Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 13

Šaldytuvai: ar juose produktai gali būti laikomi ilgesnį laiką?

Pagrindinė šaldytuvo funkcija yra užtikrinti, kad jame būtų galima kuo ilgiau laikyti maistą. Tačiau technologijos tobulėja, o gamintojai stengiasi ne tik taupyti energiją taikydami vis daugiau naujų ir efektyvių sprendimų, bet ir pailginti produktų galiojimo laiką bei mikroklimatą šaldytuvo kamerose.
Šaldytuvai: ar juose produktai gali būti laikomi ilgesnį laiką?
Šaldytuvai: ar juose produktai gali būti laikomi ilgesnį laiką? / Partnerio nuotr.
Temos: 2 Šaldytuvas Beko

Viena garsiausių pasaulyje, taip pat viena didžiausių buitinių prietaisų gamintojų Europoje BEKO gerokai patobulino savo prietaisus siūlydama namų ūkiams šaldytuvus, kuriuose įrengtas aktyvusis jonizatorius ir moderni „NeoFrost“ technologija. Tai padeda kur kas ilgiau išlaikyti maistą šviežią, o vaisiai ir daržovės išlieka švieži iki 30 dienų.

Speciali oro cirkuliacija

Pirma didelė standartinių šaldytuvų problema, dėl kurios nepavyksta maisto laikyti ilgiau, yra palyginti žemas drėgmės lygis. Jį sukuria vienas oro srautas, cirkuliuojantis visame įrenginyje. Jis išsausina orą ir prisideda prie to, kad maistas genda greičiau. Naujoji „NeoFrost“ technologija, įmontuota visuose naujausiuose BEKO šaldytuvuose, atskiria oro cirkuliaciją šaldytuvo ir šaldiklio skyriuose ir taip išsprendžia šią problemą.

Be to, dėl šios naujos technologijos įrenginyje atsiranda dukart daugiau drėgmės. O aktyvus jonizatorius BEKO prietaisuose kovoja su bakterijomis, virusais ir kitais veiksniais, dėl kurių atsiranda nemalonus kvapas šaldytuve. Specialus filtras išvalo šaldytuve cirkuliuojantį orą, o tai padeda ilgiau laikyti ne tik šviežius produktus, bet ir jau paruoštą maistą.

Antra didelė problema, su kuria susiduria šaldytuvų naudotojai, yra skirtingi įvairių produktų kvapai, kuriems susimaišius gali atsirasti nemalonus kvapas. To priežastis dažniausiai yra vienas oro srautas, dėl kurio susimaišo produktų, esančių skirtingose šaldytuvo kamerose, kvapai. Oro srautų pasiskirstymas naujuose BEKO šaldytuvuose automatiškai pašalina šią problemą.

Partnerio nuotr./Šaldytuvai: ar juose produktai gali būti laikomi ilgesnį laiką?
Partnerio nuotr./Šaldytuvai: ar juose produktai gali būti laikomi ilgesnį laiką?

„NeoFrost“ technologijos pranašumas yra tas, kad, be jau išvardytųjų, ji apsaugo nuo ledo susidarymo ant maisto produktų ir prietaiso viduje. Taigi, priešingai nei daugelio kitų šaldytuvų, BEKO įrenginių nereikia atitirpinti.

Temperatūrų įvairovė

Vienas originaliausių naujausios kartos BEKO šaldytuvų priedų yra specialiai vaisiams ir daržovėms sukurta oro mainų kamera, kurioje taikoma „EverFresh +“ technologija. Ji užtikrina optimalų drėgmės lygį nesukurdama kondensato, nes net atidarius dureles temperatūra kameroje nepasikeičia.

Taikoma technologija padeda vaisius ir daržoves išlaikyti šviežius iki 30 dienų, nes į šią kamerą įmontuota mėlyna „Active Fresh“ švieselė leidžia augalams vykdyti fotosintezę. Taigi net šaldytuve laikomi vaisiai ir daržovės gali sunokti neprarasdami savo maistinės vertės.

Verta paminėti BEKO šaldytuvuose įmontuotą „nulinę kamerą“, nes joje palaikoma nulio laipsnių Celsijaus temperatūra. Ji yra specialiai sukurta tokiems produktams kaip sūris, dešra, šviežia mėsa ir žuvis laikyti. Į šią kamerą atskirai tiekiamas šaltas oras, kuris ne tik geriausiai išsaugo produktus, bet ir apsaugo nuo nemalonaus kvapo.

Naudotojams, kurie dėl savo gyvenimo būdo ar aplinkybių šaldytuve laiko daugybę produktų, neabejotinai patiks BEKO keturių durų šaldytuvai. Jie turi papildomą 77 litrų tūrį ir daugybę kamerų: kiekviena idealiai tinka produktams laikyti.

Tokiame šaldytuve palaikoma nuo +2 °C iki +8 °C temperatūra, o šaldiklyje – nuo -24 °C iki -18 °C, sekliame šaldiklyje – nuo -6 °C iki -2 °C. Temperatūra vynui laikyti yra +10 °C, o sūriams, šviežiai mėsai ir žuviai – -0 °C. Daržovės ir vaisiai ilgiau išliks švieži, nes bus laikomi jau minėtoje kameroje su „EverFresh +“ technologija su įmontuota mėlyna „Active Fresh“ šviesele.

Partnerio nuotr./Šaldytuvai: ar juose produktai gali būti laikomi ilgesnį laiką?
Partnerio nuotr./Šaldytuvai: ar juose produktai gali būti laikomi ilgesnį laiką?

Patobulintos ir pažangesnės funkcijos

Naujausios kartos BEKO šaldytuvų naudotojai neabejotinai bus patenkinti daugybe praktinių funkcijų, leidžiančių naudoti šį įrenginį pagal poreikį, pritaikant skirtingus režimus.

Pavyzdžiui, trumpalaikio greito užšaldymo funkcija esant -27 °C greitai užšaldo šviežiai įdėtus maisto produktus. Tuo pačiu metu užtikrinama greito vėsinimo funkcija norint atšaldyti įdėtus produktus trumpalaikiu režimu +1 °C temperatūroje. O perjungus į „Eko“ režimą šaldytuvas po 6,5 val. (jei jo durys per tą laiką nebus atidaromos) pradeda veikti efektyviau, t. y. aukštesnėje temperatūroje. Atostogų režimu, kai nesinaudojama ilgesnį laiką, šaldytuvas veikia taupydamas daugiau energijos. Šaldiklio veikimas nepakinta, o kituose šaldytuvo skyriuose palaikoma +15 °C temperatūra.

Ledo kubeliai visuomet lengvai pasiekiami „Pasuk ir patiek“ ledo kubelių skyrelyje. Pakanka vieną kartą pasukti rankenėlę ir kubeliai išbyrės į tarą. Vandens bakelis patogiai užpildomas, todėl neprapilsite.

Verta paminėti, kad šie BEKO šaldytuvai turi ir kitų privalumų, kurie nėra tiesiogiai susiję su maisto laikymu, tačiau dėl jų naudotojo gyvenimas tampa daug patogesnis. Pavyzdžiui, BEKO šaldytuvai veikia ypač tyliai. Jų skleidžiamas garsas neviršija 40 decibelų, o „A +++“ energijos vartojimo efektyvumo klasės modelis pasiekia 37 decibelų žymę – – tai įmanoma dėl naujausios kartos inverterinių kompresorių (bekontakčių variklių).

„Combi“ tipo šaldytuvų durelės yra priešingoje pusėje ir turi specialiai įmontuotus vyrius, todėl patogu prietaisą pastatyti tarp virtuvės baldų arba prie sienos.

Partnerio nuotr./Šaldytuvai: ar juose produktai gali būti laikomi ilgesnį laiką?
Partnerio nuotr./Šaldytuvai: ar juose produktai gali būti laikomi ilgesnį laiką?

LED apšvietimas, integruotas į visus naujus modelius, puikiai apšviečia visas šaldytuvo kameras bei lentynas ir tuo pat metu taupo energiją. O jei pamiršite uždaryti šaldytuvo dureles, tai primins garsinis signalas ir mirksinti lemputė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius