Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 14

Pavergtiems interjero: ką būtina sekti „Instagram“?

Namai turėtų būti vieta, į kurią visada norisi sugrįžti. Kurdami savo aplinką tikimės joje jaustis jaukiai, maloniai ir šiltai. Kartais vos keli interjero akcentai yra būtent tas kertinis akmuo, ant kurio laikosi jaukumo koncepcija.
Interjeras
Interjeras / Vida Press nuotr.

Jeigu domitės ne tik interjeru ir jo naujovėmis, bet ir nepraleidžiate progos socialiniuose tinkluose sužinoti, kas madinga, gražu ir stilinga, metas pradėti sekti štai šiuos 7 kanalus, rašoma coveteur.com.

1. ATHENA CALDERONE (@EYESWOON)

A post shared by Athena Calderone (@eyeswoon) on

Interjero dizainerė, virtuvės šefė Athena Calderone sako, kad grožis kyla iš saviraiškos. O tai labiausiai atsispindi ir jos kuruojamoje „Instagram“ paskyroje, ir tinklaraštyje EyeSwoon. Ji sako, kad tinklaraštis buvo pradėtas kurti tam, kad įprastą gyvenimą paverstų į šventę akims. Paskutinis didžiausias jos projektas – namai Brukline, kur moteris sujungia prancūziškus potėpius ir Bruklino modernumą.

A post shared by Athena Calderone (@eyeswoon) on

A post shared by Athena Calderone (@eyeswoon) on

2. WELL-RECEIVED (@WELL__RECEIVED)

Pirmas žvilgsnis išduoda, kad čia vyrauja trys pagrindinės spalvos – juoda, balta ir kartais – cukraus vatos rožinės lopinėlis. Minimalizmas, griežtos linijos, tekstūra, architektūra, gilumas, visa tai atrasite būtent šioje estetikos oazėje, kuri gimė dar 2014-aisiais ir sukūrė naują požiūrį į raštinės reikmenis.

A post shared by Well-Received (@well__received) on

3. ANNE SAGE (@CITYSAGE)

A post shared by Anne Sage (@citysage) on

Tinklaraštininkė, stilistė, Sage Living: Decorate for the Life You Want autorė Anne Sage dalijasi savo mylimiausiu dekoru, dizainu ar pietų nuotraukomis. Šviesios spalvos, gyvos gėlės, baltos sienos – visa tai sukuria gaivumo ir erdvės įspūdį.

A post shared by Anne Sage (@citysage) on

A post shared by Anne Sage (@citysage) on

4. SARAH SHERMAN SAMUEL (@SARAHSHERMANSAMUEL)

Dizainerė, menininkė, turinio kūrėja Sarah Sherman Samuel išties traukia interjero mylėtojų akis. Ne veltui „Pinterest“ vartotojai negali atitraukti akių. S.Sherman Samuel turi savąją modernios estetikos versiją, t.y. Kalifornijos eklektiką, susitinkančią atogrąžų boho.

5. SCANDINAVIAN COLOUR + DESIGN (@DESIGNSTUFF_GROUP)

Nė vienas interjeras ar dekoro elementas negali būti užbaigtas be skandinaviško prisilietimo. Ką jau kalbėti apie hygge koncepciją, kuri karaliavo 2016-aisiais.

„Hygge“ apima įvairias gyvenimo sritis, namus (deginamos žvakės), šeimą, tėvystę (nešaukiama ant vaikų), gaminimą (lėtas gaminimas, šiltas paprastas maistas), drabužius (patogūs, stilingi). Kalbant apie žvakes, laimės ekspertas M.Wikingas pabrėžia, jog jos turi raminamąjį efektą, padeda medituoti ir duoda erdvės tiesiog „būti“.

6. NINA HOLST (@STYLIZIMOBLOG)

A post shared by Nina Holst (@stylizimoblog) on

Nina Holst – labiausiai skaitoma interjero dizaino tinklaraštininkė Norvegijoje. Šios menininkės „Instagram“ interjero nuotraukose dominuoja balta, pilka, rusva, žalia spalvos ir daugybė įvairių gėlių. Trumpai tariant, dera viskas – modernumas, prašmatnumas ir minimalizmas.

A post shared by Nina Holst (@stylizimoblog) on

A post shared by Nina Holst (@stylizimoblog) on

7. AMBER LEWIS (@AMBERINTERIORS)

A post shared by Amber Lewis (@amberinteriors) on

Interjero dizainerės, parduotuvės Shoppe By Amber Interiors bendraturtės Amber Lewis saviraiška yra drąsi, ryški ir spalvinga. Joje vietos atrasite ir eklektiškam vintažo miksui, ir šiuolaikiniam modernumui.

A post shared by Amber Lewis (@amberinteriors) on

A post shared by Amber Lewis (@amberinteriors) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius