Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 25

Tarologė Lina Balsė pataria (sausio 25 d.)

Atsakymai į skaitytojų klausimus pagal taro kortas.
Taro kortos
Taro kortos / Fotolia nuotr.

► Klausimas

Sveiki, mūsų santykiai labai nepastovūs. Jei dieną atrodo, kad tai – paskutinis lašas, paskui vėl ateina ramus periodas. Tokia situacija tęsiasi pusantrų metų. Kaip elgtis? Ar tokių skirtingų žmonių laukia bendra ateitis?

Ačiū už Jūsų atsakymą:)

Virgulė

Atsakymas

Sveika, Virgule, kortos patvirtina ne tik jūsų skirtumus, bet ir didelę įtampą santykiuose, kiekvienam stengiantis įrodyti savo tiesą. Būtų ne taip blogai, jei kiekvienas ne tik siektumėte būti suprastas, bet ir suprasti kitą, toleruoti tuos skirtumus, susiderinti, bet kol kas to nematyti. Gal kompromiso meno reikia mokytis didžiąją gyvenimo dalį, o karštoje jaunystėje lengviau sugyventi su bent šiek tiek panašesniu žmogumi...

Jūsų santykiuose matau priešingus poreikius, požiūrius ir tikslus, dažnai laimi vaikinas, būdamas atkaklesnis, darydamas didesnį spaudimą. Jūs pati suprantate, kad kito žmogaus nepakeisite, galite keisti tik savo požiūrį. Tačiau stengdamasi suprasti jį, nusileisdama jam, iš tiesų nekeičiate savo požiūrio, o greičiau aukojatės vardan santarvės bei aukojate savo esminius poreikius. Dėl to kyla vidinis nepasitenkinimas, pasyvi agresija, polinkis į aukos vaidmenį. Atrodo, turite daug neišsakytų lūkesčių ir pretenzijų.

Ateityje matyti tos pačios pastangos pakeisti vienas kitą, tad artimu laiku niekas nesikeis ir greičiausiai jausite vis didesnį spaudimą iš vaikino bei vis prasčiau patenkinsite savo poreikius bei realizuosite tikrąją save. Kortos jums pataria atskirti kur galima prisitaikyti ir nusileisti, o kur yra jums išties svarbūs dalykai, dėl kurių privalote pakovoti. Arba dairykitės kitų galimybių, kitokių santykių. Amžinai atleisti, nusileisti iš tiesų neradus tikro kompromiso bei susiderinimo neįmanoma neprarandant savęs pačios.


► Klausimas

Laba diena. Galvoju apie darbo keitimą, tik bijau, kad galbūt dabar ne pats tinkamas laikas. Ar  tinkamas laikas šiems pokyčiams? Ačiū už atsakymą.

Atsakymas

Artimiausią pusmetį jums ne itin palankus metas keisti darbą. Išeidama iš turimo per artimiausius porą mėnesių išeitumėte į nežinią be jokių garantijų. Kažkokių galimybių darbo keitimui gali pasitaikyti balandžio-gegužės mėnesiais, tačiau jei tuo metu nesusirasite kito arba papildomo darbo, birželį ir liepą geriau to nebedaryti, nes rezultatai nuviltų ir sukeltų daugiau rūpesčių nei duotų naudos. Jei šiuo metu turite pastovų darbą, palankiau būtų laikytis jo, įdėti daugiau pastangų, parodyti iniciatyvą, siekti pagerėjimo esamoje vietoje.


► Klausimas

Sveiki, pastaruoju metu mes labai pykstamės net iki tokio lygio, kad pasiūlome vienas kitam skirtis. O gal tiesiog jis ir ne man buvo skirtas. Gal man tiesiog laukti kol atsiras tas tikrasis, kuris iš tiesų mane mylės ir aš būsiu laimingesnė. Ačiū

Makarena  

Atsakymas

Sveika Makarena, man atrodo nors jūs lyg degtukas ir parakas, tačiau be konfliktų yra ir daug jus siejančių malonių išgyvenimų. Atsitiktinių žmonių mūsų gyvenime nebūna, visi, kuriuos pritraukiame, pasirenkame, kurie ateina pas mus, yra mums skirti atlikti tam tikrą vaidmenį. Jus su vyru siejo meilė, net jei tai šiuo metu pamirštate, tad negalite sakyti, jog nebuvote vienas kitam skirti. Meilė ir yra ta jėga, kuria aukštesniosios jėgos apakina mus ir suriša su mums parinktu žmogumi, net jei jis ir ne toks, apie kokį svajoja mūsų ego.

Jei nieko nekeisdama tiesiog lauksite kito vyro pasirodymo - lauksite labai ilgai. Jei jaučiate, jog meilė baigėsi, vienas kito gyvenime jau išbaigėte tuos vaidmenis, kuriuos turėjote atlikti, tuomet atsakingai priimkite tokį sprendimą, kuris abiem leis siekti laimės. Arba kartu tobulinkite santykius, arba skirkitės – niekas kitas už jus to nenuspręs. Kol nepaskubėjote, pasakysiu, jog bent jau artimoje ateityje kortos rodo galimą santykių pagerėjimą, jei tik pati nustosite skubėti, ginčytis, stabtelėsite pasimėgauti akimirka. Ilgalaikio santykių potencialo korta vis tiek rodo konfliktus, tikriausiai dėl abiejų charakterių dermės tai neatsiejama jūsų santykiu dalis. Bet jei jie bus draugiški, su humoru, kaip sportinės varžybos, o ne kova iki vieno pergalės, o kito sutriuškinimo, tie ginčai gali tik kurstyti ugnelę, neleisti apsnūsti, nuolat versti iš naujo permąstyti savo poziciją, įsitikinimus, vertybes ir tikslus. Išdėstyme yra pakankamai pozityvių kortų, kad santykiai pavyktų, jei rasite teisinga požiūrį į judviejų skirtumus ir išmoksite sustoti ir būti drauge šioje akimirkoje.


► Klausimas

Sveiki, šiuo metu mane vejasi viena problema po kitos, ypač neramu dėl darbo. Yra tvarkomi svarbūs dokumentai, procesas vyksta jau 1.5 mėnesio, na, ne taip ir mažai svetimoje šalyje. Ar man vis dar laukti šios darbo vietos, ar imtis kažko kito? Stengiasi padėti aplinkiniai, siūlo ne vieną darbą, bet aš taip stipriai įsikibusi senojo, kad kyla įvairių dvejonių. Šio darbo tikrai labai noriu, jaučiuosi saugi ten, bet prarandu visas viltis. Galbūt neteisingai elgiuosi? Galbūt viskas taip nesiseka dėl to, kad kažką keisčiau gyvenime?

Atsakymas

Kortos iškrito labai įdomiai, tikiuosi teisingai jas suprantu. Greitu laiku galite išgirsti gerų žinių iš jūsų reikalus tvarkančio vyriškio, tačiau rezultate, po laimės kortos vis tiek krenta materialinių pokyčių korta. Tad gal nepaisant tų dokumentų, vis tiek teks keisti darbą. Per šias problemas gyvenimas jus moko būti ryžtingesne ir orientuotis ne į saugumą, o į galimybę siekti daugiau. Aplinkinių pasiūlymai atrodo geranoriški. Gali būti, jog surizikavusi imtis kažko nuo nulio, patraukusi nauja kryptimi vien todėl, kad viduje jautėte gerą jausmą ir entuziazmą, sulauksite sėkmės, rasite darbą su puikiomis karjeros perspektyvomis.


► Klausimas

Kai laukiausi pirmo vaikelio, beveik metus persekiojo skaičius 23;23..kai laukiausi antro vaikelio ir dabar..beveik bus apie du metai persekioja skaičius 22;22. Visur jį matau, net tvarkydama dokumentus. Atradau svarbių įvykių, pasirašytų dokumentų, kurie susiję su manimi ir mano artimiausiais žmonėmis - data 22d. Žinau, kad tai kažką reiškia, bet niekur nerandu atsakymų. Jau pavargau, net baisu  nuo šių, manau, jau nebe atsitiktinių skaičių. Ką jie reiškia? Labai tikiuosi atsakymų. AČIŪ

Jonita

Atsakymas

Sveika Jonita, dažnai dėmesį patraukiantys vis tie patys skaičiai ar kitokie ženklai turi dvigubą prasmę. Visų pirma jie ragina atkreipti į kažką dėmesį, tai lyg raudona vėliavėlė. Antra – jų reikšmė stipriai susijusi su konkrečiais ženklais ar matomais skaičiais. Dabar jums dažnai besikartojantis skaičius 22:22 yra kūrėjo ir statytojo skaičius. Jis sako, jog jūsų viziją, jūsų idėjos ir planai pamažu įgauna forma ir materializuojasi. Tad esate raginama aktyviau išreikšti savo kūrybinį potencialą, save pačią, kurti kažką reikšmingo, nesustoti ir nenuleisti rankų likus paskutiniam žingsniui iki savo planų ir vizijos realizavimo.


► Klausimas

Aš visada, pradėjusi bendrauti su vaikinais (ir su tuo, kurio vardą nurodžiau) greitai prisirišu, nes niekada nenorėjau nerimtų santykių, todėl į visus žiūriu rimtai, tačiau ne visada viskas pavyksta. Kaip išmokti taip neprisirišti ir nuslopinti gimstančius jausmus?

Atsakymas

Nesu tikra, ar įmanoma nebebūti savimi, pakeisti kokią nors esminę savo savybę. Nebent tai, kaip pati ją vertinate ir išreiškiate. Man neatrodo, kad esate būtent prieraiši, gal greičiau atvira, didelės širdies, smalsi, greita. Greitesnė už aplinkinius arba skubate įvykiams už akių. Tai, kad rimtai žvelgiate į santykius, nėra blogai, bet matau, jog jaučiate vidinę įtampą vos su kuo nors susipažinusi ir vietoje to, kad tiesiog leistumėte įvykiams eiti natūraliu tempu, pažinti vienas kitą, pradėti nuo draugystės, bandote septynmyliais batais lėkti link rimtų santykių. Paskubėjusi imate nerimauti dėl kito žmogaus atsako, prisigalvojate visko, sukeliate sau dar didesnę įtampą ir tiesiog pati savo mintimis sukuriate problemą. Nežinau, kaip jums išmokti nieko nejausti, neprisirišti, neįsimylėti, nebent išsiplėštumėte širdį. Bet kadangi tai pavojinga gyvybei net ir perkeltine prasme, siūlau tiesiog sulėtinti tempą, būti atsargesnei, neleisti sau įsisvajoti ir paskęsti tose svajonėse, duoti sau laiko pažinti žmogų ir leisti jam pažinti jus. Konkrečiai jūsų atveju, norėčiau rekomenduoti juodojo turmalino akmenėlį kaip talismaną. Jis padės padaryti išvadas iš ankstesnės patirties ir nebekartoti nemalonių situacijų santykiuose, taip pat saugos nuo negatyvių jūsų pačios minčių i r pašalinės neigiamos energijos, neleis atitrūkti nuo žemės ir pasiklysti savo mintyse.


► Klausimas

Norėčiau žinoti, ar galiu  ateityje iš šio žmogaus tikėtis palikimo ar jo dalies, ar pinigų. Jo vardas XXX

Labai ačiū, už atsakymą.

Atsakymas

Paklausiau kortų, ar gausite iš to žmogaus palikimu gauti kokį nors turtą, bet vietoje Monetų rūšies kortų iškrito žmonių kortos. Tikriausiai dar prieš jus yra keli paveldėtojai ir jums jokio didesnio turto po mirties nebus palikta. Tačiau šis žmogus gali jums suteikti paramą ir pagalbą būdamas gyvas, padėti jums su svarbiais gyvenimo pokyčiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius