Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 11

Stalo dekoro idėjos įsimylėjėlių vakarui

Jau akys raibuliuoja nuo aistringos raudonos spalvos? Kaip bebūtų banalu, ji vis tiek traukia akį. Tačiau pasiūlysime ir kitų madingų spalvinių variantų romantiškam vakarui.
Stalo dekoravimas
Stalo dekoravimas / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Įsimylėjimas
Spalva sukuria atmosferą

Žinoma, raudona spalva iškart prikausto dėmesį, tačiau nepersistenkite su ja, nes tada iškils pavojus, kad abu su mylimuoju jausitės lyg raudonųjų žibintų kvartale. Nesate parsiduodanti moteris – esate jo mylimoji, todėl ir aplinka turėtų būti stilinga, skoninga, jauki, o ne su labai atviromis užuominomis į kekšių lizdą. Tai – meilės, o ne sekso diena! Todėl pamerkite raudonų rožių, uždekite raudonų žvakių – to raudonumo pakaks. Rinkitės iki dviejų ryškių akcentų, tarkime, skoningai atrodys pagalvėlės ir žvakės, lėkštės ir gėlės. Labai tikėtina, kad mylimasis įteiks raudonų gėlių, todėl to raudonio tikrai pakaks.

Švelnesnis variantas – rožinė, kuri dar turi ir nekaltumo, naivumo kodo. Ji bus jaukesnė, ne tokia agresyvi. Tai – moteriškumo spalva. Drąsiai galite merkti rožinius gėlių žiedus ir į krištolo dubenėlius padėlioti rožinių širdelės formos sausainiukų.

Jeigu siekiate pabėgti nuo rausvos spalvos, rinkitės madingą aukso ir juodos derinį. Tikrai nebus dramatiška, o sukurs prabangos įspūdį.

Balta – tai švara, gaiva ir lengvumas. Jei trūksta spalvų, pamėginkite derinius su sidabru, auksu, vaiskia žalia spalva.

Detalės – ne vien širdelės

Šv. Valentinas – ne tik širdelių diena. Galite  iškirpti lūpas, drugelius (ar ne taip apibūdiname meilės jausmą, kai jie skraidžioja ir sparneliais kutena pilvą?). Viskas, kas susiję su trapiu meilės jausmu, su jūsų santykiais, jų pradžia tiks papuošti stalą ir kambarį.

Galbūt susipažinote klube? Galite įjungti žibančių lempučių girliandą, parinkti smagios šokių muzikos takelį. Sutikote jį geležinkelio stotyje? Ne, nesiūlysime tiesti bėgių, tačiau vintažinis žibintas visai pravers. O gal išsaugojote jo meilės laiškus, raštelius? Nukabinkite sieną, išrašiusios kelis laiškus ant didelio popieriaus lapo.

Esmė – jūs ir jūsų ryšys

Patys suvokiate, kad Valentino diena  – dar viena šventė, kuri – šast! – kaip atėjo greitai, tai ir praeis. Kol dar rūpite vienas kitam, kol dar mylite, žinoma, kad norite stengtis vakarą paversti jaukia ir malonia švente. Tačiau dekoracijos nukris, ir liksite tik jūs dviese. Jūs ir jūsų sukurtas ryšys, kurio negalės atspindėti jokie žiedai, jokios žvakės ir jokie meilės keksiukai. Todėl padėkokite vienas kitam už tai, ką turite, už tai, kad norite švęsti ir dar kartą užtvirtinti ryšį tuo mielu žodeliu „Myliu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius