-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 22

Susikurk savo vasaros namus su IKEA

Šią vasarą Lietuvos gyventojų atostogos bus kitokios. Atšauktos poilsinės ir pažintinės kelionės lietuvius paskatino iš naujo atrasti Baltijos jūros kurortus. Dar ryškesnį atgimimą išgyvena iki šiol primiršti, nuosavi sodo nameliai bei sodybos.
Susikurk savo vasaros namus su IKEA
Susikurk savo vasaros namus su IKEA / Projekto organizatorių nuotr.

Naujausio bendrovės IKEA tyrimo duomenimis, karantino metu gerokai pakito namų ir namų erdvių sąvoka, o antruosiuose šeimos būstuose šią vasarą atostogaus ir savaitgalius praleis kas penktas lietuvis.

Statistika atskleidė ir neraminančius skaičius: tik dalis sodybų yra tinkamos atlikti saugios, tvarkingos pastogės funkcijas. Kitose reikia atnaujinti virtuves, gyvenamuosius kambarius, terasas ir kitas dažniausiai naudojamas erdves. Be to, norisi pasikeisti baldus, galų gale – prisiliesti ir prie būsto interjero, pagerinti jame vyraujančių spalvų derinius.

Vasaros namai neturėtų tapti atostogų galvos skausmu, o jų rekonstrukcija gali būti lengva ir maloni, įsitikinę savo srities profesionalai.

„Susikurk savo vasaros namus su IKEA“ – naujasis 15min ir bendrovės IKEA projektas apie tai, kaip atnaujinti savo savaitgalio namus, nuo ko pradėti ir kaip iššūkius spręsti kūrybiškai minimaliomis finansinėmis sąnaudomis.

Ar verta ir kiek verta investuoti į sodo namelio ar sodybos atnaujinimą? Dėmesys projekto metu skiriamas jaukios namų širdies – virtuvės – ir vonios kambario sodyboje ypatumams.

Įrodysime, kad jauki svetainė yra įmanoma ne tik išpuoselėtuose butuose, bet ir užmiesčio rezidencijose.

Projekto organizatorių nuotr./Susikurti jaukius vasaros namus minimaliomis sąnaudomis nėra misija neįmanoma
Projekto organizatorių nuotr./Susikurti jaukius vasaros namus minimaliomis sąnaudomis nėra misija neįmanoma

Galų gale, kaip sąlyginai nedidelę erdvę suplanuoti taip, kad ne tik viskas būtų po ranka, bet ir pakaktų vietos visai šeimai?

Praktiniai projekto patarimai padės sodo namelius ar didesnes sodybas atsinaujinti patiems išbandant save dizainerių amplua.

Savo sodybų duris projekto „Susikurk savo vasaros namus su IKEA“ metu pravers ir žinomi Lietuvos žmonės, kurie taip pat pasidalins patirtimi, kas jiems svarbu būstuose, kuriuose prabėgs didžioji šiltojo sezono laisvo laiko dalis.

Kaip sodybą suskirstyti į atskiras funkcionalias zonas, padidinti naudojamą plotą ir atsinaujinti minimaliomis sąnaudomis, kviečiame sužinoti pirmojoje projekto „Susikurk savo vasaros namus su IKEA“ tinklalaidėje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius