Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti
2009 02 24

Rytas su Valdemara

Astrologės patarimai trečiadieniui.
Valdemara
Valdemara / 15min.lt nuotr.
Temos: 1 Horoskopai

Kadangi iš pat ryto prabusime ir kelsimės su jaunatimi, verta prisiminti, kad tai ypač tinkamas laikas imtis naujų kūrybinių sumanymų. Palanku pirkti brangenybes, ypač žiedus su deimančiukais. Pasistenkite dirbdami nepervargti ir nedrumsti niekieno ramybės.

Nevartokite stipraus alkoholio, nes jis ilgam nusės organizme. Tinka gerti sultis, labai lengvą baltąjį vyną ir tirštą kisielių. Valgyti patariama kuo daugiau skysto maisto, apseikite be medaus ir riešutų.

Renkitės pastelinių spalvų brangiais drabužiais. Tinka mėlyna ir sidabrinė spalvos. Pasistenkite išvengti oranžinės. Ypač dėmesį kreipkite į pėdas, pasistenkite, kad joms per dieną būtų patogu, švelnu ir minkšta – tuomet ir sėkmė lydės.

Tikra katastrofa, jei šią dieną apdraskys katė. Jei pakliūsite į keistas situacijas ir kiaurai peršlapsite, vėliau laukia didelis pasisekimas.

Labiausiai seksis kantriems, reikliems ir ištvermingiems pedagogams, gerai matantiems tamsoje ir mėgstantiems siausti naktį.

Dienos horoskopus 12 zodiako ženklų skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius