-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 07 08

Startuoja konkursas „Mano kiemas“: prizas – 500 Eur vertės kelioninis šaldytuvas!

Visus negalinčius atsispirti įvairioms apželdinimo idėjoms, besidomintiems dailaus kraštovaizdžio kūrimu ar tiesiog norintiems pasidalinti savo sukurtos, akį traukiančios aplinkos idėjomis, kviečiame dalyvauti konkurse „Мano kiemas“.
Kraštovaizdžio dizainas
Kraštovaizdžio dizainas / 123RF.com nuotr.

5 dalyviai bus apdovanoti prizais – „Makita“ termosais ir akiniais, o pagrindinio laimėtojo laukia unikalus, 500 eurų vertės „Makita“ kelioninis akumuliatorinis kompresorinis šaldytuvas, kuris šaldo iki -18 °C arba šildo iki +60 °C, nepriklausomai nuo išorės temperatūros! Šaldytuvas veikia iš trijų energijos šaltinių: nuo 18V akumuliatoriaus, AC arba DC srovės.

„Makita“ nuotr./Konkurso „Mano kiemas“ pagrindinis prizas
„Makita“ nuotr./Konkurso „Mano kiemas“ pagrindinis prizas

Dalyvauti šiame konkurse gali visi – nesvarbu, ar jūs turite didelę sodybą, o gal gėlyną įkūrėte jaukiame balkone ar šalia daugiabučio namo. Dalinkitės savo mintimis, idėjomis ir nuotraukomis. Su atrinktais dalyviais susisieksime.

Konkurso taisyklės:

1. Siųskite savo kiemo, sodybos nuotraukas ar vaizdo įrašus.

2. Kartu su nuotraukomis (būtinai – viename laiške!) pridėkite ir tekstą, kuriame būtų surašyta, per kiek laiko sukūrėte savo kiemo aplinką, kaip puoselėjate savo sodybą, sodą, gėlyną, bei kuriame mieste ar rajone tas sukurtas grožis yra.

3. Viską siųskite adresu gyvenimas@15min.lt arba pildykite žemiau esančią anketą. Būtinai parašykite savo vardą, pavardę, telefono nr., kad galėtume susisiekti.

Konkurso eiga:

Konkursas vyksta dviem etapais: iki 2021 m. rugsėjo 16 d. 15min GYVENIMO redakcija laukia dalyvių kiemo nuotraukų bei aprašymų.

Rugsėjo 17 d. portale skelbiamas balsavimas su portale publikuotų konkurso „Mano kiemas“ dalyvių nuotraukomis.

Daugiausia skaitytojų balsų surinkusį konkurso nugalėtoją paskelbsime rugsėjo 20 d. – jam atiteks maisto šaldytuvas. Kitiems penkiems dalyviams, kurių sodybas vertins redakcijos sudaryta komisija, bus įteikti termosai ir akiniai nuo saulės.

Linkime sėkmės ir geros nuotaikos visiems dalyviams! Laukiame vaizdų ir istorijų!

„Makita“ prizai
„Makita“ prizai

Konkursą „Мano kiemas“ remia japoniškų profesionalių įrankių ir sodo technikos gamintojas „Мakita“. Visi konkurso dalyviai turi galimybę laimėti 500 eurų vertės Makita“ kelioninį akumuliatorinį kompresorinį maisto šaldytuvą, kuris šaldo iki -18 °C arba šildo iki +60 °C, nepriklausomai nuo išorės temperatūros! Šaldytuvas veikia iš trijų energijos šaltinių: nuo 18V akumuliatoriaus, AC arba DC srovės.


Visus negalinčius atsispirti įvairioms apželdinimo idėjoms, besidomintiems dailaus kraštovaizdžio kūrimu ar tiesiog norintiems pasidalinti savo sukurtos, akį traukiančios aplinkos idėjomis, kviečiame dalyvauti konkurse „Мano kiemas“. Konkurso taisyklės: 1. Pildykite anketą prisegdami savo kiemo, sodybos nuotraukas ar vaizdo įrašus. 2. Aprašykite, per kiek laiko sukūrėte savo kiemo aplinką, kaip puoselėjate savo sodybą, sodą, gėlyną, bei kuriame mieste ar rajone tas sukurtas grožis yra. 3. Būtinai parašykite savo vardą, pavardę, telefono nr., kad galėtume su jumis susisiekti.
Ačiū, kad dalyvaujate!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius