-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šveicarų vonios dizaino triumfas: naujoji kolekcija dera su skirtingais interjero dizaino stiliais

Kasdienis praktiškumas su nesenstančia estetika dera, kai kalba pasisuka apie naujausią vonios kambario kolekciją „Meda“, kurią pristato šveicarų vonios įrangos gamybos flagmanas „Laufen“.

Ši kolekcija visapusiškai išnaudoja naujas gamybos technologijas ir dizaino galimybes bei orientuojasi į tradicinius šveicariško dizaino privalumus: aiškumą, funkcionalumą ir dėmesį smulkmenoms.

Dėl univesalaus dizaino ši kolekcija gali būti lanksčiai derinama su įvairiais interjero dizaino stiliais. Darnią kolekciją sudaro praustuvai, unitazai, bidė, baldai, vonios ir maišytuvai.

„Meda“ serijos dizainą „Laufen“ patikėjo šveicarų dizaineriui Peter Wirz ir jo dizaino studijai „Vetica“.

VIDEO: Estetika ir technologijos: šveicarų „Laufen“ pristato vonios kolekciją „Meda“

P. Wirz prieš kelioliką metų sukūrė itin sėkmingą vonios kambario kolekciją „Laufen pro“, kuri tapo tikru bestseleriu dėl paprasto, gerai apgalvoto, nesenstančio dizaino.

Rezultatas – vonios kambario kolekcija, kuri iš karto atrodo pažįstama ir įsilieja į bet kokią aplinką – nuo privačių vonios kambarių iki viešbučio apartamentų.

Patrauklumas ir praustuvų akcentuose

Naujosios kolekcijos patrauklumas slypi aukščiausios kokybės elementuose, kuriais „Laufen“ ir papildė savo kolekciją.

Pavyzdžiui, praustuvai yra su dideliais vonios reikmenims skirtais paviršiais ir apvadais palei visą perimetrą, apsaugančiais nuo vandens nuvarvėjimo, ir plonomis, elegantiškomis nuo persipylimo apsaugančiomis angomis.

Spalvų gama taip pat atspindi modernumą. Be baltos ir matinės baltos, keraminiai praustuvai yra elegantiško matinio grafito arba matinės juodos spalvos.

Galimi įvairiausių praustuvų modeliai: nuo 45 cm pločio mažo iki 130 cm dvigubo praustuvo, taip pat asimetrinių praustuvų su lentyna kairėje arba dešinėje pusėse ir 600 mm praustuvo-dubens su vieta maišytuvui kairėje arba dešinėje.

Taip pat galimi ploni, mineralinio liejimo praustuvai, pagaminti iš kompozitinės medžiagos „Marbond“.

Ant baldų montuojami praustuvai yra nuo 440 iki 975 mm dydžio ir siūlomi tik blizgios ir matinės baltos spalvos.

Apie tylias sūkurines naujoves

„Meda“ kolekcijos unitazai yra higieniški, be apvado („rimless“) ir yra pirmieji modeliai, kurie bus pasiūlyti su nauja „Laufen“ tylaus sūkurinio nuplovimo „Silent Flush“ technologija.

Naujoviška sūkurinė nuplovimo sistema vandenį per vidinį unitazo puodo paviršių praleidžia taip tyliai ir galingai, kad atitinka net pačius griežčiausius apsaugos nuo triukšmo standartus, todėl tai ir yra vieni tyliausių unitazų rinkoje. Ji taip pat sumažina vandens suvartojimą ir pagerina vonios kambario higieną.

Kolekcijoje yra visi planavimui svarbūs variantai: nuo pakabinamų kompaktiškų ir standartinių dydžių unitazų iki ant grindų pastatomų unitazų su bakeliu arba be jo.

Taip pat „Laufen“ sukūrė tinkamas garsą izoliuojančias, labai paprastai montuojamas tarpines, kurios dar labiau sumažina triukšmo lygį.

„Meda“ asortimentą papildė pabinama ir pastatoma bidė. Visi blizgūs balti keramikos dirbiniai taip pat gali būti padengiami nešvarumus atstumiančia, lengvai valoma danga LCC (Laufen Clean Coat), užtikrinančia maksimalią higieną.

Namų natūralumui plonasienės vonios

„Meda“ kolekcijoje rasite laisvai statomą, prie sienos montuojamą, bei dvi kampines vonias. Jos yra sukurtos iš blizgios kompozitinės medžiagos „Marbond“ – aukščiausios kokybės mineralinės medžiagos, sukuriančios natūralumo pojūtį.

Prie sienos montuojami modeliai pasižymi platesne briauna, kurioje galima įrengti maišytuvą arba naudoti ją prausimosi reikmėms pasidėti.

Laisvai statoma vonia gali būti dvispalvė: matinė pilka išorė puikiai dera prie matinės grafito ir matinės juodos keramikos spalvų ar pilkų baldų, o vidus išlieka praktiškos blizgios baltos spalvos.

Ploni cilindriniai maišytuvų korpusai, platus snapelis ir priderintos svirtelės tipo rankenėlės atspindinčios ovalią praustuvų formą, būdingą „Meda“ dizaino kalbai.

Kolekcijoje maišytuvai praustuvams, vonioms, dušams ir bidė. Galimi maišytuvai su blizgaus chromo ar matine titano juoda PVD danga.

Apie jausmą, kai viskas dera

Peter Wirz ir „Laufen“ taip pat pagalvojo ir sukūrė papildomų vonios baldų asortimentą, kad daiktai turėtų savo vietas, o erdvė visada būtų švari ir tvarkinga.

Spintelės praustuvams pasižymi aiškiu, linijiniu dizainu su plonomis šoninėmis sienelėmis, atitinkančiomis praustuvų geometriją.

Priekyje jas suskaido integruotos „J“ formos rankenų juostelės, sukuriančias įdomią šviesos ir šešėlių sąveiką.

Patvarių ir patogių aliuminio rankenų spalvos suderintos su baldų plokščių spalvomis.

Pilnai ištraukiami, švelniai uždaromi stalčiai suteikia daug vietos daiktams laikyti ir padeda palaikyti tvarką vonios kambaryje.

Viduje esanti skirtukų sistema padeda geriau apžvelgti juose laikomą kosmetiką ir būtiniausius vonios reikmenis.

165 cm aukščio spintelė žada daugiau vietos rankšluosčiams ir vonios reikmenims.

Spalvų paletė su 43 matinių dažų variantais, 3 specialios metališkos spalvos, laukinio ąžuolo apdaila sudaro galimybę sukurti individualų vonios kambario dizainą ir priderinti daiktus prie daugelio stilių.

Vonios kambario baldai yra gaminami Europoje, naudojant medienos medžiagas iš sertifikuotų tvarių šaltinių iš Europos šalių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius