Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 08 07

Rugpjūčio mėnesio meilės horoskopas

Siūlome paskaityti astrologės Ellen Whitehurst sudarytą meilės horoskopą rugpjūčiui.
Įsimylėk
Įsimylėk / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šį mėnesį tiesiog privalote kuo daugiau laiko praleisti viešumoje, nes to ne tik norėsis, bet ir reikalaus aplinkybės. Žvaigždės žada, kad tokiu atveju galite sutikti tokią pat karštą, žavią ir nuotykių ištroškusią asmenybę.

O jei esate įsipareigoję, pasiruoškite mėgautis karštos meilės kibirkštimis, ypač rugpjūčio 14-ąją, kuomet norėdami daryti tai, ką labiausiai mėgstate, itin žavėsite savo antrąją pusę.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Pagaliau atėjo jūsų ilgai lauktas romantikos metas. Ir tiek ilgai delsęs artėti iki jūsų atsiprašys jis itin dideliu dosnumu. Pasiruoškite, nes netrukus meilės reikalai pajudės iš vietos ir į buvusį sąstingį jie negrįš dar bent metus. Tad jau verčiau pasiruoškite ir tam nusiteikite, nes šis laikotarpis amžinai netruks.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jūsų bendravimo būste šiuo metu įsikūrusi Venera suteiks jums šansą aplinkiniams parodyti, kad žodžio kišenėje tikrai neieškote. Šį mėnesį būsite išties žavūs. Tokie, kokiems neįmanoma atsispirti, tad nepraleiskite puikios progos naujoms pažintims užmegzti, nes naujiems bendraminčiams dėmesio iš jūsų bus vis negana.

Taip pat skaitykite: Rugpjūčio mėnesio horoskopas

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jei pastaruoju metu esate susižavėję nauju žmogumi ir vis dažniau save pagaunate svarstančius, kas išeitų iš šių santykių, šio mėnesio viduryje turėsite puikią progą tai išsiaiškinti. Per daug neskubėkite, o kai bus tinkama proga, švelniai užsiminkite apie gimstančius savo jausmus. Toliau viską atiduokite į likimo rankas, jis tuo puikiai pasirūpins.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius