-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 08 30

Skelbiame konkurso „Mano kiemas“ balsavimą: išrinkite gražiausią!

Daugiau kaip mėnesį trukęs konkursas „Mano kiemas“ leido pasigrožėti įdomia, spalvinga lietuvių tiek individualių namų, tiek daugiabučių kiemų aplinka. Atėjo metas išrinkti nugalėtoją. Kviečiame balsuoti už labiausiai patikusį kiemą! Dalyviai bus apdovanoti prizais.
Spalvingas kiemas
Kiemas / 123RF.com nuotr.

Pagrindinio laimėtojo laukia „Makita“ akumuliatorinis Bluetooth radijas ir 18V akumuliatorius! Šis radijas veikia ir nuo „Makita“ 18V, 12V akumuliatorių ir nuo AC arba DC srovės. Radijas taip pat įkrauna akumuliatorius, todėl su savimi nereikės vežiotis papildomo kroviklio. Bluetooth jungtis radiją leidžia naudoti kaip grotuvą. Prietaisas atsparus vandeniui ir dulkėms. Su drauge dovanojamu 18V akumuliatoriumi, radijas nepertraukiamai veikia apie 20 valandų.

„Makita“ nuotr./Konkurso „Mano kiemas“ pagrindinis prizas
„Makita“ nuotr./Konkurso „Mano kiemas“ pagrindinis prizas

Balsavimo sąlygos ir prizai:

  1. Daugiausia skaitytojų balsų surinkusį konkurso nugalėtoją paskelbsime rugpjūčio 31 d. vakarą – jam atiteks „Makita“ akumuliatorinis Bluetooth radijas ir 18V akumuliatorius. Visiems kitiems dalyviams bus įteikti „Makita“ suvenyriniai akiniai nuo saulės (veidrodiniai, 100 % UV 400 apsauga).
  2. Skaitytojai kviečiami apklausoje atiduoti balsą už mėgstamiausią sukurtą aplinką (apklausą rasite žemiau). Kairiajame nuotraukos kampe viršuje pažymėkite rutuliuką, o balsavimo apačioje spauskite mygtuką „Balsuoti“. (Nuotrauką galite pasididinti jos dešiniajame kampe viršuje spustelėję padidinimo ženkliuką.)
  3. Balsuoti galima iki rugpjūčio 31 d. 18 val.
  4. Su dalyviais susisieks 15min redakcijos atstovas, informuos, kaip atsiimti prizus.

Visus konkurso „Mano kiemas“ tekstus ir kiemų nuotraukų galerijas rasite čia.

Visus negalinčius atsispirti įvairioms apželdinimo idėjoms, besidomintiems dailaus kraštovaizdžio kūrimu ar tiesiog norintiems pasidalinti savo sukurtos, akį traukiančios aplinkos idėjomis, kviečiame dalyvauti konkurse „Мano kiemas“. Konkurso taisyklės: 1. Pildykite anketą prisegdami savo kiemo, sodybos nuotraukas ar vaizdo įrašus. 2. Aprašykite, per kiek laiko sukūrėte savo kiemo aplinką, kaip puoselėjate savo sodybą, sodą, gėlyną, bei kuriame mieste ar rajone tas sukurtas grožis yra. 3. Būtinai parašykite savo vardą, pavardę, telefono nr., kad galėtume su jumis susisiekti.
Ačiū, kad dalyvaujate!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius