valanda atgal. Stoja žiemos laikas. Naujausios technologijos laikrodžių sukioti nereikia – jie išmanūs ir persisuka patys.
Panevėžietis laikrodininkas Povilas
Panevėžietis laikrodininkas Povilas / Rimvydo Ančerevičiaus/„Jūsų Panevėžys“ nuotr.

Tačiau mechaninius laikrodžius tenka persukti rankiniu būdu, todėl laikrodininkai turės darbo. Užsiėmimą – nustatyti laikrodžius žiemos laikui, turės Panevėžio centrinės turgavietės laikrodininkas Povilas.

Ne vieną dešimtį metų laikrodžius taisantis Povilas neslepia, kad jų persukimas – negeras dalykas.

„Man pats geriausias – vasaros laikas, kuris dar bus iki spalio 30 dienos nakties. Tačiau teks užsiimti laikrodžių persukimo darbais ir nustatyti žiemos laiką. Darbo bus nemažai, nes laikrodžių turiu daug, nors kai kurie, atėjus laikui, persisuka patys. Neskaičiuoju laikrodžių, kiek atneša klientai remontui, tiek ir turiu. Geriausi laikrodžiai – mechaniniai, nors juos reikia patiems ir prisukti, ir persukti. Išmanūs laikrodžiai – neilgalaikiai. Pagaminti iš plastmasės ir greitai genda“, – naujienų portalui JP pasakojo laikrodininkas.

Anot Povilo, vėl į madą grįžta mechaniniai laikrodžiai. „Juos įdomiau remontuoti, o tuo užsiimu nuo 1972 metų. Todėl ir apie laikrodžius išmanau“, – teigė Panevėžio centrinės turgavietės laikrodininkas Povilas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius