Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 08

Tikra istorija. „Laukiau tavęs 12 metų“

„Tą vakarą nelikau jo nepastebėta, tai buvo abipusis jausmas. Jausmas, kai negali atitraukti akių, kai nuolat bandai pagauti vienas kito žvilgsnį... Tą vakarą aš gavau daugiau nei žvilgsnius, gavau ir jo bučinį“, – rašo portalo Ji24 skaitytoja.
Laiminga pora
Laiminga pora / „Fotolia“ nuotr.

Sutikau jį prieš 12 metų, per dėdės gimtadienį. Jo tamsios rudos akys, juodi plaukai, nuostabi šypsena mane pakerėjo, nors už mane jis buvo vyresnis 11 metų. Įsimylėjau jį iš karto, netrukdė tam nei šalia buvusi jo panelė, nei mano pačios vaikinas.

Kaip ir kasmet, tą vasarą praleidau kaime pas močiutę. Kas kartą jį pamačius, man pradėdavo daužytis širdis, tad stebėdavau jį pro langą slapčia. Visi kiemo draugai per vasaras žaisdavome krepšinį, maudydavomės, prisijungdavo ir jis, tik savo jausmus vienas kitam nuo visų slėpėme. Troškome būti vienas kito glėbyje, bet nedrįsome to išpažinti, galbūt dėl metų skirtumo, o gal dėl to, kad manėme, jog kiti mūsų nesupras.

Vieną vakarą susitikome viename draugų pasisedėjime, labai nudžiugau jį ten pamačiusi, abudu išėjome į lauką pasišnekėti. Apsikabinome ir tą vakarą vienas kito nepaleidome, šnekėjome apie viską, tik ne apie savo jausmus vienas kitam.

Galiausiai ištekėjau, susilaukiau sūnaus, tačiau nebuvau laiminga su vyru.

Kylant saulei jis man prasitarė, kad po dešimties dienų išvažiuoja į užsienį. Tai buvo smūgis į širdį, ji skilo į šipulius, nes maniau, kad pradedam suartėti, o, pasirodė, kad jau tenka ilgam ar visam išsiskirti. Tas dešimt dienų praleidome kartu, tai buvo nuostabi vasara su mylimu žmogumi, apsikeitėme numeriais, bet nieko daugiau iš jo ir nesitikėjau, nes juk skyrėsi mūsų amžius ir netgi gyvenama šalis.

Praėjo metai, atėjo vasara. Netikėtai sulaukiau skambučio iš Sauliaus – taip, iš to paties. Skraidžiau ant debesų. Susitikome. Jis buvo toks pats gražus ir mielas. Tuo metu antrųjų pusių neturėjome abu, tačiau vienas kitą vis tiek mylėjome paslapčia, nedrįsdami to pasakyti.

Praleidome vieną vasaros dieną kartu, bučiavomės, laikėmės už rankų, glaudėmės, mums buvo gera kartu. Deja, po to vėl teko išsiskirti metams. Ir vėl širdis byrėjo į šipulius, ir vėl verkiau didžiausiom ašarom. Bijojau jam pripažinti savo jausmus, pasakyti, kad liktų su manimi, galbūt vis dar bijojau, kad esu jam per jauna.

Atėjo dar viena vasara. Ir vėl kartojosi tas pats, vėl leidome laiką kartu ir vėl skyrėmės su didžiausiu skausmu. Tik kitą vasarą, sulaukusi jo skambučio, susitikti atsisakiau, nes jau turėjau kitą žmogų šalia. Man buvo per sunku laukti ir gyventi nežinant Sauliaus jausmų man.

Pabaigusi mokslus su draugu išskridau dirbti į užsienį. Penkerius metus nebendravau su Sauliumi, bet visada apie jį pagalvodavau. Galiausiai ištekėjau, susilaukiau sūnaus, tačiau nebuvau laiminga su vyru. Mano širdyje visada buvo jis, tas vienintelis, kurio labai ilgėjausi. Su vyru santykiai klostėsi nesklandžiai, jaučiausi vieniša.

Vieną vakarą susiradau Sauliaus kontaktus ir parašiau jam, jis apsidžiaugė gavęs mano laišką. Po kelių laiškų prisipažinau apie savo jausmus jam, viską išklojau, ką tiek metų jam jaučiau, o jis pakvietė mane atvykti pas save. Labai to norėjau, tačiau vyrui pamačius mano susirašinėjimus, teko ir vėl su savo mylimuoju atsisveikinti. Atsiprašiau savo vyro, nes neišdrįsau tada keisti savo gyvenimo.

Po dvejų metų susilaukiau dar vieno sūnaus, bet vis labiau jutau, kad tarp mūsų su vyru nebėra nieko: nei meilės, nei pagarbos, nei santarvės.

Išvykau į Lietuvą su vaikais atostogų, pailsėti nuo vyro, apgalvoti, ko aš noriu iš gyvenimo. Parskridusi nusprendžiau paskambinti Sauliui. Nieko nesitikėjau iš mūsų susitikimo, tik norėjau jį vėl pamatyti. Tuo metu jis buvo laisvas vyras.

Kai susitikome, ilgai vaikščiojome, kalbėjomės apie mus, šį kartą apie mūsų jausmus. Jutau, kad jį myliu vis dar taip pat karštai, gal ir dar labiau.

Po kelių susitikimų jis man pasipiršo, nebenorėjo daugiau manęs paleisti. Aš sutikau. Jis sakė visą laiką manęs laukęs.

Su savo vyru išsiskyriau ir jau po pusmečio šokome savo vestuves su Sauliumi. Visai netrukus siūbavome ir mūsų meilės vaisių – nuostabią dukrytę.

Saulius apgaubė mane ir vaikus meile, švelnumu, pagarba, ir nė dienos nesigailėjau, kad teko tiek daug įskaudinti žmonių, kad būčiau su savo tikrąja meile.


Dėkojame istorijos autorei už atvertą širdį ir dovanojame jai „C&D Style“ įsteigtą prizą – gėlių aromatais dvelkiantį grožio rinkinį „Botanical Cologne of the Cloister“ (prizo vertė 32 eur).

Projekto partnerių nuotr./„C&D Style“ įsteigtas prizas – rinkinys „Botanical Cologne of the Cloister“
Projekto partnerių nuotr./„C&D Style“ įsteigtas prizas – rinkinys „Botanical Cologne of the Cloister“

Rinkinį sudaro:

  • Kvapusis vanduo „Botanical Cologne of the Cloister„ 50 ml;
  • Rankų kremas „Botanical Cologne of the Cloister“ 25 ml;
  • Dušo želė „Botanical Recipe of the Cloister“ 200 ml.

​Daugiau apie prizą skaitykite čia.


Norite papasakoti, kaip lemtingas įvykis privertė kardinaliai pakeisti savo gyvenimą ir perkainoti vertybes? O gal sutikote žmogų, kuris įkvėpė kokiam nors žingsniui: darbo pakeitimui, knygos parašymui ar tiesiog norite pasidalinti savo meilės patirtimis?

Gyvenimiškas istorijas ir pasakojimus siųskite mums elektroniniu paštu ji24.lt@ji24.lt, portale Ji24.lt publikuotų istorijų autoriai bus apdovanoti puikiais prizais.

Norėtume paprašyti, kad siųsdami savo istoriją būtinai nurodytumėte savo vardą bei pavardę, taip pat miestą, kuriame gyvenate, kitaip istorijos publikuojamos nebus. Anonimiškumą garantuojame ir šių duomenų neskelbsime.

P. S. LABAI PRAŠOME ISTORIJAS RAŠYTI TIK LIETUVIŠKOMIS RAIDĖMIS!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius