-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 10 26

Ragana išmetė šluotą! Ką gi ji naudos dabar?

Paminėjus raganas, dažnai įsivaizduojame mėnesienoje ant šluotos skriejančios burtininkės siluetą. Tačiau, Helovynui artėjant, ragana panoro pakeisti savo pabodusį įvaizdį šiek tiek šiuolaikiškesniu. Ji jau turi dulkių siurblį-robotą, taigi šluotos jai šiaip ar taip nebereikia. Šiemet ji nusprendė išmėginti dar šį tą naujo ir įsigyti ROIDMI Eve Plus.
The witch threw away her broom! What did she choose instead?
The witch threw away her broom! What did she choose instead? / Gamintojo nuotr.

Ji visuomet teikė pirmenybę nedideliems prietaisams, tačiau jai netiko bet koks siurblys-robotas. Ji turėjo tam tikrų reikalavimų.

Nr.1. Madinga išvaizda

ROIDMI Eve Plus yra baltų atspalvių. Balta mums siejasi su švara ir gaivumu, tiesa? Lakoniškas dizainas ir gryna balta spalva puikiai dera prie įvairiausios aplinkos – ir prie rafinuoto raganos garderobo.

Nr.2. Išmani navigacija ir tikslus pozicionavimas

ROIDMI Eve Plus aprūpintas naujausiais LDS ir SLAM algoritmais. Jis gali greitai nuskaityti visą namą, sudaryti paviršiaus planą ir apskaičiuoti optimaliausią maršrutą bei atpažinti aplinką, pasitelkęs dirbtinį intelektą. Galite išsaugoti skirtingų zonų žemėlapius, suteikti jiems pavadinimus arba zonas sujungti ir suplanuoti jų valymą tam tikra tvarka.

Gamintojo nuotr./Ragana išmetė šluotą! Ką gi ji naudos dabar?
Gamintojo nuotr./Ragana išmetė šluotą! Ką gi ji naudos dabar?

Nr.3. Didelė galia, siurblys ir šluostė “du viename”

Tik turėdama didžiulę galią ragana gali pabėgti nuo bet kokių priešų. ROIDMI Eve Plus siurbimo galia yra 2 700 pa. Apsiginklavęs dviem šoniniais šepečiais, keliais jutikliais ir visomis kryptimis judančiais ratais jis geba pašalinti visas namuose esančias dulkes. ROIDMI Eve Plus gali siurbti ir šluostyti. 250 mililitrų talpos vandens bako su elektroniniu būdu valdomu vandens siurbliu dėka jis gali vienu ypu išvalyti 300 kvadratinių metrų. Dar vienas privalumas - ilgai tarnaujanti 5200 mAh baterija.

Nr.4. Automatinis talpyklos ištuštinimas, sterilizavimas and kvapų šalinimas

Mūsų elegantiškoji raganėlė tikrai nenorėtų teptis rankų ir pati tuštindama roboto talpyklą. Laimei, ROIDMI Eve Plus gali tai padaryti savarankiškai. Jis ištuština savo dulkių dėklą į specialų dulkių maišelį. Kaskart tai padarius, dulkių surinktuvas taip pat pašalina dulkių erkutes ir nuodingas chemines medžiagas bei cigarečių ir kvepalų kvapus. HEPA filtrų dėka robotas į aplinką gražina visiškai švarų orą.

Gamintojo nuotr./Ragana išmetė šluotą! Ką gi ji naudos dabar?
Gamintojo nuotr./Ragana išmetė šluotą! Ką gi ji naudos dabar?

Nr.5. Galimybė jungti prie išmaniojo telefono ir valdymas balsu

Patogumas naudoti yra labai svarbi valymo įrankio savybė. ROIDMI Eve Plus galima prijungti prie „MiHome“ programėlės. Jūs galite įdiegti OTA atnaujinimus, sudaryti tvarkaraščius, sekti valymo maršrutą, keisti režimus... ir tam jums pakanka tik išmaniojo telefono. Prietaisas taip pat suderinamas su „Alexa“, „Google“ padėjėju, „Xiaomi“ išmaniąja garso funkcija ir reaguoja į jūsų balsu duodamus paliepimus.

Jis - gražus, galingas ir sumanus - nenuostabu, kad krito raganai į akį. Paklausykite raganos patarimo: gyvenkite tingiai, valykite lengvai, turėkite laisvas rankas – tegu tvarkyti namus bus paprasta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius